Γιατί το PS4 λέει ότι οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρες;

Η Sony Interactive Entertainment δημιούργησε το PlayStation 4 (PS4), μια οικιακή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών. Το PlayStation 4 κυκλοφόρησε ως αντικατάσταση του PlayStation 3 στις 15 Νοεμβρίου 2013, στις 29 Νοεμβρίου 2013, στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία και στις 22 Φεβρουαρίου 2014, στην Ιαπωνία. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ως αντικαταστάτης του PlayStation 3 τον Φεβρουάριο του 2013. Είναι ένα σύστημα όγδοης γενιάς που ανταγωνίζεται το Wii U και το Switch της Nintendo καθώς και το Xbox One της Microsoft. Το PlayStation Network έχει πολλές απαιτήσεις για πληροφορίες πιστωτικών καρτών που πρέπει να πληρούνται, κάτι που φαίνεται να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα από ό,τι πρέπει. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει γιατί λέει ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας PS4 δεν είναι έγκυρα και γιατί η χρεωστική σας κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4. Επίσης, θα μάθετε γιατί εμφανίζεται το σφάλμα WC-34737-4 στο PS4 μου και πώς να προσθέσω χρήματα στο πορτοφόλι μου στο PS4.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί το PS4 λέει ότι οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρες;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε γιατί τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας PS4 δεν είναι έγκυρα και γιατί η χρεωστική μου κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4 λεπτομερώς.

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά στο Πορτοφόλι PlayStation;

Τα δικα σου PlayStation ο λογαριασμός πρέπει να έχει απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας, εάν εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος που σας ζητά να προσπαθήσετε ξανά μετά την εμφάνιση ενός προβλήματος. Περιμένετε 24 ώρες πριν επιχειρήσετε να ενημερώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Εάν το κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί για επιπλέον 24 ώρες.

  7 Διαδικτυακά Μαθήματα Πιστοποίησης CCNA για Διαχειριστές Δικτύων

Γιατί η χρεωστική μου κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4;

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η χρεωστική σας κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4:

  • Οι περισσότερες χρεωστικές κάρτες γίνονται δεκτές από το PlayStation Store, ενώ ορισμένες επιλογές πληρωμής δεν υποστηρίζονται. Δείτε εάν ο τύπος της κάρτας σας υποστηρίζεται από το PlayStation Store, μεταβαίνοντας στη σελίδα με τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής.
  • Ενδέχεται να μην μπορείτε να καταχωρίσετε την κάρτα σας ως επιλογή πληρωμής στο PlayStation Store, εάν έχετε δώσει οδηγίες στον πάροχο πληρωμών σας να αποκλείσει τις ηλεκτρονικές πληρωμές.
  • Είναι κατανοητό ότι τα στοιχεία πληρωμής σας δεν μπορούν να καταγραφούν εάν το PlayStation Network αντιμετωπίζει προβλήματα. Για να αποφύγετε την εισαγωγή των στοιχείων πληρωμής σας περισσότερες από μία φορές, ελέγξτε τη σελίδα κατάστασης PSN και περιμένετε έως ότου ανάψουν πράσινο όλες οι υπηρεσίες. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι είναι αδύνατο να συνδέσετε τη χρεωστική σας κάρτα εάν είναι εγγεγραμμένη σε διεύθυνση σε διαφορετική χώρα από την περιοχή όπου βρίσκεται το PlayStation Store σας.

Εάν το πρόβλημα συνεχίζεται, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας ή τον εκδότη της κάρτας σας για να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος πληρωμής έχει εγκριθεί, ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια και ότι δεν έχει διακοπεί.

Γιατί το PS4 μου λέει ότι η κάρτα μου έχει λήξει;

Η πιστωτική κάρτα που έχετε εισαγάγει στον λογαριασμό σας μπορεί να έχει λήξει εάν εμφανιστεί αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε την πιστωτική σας κάρτα. Επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία εγγραφής, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, είναι ακριβή εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με την ημερομηνία λήξης.

Γιατί δεν μπορώ να προσθέσω χρήματα στο πορτοφόλι μου στο PS4;

Ας δούμε γιατί δεν μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας στο PS4:

  • Πληροφορίες από μη έγκυρη κάρτα: Η εισαγωγή λανθασμένων στοιχείων κάρτας είναι η πιο συχνή αιτία μη επεξεργασίας της πληρωμής σας στο πορτοφόλι PS4. Επαληθεύστε τη διεύθυνση χρέωσης και τα στοιχεία της κάρτας δύο φορές.

  • Δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος πληρωμής: Η μη σύνδεση νόμιμου τρόπου πληρωμής στον λογαριασμό σας είναι μια επιπλέον κοινή αιτία. Η κάρτα σας μπορεί να έχει ξεμείνει από χρήματα, να έχει απορριφθεί ή να απορριφθεί ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την τράπεζά σας. Μια παγωμένη κάρτα ή ένα χαμηλό υπόλοιπο είναι μόνο δύο παραδείγματα από τις πολλές πιθανές αιτίες για αυτό. Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα πρέπει να είναι ενεργή, να έχει αρκετά χρήματα και να είναι εγγεγραμμένη στην ίδια χώρα με το κατάστημα PlayStation.

  • Λανθασμένη διεύθυνση χρέωσης: Το σύστημα ενδέχεται να μην την έχει διαβάσει σωστά και ενδέχεται να σας έχει εκδώσει μήνυμα σφάλματος εάν χρησιμοποιήσατε ασυνήθιστους χαρακτήρες σε οποιοδήποτε από τα υποχρεωτικά πεδία.

  • Αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο: Εάν η κάρτα σας λειτουργεί σωστά, είναι πιθανό η σύνδεσή σας Wi-Fi να μην είναι αρκετά ισχυρή για να υποστηρίξει τη συναλλαγή.

  • Οι διακομιστές δικτύου PS4 είναι εκτός λειτουργίας: Είναι επίσης κατανοητό ότι η αδυναμία χρηματοδότησης του πορτοφολιού PS4 δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Είναι πιθανό το PS4 να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες ή να εκτελεί σύντομη συντήρηση γραμμής. Αυτές οι αιτίες θα οδηγήσουν σε μια σύντομη διακοπή λειτουργίας των διακομιστών.

  • Ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος: Το κλείδωμα του λογαριασμού σας είναι μια επιπλέον πιθανή αιτία. Εάν προσπαθήσετε να συνδεθείτε πάρα πολλές φορές χωρίς επιτυχία, αυτό μπορεί να συμβεί.

  • Η τρέχουσα τοποθεσία σας βρίσκεται σε άλλη χώρα: Επιπλέον, εάν διαμένετε σε χώρα που δεν υποστηρίζει το Sony Entertainment Network, ενδέχεται να μην μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας PS4.

Γιατί οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας PS4 δεν είναι έγκυρες Παρουσιάζεται σφάλμα WC-34737-4;

Όταν προσπαθείτε να προσθέσετε μια νέα πληρωμή στο PlayStation 4, μπορείτε να δείτε το σφάλμα WC-34737-4, το οποίο δηλώνει ότι οι πληροφορίες δεν είναι αποδεκτές. Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να εξακολουθεί να υπάρχει ως αποτέλεσμα εκτεταμένων προβλημάτων, όπως ανακριβείς πληροφορίες, προβλήματα με τον διακομιστή PS4, τοπικά προβλήματα κ.λπ.

Γιατί το PS4 μου συνεχίζει να λέει ότι η κάρτα μου δεν είναι έγκυρη;

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε γιατί τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ps4 δεν είναι έγκυρα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο το PS4 λέει ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρα μπορεί να είναι μικρά λάθη όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Επαληθεύστε ότι οι πληροφορίες στην κάρτα είναι ακριβείς και αντιστοιχούν στις πληροφορίες στον λογαριασμό της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα του κατόχου της κάρτας, τον αριθμό της κάρτας, τον κωδικό CVV (οι τρεις τελευταίοι αριθμοί στη λωρίδα υπογραφής), την ημερομηνία λήξης και τη διεύθυνση.
  • Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των ακρωνύμιων, έχει εισαχθεί με την ίδια σειρά που εμφανίζεται στο σύστημα του εκδότη της κάρτας σας.
  • Χρησιμοποιήστε μια κάρτα με μια διεύθυνση. Η χρήση ταχυδρομικής θυρίδας ή διεύθυνσης BFPO, για παράδειγμα, δεν συνιστάται.
  • Οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται, καθώς το AVS δεν θα λειτουργεί με αυτές και συχνά δεν απαιτούν τη συσχέτιση μιας διεύθυνσης.

  • Αποφύγετε τη χρήση ειδικών χαρακτήρων όπως αστερίσκους
  • παύλες (-), απόστροφοι (‘) και κάθετοι (/) εάν η διεύθυνσή σας περιέχει έναν αριθμό διαμερίσματος ή διαμερίσματος ή εάν το όνομα ή η διεύθυνσή σας περιλαμβάνει επίσης οποιοδήποτε από αυτά.

Αντικαταστήστε το πλησιέστερο γράμμα από το λατινικό αλφάβητο των 26 γραμμάτων με οποιουσδήποτε χαρακτήρες στο όνομα ή τη διεύθυνσή σας που ξεκινούν με τα γράμματα ß, ä ή ç, όπως ss για ß, a για ä ή c για ç.

