Πώς να αποκτήσετε συνταγές για DIY γοργόνες από τον Pascal στο “Animal Crossing: New Horizons”

Εν μέσω της ανακάλυψης χτενιών κατά τη διάρκεια των περιπέτειών σας στα βαθιά νερά στην πρώτη καλοκαιρινή ενημέρωση του Animal Crossing: New Horizons, μπορεί να συναντήσετε τον νέο χαρακτήρα του νησιού, τον Pascal. Εάν δώσετε ένα χτένι στον Πασκάλ, θα σας χαρίσει διασκεδαστικές DIY συνταγές με θέμα τις γοργόνες.

Εντοπισμός Pascal

Εκτός από το κολύμπι και τις καταδύσεις στην πρώτη καλοκαιρινή ενημέρωση, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε νέες συνταγές DIY με θέμα τη γοργόνα, εάν συναντήσετε τον Pascal στον ωκεανό. Κατά την κατάδυση, υπάρχει πιθανότητα να βρείτε χτένια και υπάρχει μια σπάνια πιθανότητα να εμφανιστεί ο Πασκάλ όταν ξαναβγείτε στην επιφάνεια.

  Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone πολύ χαμηλότερη από αυτή που επιτρέπει η Apple

Μπορείτε να βουτήξετε πατώντας το κουμπί «Y» στο χειριστήριο Joy-Con, αναζητώντας σκιές στον πυθμένα του ωκεανού για να σας βοηθήσουν να βρείτε πλάσματα. Θα εμφανιστούν φυσαλίδες πάνω από το νερό για να υποδείξουν την παρουσία ενός αντικειμένου που μπορεί να ανακτηθεί.

Μπορείτε επίσης να βουτήξετε στην ακτή σε περιηγήσεις στο Mystery Island, απλά φροντίστε να φέρετε το Wetsuit και το Snorkel σας.

Μόλις εμφανιστεί ο Pascal στο παιχνίδι σας, σε αντάλλαγμα για το χτένι, ο νέος χαρακτήρας που δεν είναι παίκτης (NPC) θα παραδώσει μια συνταγή DIY με θέμα τη γοργόνα ή αν είστε πραγματικά τυχεροί, θα σας δώσει ένα μαργαριτάρι.

  Πώς να κάνετε μη αυτόματη εναλλαγή AirPods μεταξύ Mac, iPhone και iPad

Το να βρεις ένα χτένι θέλει πολλή υπομονή και ακόμα κι αν το βγάλεις στην επιφάνεια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Πασκάλ θα φανεί να σου το πάρει με αντάλλαγμα μια συνταγή DIY. Εάν ο Πασκάλ παραδώσει μια συνταγή DIY, τότε η πρόκληση αρχίζει πραγματικά — θα πρέπει να βρείτε ένα μαργαριτάρι. Όλες οι νέες συνταγές DIY με θέμα τη γοργόνα απαιτούν τουλάχιστον ένα μαργαριτάρι.

Πώς να βρείτε μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια είναι απίστευτα σπάνια (κάπου μία στις εκατό βουτιές θα δημιουργήσουν ένα μαργαριτάρι) και ορισμένες συνταγές DIY απαιτούν περισσότερα από ένα μαργαριτάρια για την κατασκευή. Δεν υπάρχουν μυστικά για να βρείτε μαργαριτάρια. Θα πρέπει να βουτήξετε μέχρι να βρουν ένα. Δεν μπορούν να δωριστούν στο μουσείο, οπότε αν βρείτε ένα, είναι καλύτερο να το κρατήσετε. Τα μαργαριτάρια μπορούν να πουληθούν στον Timmy & Tommy στο Nook’s Cranny για 10.000 Bells το καθένα.

  30 φοβερές εικόνες για την κρύα εποχή

Οι συνταγές DIY σετ επίπλων γοργόνας απαιτούν επίσης κοχύλια για να φτιάξετε, οπότε ξεκινήστε οπωσδήποτε να αποθηκεύετε ό,τι βρείτε στην παραλία για μελλοντική χειροτεχνική χρήση.

Οι DIY συνταγές του Pascal

Υπάρχουν 14 συνταγές για γοργόνες DIY που μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Pascal, εκτός από μερικά ρούχα με θέμα τη γοργόνα. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 μαργαριτάρια για να φτιάξετε ολόκληρο το σετ γοργόνας DIY.