Πώς να αλλάξετε τους στόχους κίνησης, στάσης και άσκησης του Apple Watch

Το Apple Watch σάς βοηθά να παραμένετε σε φόρμα με στόχους για ενεργή ενέργεια, ώρες στάσης και λεπτά άσκησης. Μπορείτε να αλλάξετε καθένα από αυτά ξεχωριστά για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τα επίπεδα δραστηριότητάς σας. Να πώς.

Πώς να αλλάξετε τους στόχους κίνησης, στάσης και άσκησης

Για να αλλάξετε τους στόχους δραστηριότητας του Apple Watch, ξεκινήστε πρώτα την εφαρμογή «Δραστηριότητα» στο ρολόι σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό είτε πατώντας στην επιπλοκή Δακτυλίου Δραστηριότητας στο τρέχον πρόσωπο ρολογιού σας είτε πατώντας το Digital Crown και εντοπίζοντας την εφαρμογή Δραστηριότητα στο κύριο μενού.

Με την εφαρμογή ανοιχτή, θα πρέπει να δείτε τους τρέχοντες στόχους και τους στόχους σας να αντιπροσωπεύονται από τρία χρώματα και τρεις δακτυλίους. Εάν δεν βλέπετε το κουδούνισμα δραστηριότητας, σύρετε προς τα δεξιά μέχρι να το δείτε. Τώρα μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης (είτε με το Digital Crown είτε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας) και πατήστε “Αλλαγή στόχων”.

Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε στόχο με τη σειρά, ξεκινώντας από τον στόχο Μετακίνησης. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά Digital Crown ή στην οθόνη για να προσαρμόσετε την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πατήστε «Επόμενο» και θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον στόχο Άσκησής σας σε βήματα των 15 λεπτών. Πατήστε “Επόμενο” άλλη μια φορά για να προσαρμόσετε τον στόχο Stand σας, σε προσαυξήσεις ώρας.

  Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του LinkedIn

Η δυνατότητα αλλαγής των στόχων άσκησης και στάσης προστέθηκε στο Apple Watch με την άφιξη του watchOS 7 τον Σεπτέμβριο του 2020. Πριν από αυτό, μπορούσατε να αλλάξετε μόνο τον στόχο Μετακίνησης.

Εάν χρησιμοποιούσατε το watchOS 6 ή παλαιότερο, ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε τους στόχους δραστηριότητάς σας πιέζοντας πια την οθόνη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple αφαίρεσε όλες τις λειτουργίες Force Push με την άφιξη του watchOS 7, ακόμη και για παλαιότερες συσκευές.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το λογισμικό Apple Watch ανοίγοντας την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και μεταβαίνοντας στο General > Software Update. Το watchOS 7 απαιτεί iPhone 6s ή μεταγενέστερο με iOS 14 και Apple Watch Series 3 ή νεότερο.

Προσθέστε ένα δαχτυλίδι δραστηριότητας στο ρολόι σας

Η προσθήκη της περιπλοκής του δακτυλίου δραστηριότητας στο ρολόι που προτιμάτε είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τους στόχους σας. Αυτή είναι μια από τις πιο ευέλικτες επιπλοκές στο Apple Watch και μπορεί να εμφανιστεί ως ένα μικρό τρίχρωμο δαχτυλίδι ή μεγαλύτερο στοιχείο με μια λεπτομερή ανάλυση της δραστηριότητάς σας.

  Αποκτήστε ένα Dark Theme For Medium στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Με το τρέχον πρόσωπο ρολογιού σας επί του παρόντος στην οθόνη, πατήστε παρατεταμένα μέχρι να δείτε την επιλογή “Επεξεργασία” να εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατήστε «Επεξεργασία» και σύρετε το δάχτυλό σας στη διεπαφή «Επιπλοκές». Πατήστε σε έναν ελεύθερο χώρο και μετακινηθείτε με κύλιση στο Digital Crown μέχρι να βρείτε το δαχτυλίδι Δραστηριότητα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα δαχτυλίδι δραστηριότητας στο iPhone σας εάν θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, ξεκλειδώστε το iPhone σας ώστε να μπορείτε να δείτε την Αρχική οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα ένα εικονίδιο μέχρι να αρχίσουν να κινούνται όλα τα εικονίδια. Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο συν “+”.

Επιλέξτε «Δραστηριότητα» από την ενότητα Γυμναστική, μετά επιλέξτε το μέγεθος και τοποθετήστε το στην Αρχική οθόνη σας. Μπορείτε να μετακινήσετε το γραφικό στοιχείο μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με την τοποθέτησή του. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση γραφικών στοιχείων στην αρχική οθόνη του iPhone σας στο iOS 14.

Προεπιλογή και προτεινόμενοι στόχοι Apple Watch

Από προεπιλογή, το Apple Watch σας θα ορίσει έναν προεπιλεγμένο στόχο Μετακίνησης με βάση μετρήσεις όπως το ύψος και το βάρος, καθώς και την ηλικία και το καθορισμένο φύλο σας. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τον στόχο Μετακίνησης ώστε να αντικατοπτρίζει τους στόχους φυσικής κατάστασης και τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Fedora 27

Το Stand και το Exercise έχουν προεπιλεγμένους στόχους 12 ωρών και 30 λεπτών αντίστοιχα. Για να πετύχετε τον στόχο σας, θα χρειαστεί να σηκώνεστε και να μετακινείστε μια φορά κάθε ώρα για τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα για να πετύχετε τον στόχο σας. Για άσκηση, αυτό είναι 30 λεπτά έντονης κίνησης την ημέρα.

Το Apple Watch σας θα καταγράφει αυτόματα τα λεπτά άσκησης όταν ανιχνεύσει αυξημένο καρδιακό ρυθμό και κάποιο είδος δραστηριότητας. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Workouts για να καταγράψετε δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο ή προπόνηση με αντίσταση, αυτό θα μετρήσει για τον στόχο της άσκησής σας. Θα τα βρείτε στη λίστα στην εφαρμογή Fitness στο iPhone σας.

Εάν πετυχαίνετε σταθερά τους στόχους σας, πιθανότατα θα θέλετε να αυξήσετε τους στόχους σας. Καλό είναι επίσης να προσέχετε το δικό σας πρόγραμμα και να προσαρμόσετε τους στόχους σας όπως σας ταιριάζει. Εάν προπονείστε με συνέπεια πέντε ημέρες την εβδομάδα, τότε ίσως θέλετε να χαλαρώσετε λίγο τις ημέρες ανάπαυσης, εγκαταλείποντας τους στόχους Μετακίνησης και Άσκησης.

ο Ο ΠΟΥ συνιστά ενήλικες ηλικίας 18-64 ετών κάνουν τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια δραστηριότητα την εβδομάδα ή 75 λεπτά έντονης δραστηριότητας.

Αγαπάτε το Apple Watch σας; Δείτε αυτά τα 20 κόλπα και συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το wearable σας.