Γιατί το PS4 λέει ότι η πιστωτική σας κάρτα έχει λήξει και δοκιμάστε άλλη μέθοδο πληρωμής;

  • Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το PS4 λέει ότι η πιστωτική σας κάρτα έχει λήξει και δοκιμάστε άλλη μέθοδο πληρωμής:
  • Στο PS4, ο κωδικός σφάλματος WS-43709-3 εμφανίζεται συχνά όταν η πιστωτική σας κάρτα έχει λήξει ή έχετε χρησιμοποιήσει ακατάλληλη μέθοδο πληρωμής.
  • Θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη και άλλα τεχνικά ζητήματα, όπως σφάλματα με το λογισμικό σας ή τους διακομιστές που λειτουργούν εκτός λειτουργίας.
  • Ο λόγος για τον κωδικό σφάλματος στην κονσόλα σας μπορεί να είναι επειδή οι μηχανικοί της Sony εκτελούν συντήρηση συστήματος στους διακομιστές τους ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες.
  • Ο κωδικός σφάλματος WS-43709-3 μπορεί να προκληθεί από πρόβλημα με τις άδειες χρήσης παιχνιδιού που αγοράσατε. Όταν κάνετε μεταφορά από ένα παλιό Playstation σε ένα νέο, αυτό συμβαίνει συνήθως.

Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με την ενημέρωση. Στην κονσόλα της, η Sony κυκλοφορεί τακτικά ενημερώσεις για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Για να επιλύσετε τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες που μπορεί να έχουν συμβεί, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναβαθμίσετε την έκδοση συστήματος στο PS4 σας, εάν λάβετε τον κωδικό σφάλματος WS-43709-3.

Πώς μπορώ να προσθέσω χρήματα στο πορτοφόλι μου στο PS4;

Τώρα που ξέρετε γιατί λέει η πιστωτική σας κάρτα έχει λήξει, ενημερώστε μας πώς να προσθέσω χρήματα στο πορτοφόλι μου στο PS4. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσθέσετε χρήματα στο Πορτοφόλι PSN σας, το οποίο χρησιμοποιείται για τη λήψη περιεχομένου για τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή για την πραγματοποίηση ψηφιακών αγορών προϊόντων λιανικής πλήρους μήκους.

1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του PS4 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

2. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού.

3. Μεταβείτε στις Πληροφορίες λογαριασμού.

4. Επιλέξτε Πορτοφόλι.

5. Επιλέξτε Προσθήκη κεφαλαίων.

6. Επιλέξτε PayPal, μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μια δωροκάρτα από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε ήδη συσχετισμένους τρόπους πληρωμής, πρέπει να προσθέσετε έναν.

7. Επιλέξτε το επιθυμητό ποσό μετρητών και επιλέξτε Συνέχεια.

8. Επιλέξτε Ναι για να συνεχίσετε όταν σας ζητηθεί από μια ειδοποίηση επιβεβαίωσης.

Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα WC-34737-4 που δεν είναι έγκυρες οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας PS4;

Εγγράψτε ξανά τον τρόπο πληρωμής σας εάν εμφανίζει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν είναι έγκυρο σφάλμα WC-34737-4.

Ακολουθούν τα βήματα για την επανεγγραφή της πιστωτικής σας κάρτας:

Σημείωση 1: Είναι πιθανό αυτό να είναι μόνο βραχυπρόθεσμο πρόβλημα. Δοκιμάστε ξανά μετά από 24 ώρες.

Σημείωση 2: Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χάσετε προσωρινά τη δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων πληρωμής σας εάν τα εγγραφείτε ή τα αφαιρέσετε πολλές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν συμβεί αυτό, δοκιμάστε ξανά σε 24 ώρες.

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για να ενημερώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας ή να καταχωρίσετε έναν νέο τρόπο πληρωμής.

2. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού > Πληροφορίες λογαριασμού.

3. Επιλέξτε Πορτοφόλι.

4. Μεταβείτε στην επιλογή Τρόποι πληρωμής > επιθυμητός τρόπος πληρωμής.

5. Επιλέξτε Διαγραφή > Ναι για να διαγράψετε εντελώς τη μέθοδο από το PS4 σας.

6. Επιστρέψτε στο μενού Τρόποι πληρωμής και επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού PayPal ή Προσθήκη πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για να προσθέσετε τη νέα μέθοδο πληρωμής στο PS4.

Γιατί παίρνω την πιστωτική/χρεωστική κάρτα δεν ισχύει πλέον στο PS5;

  • Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους η πιστωτική/χρεωστική κάρτα δεν είναι πλέον έγκυρη στο ps5:
  • Η κάρτα σας μπορεί να έχει λήξει, κάτι που είναι μία από τις κύριες αιτίες μη λειτουργίας μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  • Η διακοπή των συναλλαγών σας από την τράπεζα είναι μια ακόμη επιλογή.

Εάν χρησιμοποιείτε λανθασμένη κάρτα, ελέγξτε αν πρόκειται για χρεωστική κάρτα που φέρει το επίσημο λογότυπο Visa ή MasterCard, πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, Discover ή American Express.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας PS4 δεν είναι έγκυρα και γιατί η χρεωστική μου κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.