Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo

Το Spokeo είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναζήτησης ατόμων όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε τον παλιό σας φίλο και να το χρησιμοποιήσετε για αναζητήσεις στο παρασκήνιο για άτομα. Διαθέτει ένα εξουσιοδοτημένο προϊόν που συλλέγει και αποθηκεύει τα δεδομένα, όπως δημόσια αρχεία, καταχωρίσεις λευκών σελίδων και κοινωνικά δίκτυα. Ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ημερομηνία γέννησης, η τρέχουσα τοποθεσία, τα μέλη της οικογένειας και οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Twitter, Snap Chat κ.λπ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση τους μέσω αυτής της πλατφόρμας. Εκτός από το να βρείτε τον φίλο σας, μπορείτε να αναζητήσετε το άτομο με το οποίο έχετε χάσει την επαφή ή να ερευνήσετε το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε να βρείτε ένα άτομο ή θέλετε να το ελέγξετε, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Spokeo και επίσης να ακυρώσετε τη δοκιμή σας, καθώς το Spokeo προσφέρει ευελιξία στους χρήστες του να ακυρώνουν το πρόγραμμα όποτε το επιθυμούν. Επομένως, για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Spokeo δωρεάν και να επιλύσετε άλλες απορίες, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος!

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo

Θα απολαύσετε φανταστική εξυπηρέτηση από το Spokeo. Όταν συγκρίνετε αυτήν την πλατφόρμα με τους αντιπάλους της, είναι αρκετά προσιτή και ανταγωνιστική τιμή. Το καλύτερο μέρος του Spokeo είναι ότι μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα εάν δεν το χρειάζεστε πλέον. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα είτε όχι είναι δική σας κλήση. Θα μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo και να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Spokeo περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς (και γιατί!) Να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το WordPress;

Πόσο ακριβές είναι το Spokeo;

Το Spokeo συλλέγει πληροφορίες για άτομα, συμπεριλαμβανομένων ποινικών ιστοριών, αναζητώντας δημόσια αρχεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αποτελέσματά της είναι πάντα σίγουρα και σωστά.

  • Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα δημόσια αρχεία δεν είναι πάντα ακριβή ή τρέχοντα.
  • Επιπλέον, το Spokeo έχει πρόσβαση σε δισεκατομμύρια άλλα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών και εταιρικών δεδομένων, λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δημόσιων αρχείων που σχετίζονται με ακίνητα. Επομένως, ακόμα κι αν το όνομα ενός ατόμου δεν εμφανίζεται σε καμία βάση δεδομένων δημόσιων αρχείων που έχει αναζητήσει το Spokeo, ενδέχεται να υπάρχουν άλλες σχετικές πληροφορίες σχετικά με αυτό.
  • Το Spokeo μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκτέλεση ελέγχων ιστορικού, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα αποτελέσματά του δεν είναι πάντα αξιόπιστα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo για να μάθετε εάν αυτή η εφαρμογή παρέχει πραγματικά ακριβείς πληροφορίες.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo;

Το Spokeo θεωρείται ένας εύχρηστος ιστότοπος συλλογής πληροφοριών. Οι πληροφορίες που θέλετε να βρείτε για ένα άτομο μπορούν να αναζητηθούν με διάφορους τρόπους δωρεάν και δεν απαιτείται καν να εγγραφείτε για να το κάνετε. Ωστόσο, η προβολή των αποτελεσμάτων απαιτεί συνδρομή και πλήρη συνδρομή.

  Λίστα ελέγχου κυβερνοασφάλειας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Ευτυχώς, το Spokeo προσφέρει δωρεάν δοκιμές για συγκεκριμένους τύπους αναζήτησης.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Spokeo στο πρόγραμμα περιήγησης smartphone ή υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, το email ή τη διεύθυνση και κάντε κλικ στο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

3. Μόλις δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στο ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΡΟΦΙΛ.

4. Κάντε κλικ στο Continue για να δείτε την πλήρη αναφορά. Μπορείτε να παρατηρήσετε την 7ήμερη δοκιμή μέλους του Spokeo στα αριστερά.

5. Επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής και μετά κάντε κλικ στο ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.

Η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Spokeo θα ξεκινήσει και θα χρεωθείτε σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε μόλις λήξει η δοκιμαστική περίοδος. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Spokeo.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Spokeo;

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Spokeo:

Α. Πλεονεκτήματα:

  • Παρέχοντας απλώς ένα όνομα, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου ή φυσική διεύθυνση, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων με πάνω από 12 δισεκατομμύρια αρχεία του Spokeo.
  • Το Spokeo είναι πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για ιδιώτες όσο και για εταιρείες ως αποτέλεσμα της πληθώρας των διαθέσιμων πληροφοριών.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Β. Μειονεκτήματα:

  • Ένα μειονέκτημα είναι ότι το Spokeo δεν παρέχει απεριόριστα προγράμματα, επομένως οι πελάτες που απαιτούν πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα από το ελάχιστο θα πρέπει να αγοράσουν πρόσθετα.
  • Όσοι χρειάζονται βοήθεια μετά τις εργάσιμες ώρες μπορεί να μην έχουν τύχη επειδή δεν υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.
  Πώς να υπολογίσετε τις ημέρες μεταξύ ημερομηνιών στα Φύλλα Google

Το Spokeo είναι ένα ισχυρό εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ χρήσιμο, αλλά είναι σημαντικό να σταθμίσετε τα οφέλη και τα μειονεκτήματά του πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Spokeo δωρεάν;

Μερικά από τα βασικά αποτελέσματα αναζήτησης είναι διαθέσιμα στο Spokeo χωρίς χρέωση. Η πόλη και η πολιτεία, η ηλικία, τα ονόματα των συγγενών και οι τοποθεσίες του ατόμου για το οποίο πραγματοποιήσατε αναζήτηση θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε αυτά τα δεδομένα. Τα αποτελέσματα των σύνθετων αναζητήσεων του Spokeo είναι όλα pay-per-click.

Είναι εύκολο να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo;

Ναι, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Spokeo που σας δίνει την ευελιξία που μπορείτε να ακυρώσετε το σχέδιό σας όποτε το θέλετε.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί το Spokeo;

Χρησιμοποιώντας ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου ή φυσικές διευθύνσεις, οι χρήστες του ιστότοπου Spokeo μπορούν να αναζητήσουν άτομα. Επιπλέον, ο ιστότοπος συγκεντρώνει δημόσια αρχεία από διάφορες πηγές, όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταχωρίσεις ακινήτων και ποινικά μητρώα. Για αυτόν τον λόγο, μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των στοιχείων επικοινωνίας των φίλων ή των μελών της οικογένειας που έχουν χαθεί από καιρό. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει επίσης αντιμετωπίσει επικρίσεις για την ακρίβεια και την προσβασιμότητά του στα προσωπικά δεδομένα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Spokeo και να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό Spokeo. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.