Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο OfferUp

Στις μέρες μας, η αγοραπωλησία προϊόντων ή αντικειμένων έχει γίνει αρκετά συνηθισμένη. Πολλοί ιστότοποι προσφέρουν αυτή την ευκαιρία στις μάζες να πουλήσουν και να αγοράσουν αντικείμενα ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους. Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι το OfferUp που είναι αποκλειστικό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το OfferUp και θέλετε να μάθετε πώς να διαγράψετε την ανάρτηση OfferUp και τα σχετικά πράγματα, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Ας μάθουμε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα στοιχείο στο OfferUp με λεπτομερή βήματα.

Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο OfferUp

Όπως είναι το όνομα, το OfferUp βοηθά τους ανθρώπους να πραγματοποιούν την πώληση και την αγορά διαφόρων αντικειμένων πολύ εύκολα. Ας μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς πριν φτάσουμε στα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να διαγράψετε την επιθυμητή ανάρτηση στο Offerup.

Τι είναι το OfferUp;

Το OfferUp είναι μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι μπορούν να ψωνίζουν πράγματα σε λογικές τιμές ή να πουλούν ένα ανεπιθύμητο αντικείμενο σε άλλους ενώ κάθονται άνετα στο σπίτι. Εξοικονομεί χρόνο στην περιπλάνηση αναζητώντας αυτό το τέλειο σετ καναπέ για το σαλόνι σας. Καθίζοντας τώρα στο σπίτι, μπορείτε να αναζητήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι μια αυθεντική τοποθεσία για αγοραστές και πωλητές.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης hotspot του iPhone

Σημείωση: Το OfferUp είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α.

Πώς διαγράφετε μια ανάρτηση στο OfferUp;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε μια ανάρτηση στο OfferUp. Μπορείτε να αρχειοθετήσετε την ανάρτηση μόνο για να την καταργήσετε. Θα καταργήσει τη λίστα του στοιχείου από τις σελίδες ιστορικού αναζήτησης στον ιστότοπο και την εφαρμογή OfferUp. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αρχειοθετήσετε την επιθυμητή ανάρτηση στο OfferUp.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή OfferUp στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προσφορές από την κάτω γραμμή.

3. Μεταβείτε στην ενότητα Πώληση από την κορυφή και πατήστε στο επιθυμητό αντικείμενο από τη λίστα.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην επιλογή Επεξεργασία.

5. Πατήστε στην επιλογή Αρχειοθέτηση.

6. Πατήστε στην επιλογή Αρχειοθέτηση από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. Η επιθυμητή ανάρτηση θα βγει αμέσως στη λίστα.

Πώς διαγράφετε ένα αντικείμενο στο OfferUp στο Android;

Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω απάντηση, δεν μπορείτε να διαγράψετε καμία από τις αναρτήσεις στην εφαρμογή OfferUp για Android. Μπορείτε να τα καταργήσετε τη λίστα μόνο με την αρχειοθέτησή τους. Ακολουθήστε την απάντηση ακριβώς πάνω από αυτήν για να κατανοήσετε πώς να αρχειοθετήσετε στοιχεία στο OfferUp για να τα καταργήσετε από τη ροή και τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τι είναι το Archive on OfferUp;

Η αρχειοθέτηση ενός αντικειμένου ή μιας ανάρτησης στο OfferUp σημαίνει ότι δεν πουλάτε το αντικείμενο, που έχει ήδη πωληθεί, ή θέλετε να το πουλήσετε αργότερα. Η αρχειοθέτηση οδηγεί στο να καταργηθεί αυτόματα το στοιχείο και να αφαιρεθεί από οποιοδήποτε αποτέλεσμα αναζήτησης. Επίσης, δεν διαγράφει την ανάρτηση, αλλά την κρατά κρυφή στο προφίλ σας, το οποίο μπορεί αργότερα να εμφανιστεί ξανά όταν θέλετε να το δημοσιεύσετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση πλυσίματος χεριών στο Apple Watch

Πώς μπορώ να διαγράψω μια αρχειοθετημένη προσφορά;

Απλώς δεν μπορείτε να διαγράψετε την αρχειοθετημένη ανάρτηση OfferUp. Έχετε μόνο την επιλογή αρχειοθέτησης για να το καταργήσετε από τη λίστα. Μετά την αρχειοθέτηση της ανάρτησης, δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αρχειοθετήσετε μια ανάρτηση στο OfferUp, διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

Τι συμβαίνει όταν καταργείτε την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο OfferUp;

Εάν έχετε καταργήσει την αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης στο OfferUp, θα εμφανιστεί ξανά στη ροή σας και θα εμφανίζεται στα μελλοντικά αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν το στοιχείο πωληθεί και αφαιρεθεί η αρχειοθέτηση, τότε δεν θα εμφανίζεται στη ροή.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ μια ανάρτηση στο OfferUp;

Για να επεξεργαστείτε μια ανάρτηση στο OfferUp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή OfferUp.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προσφορές.

3. Πατήστε στην καρτέλα Πώληση από την κορυφή

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο επιθυμητό αντικείμενο, όπως φαίνεται.

5. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία κάτω από την επιθυμητή ανάρτηση.

6. Πατήστε στην επιλογή Αποθήκευση αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που κάνατε.

Μπορείτε να διαγράψετε ένα αντικείμενο στο OfferUp;

Οχι, δεν μπορείτε να ξέρετε πώς να διαγράψετε τη δημοσίευση OfferUp επειδή δεν υπάρχει αποκλειστικός τρόπος για να το κάνετε. Εάν έχετε πουλήσει το αντικείμενο, θα μετακινηθεί αυτόματα στην ενότητα αρχειοθέτησης. Εάν θέλετε να καταργήσετε τη λίστα ή να αποκρύψετε οποιοδήποτε στοιχείο/ανάρτηση, τότε αρχειοθετήστε το από τη σελίδα Προσφορές. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου για να μάθετε πώς να αποκρύπτετε δημοσιεύσεις στο OfferUp.

  Πώς να απενεργοποιήσετε γρήγορα τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις στο Apple Watch

Μπορείτε να σας εξαπατήσουν στο OfferUp;

Ναι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα απάτης όταν ασχολείστε με τις πωλήσεις/αγορές μέσω Διαδικτύου. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να είναι πλαστά προϊόντα, ενώ άλλοι μπορεί να σας εξαπατήσουν μη σας πληρώνουν. Εάν συμβεί κάτι, πρέπει να το αναφέρετε από τη σελίδα Υποστήριξης OfferUp.

Πρέπει να δώσω τη διεύθυνσή μου στο OfferUp;

Όχι, το OfferUp είναι μια δημόσια εφαρμογή όπου δεν πρέπει να τοποθετούνται σημαντικές πληροφορίες όπως διεύθυνση, τραπεζικά στοιχεία ή άλλα. Αν θέλετε να πουλάτε/αγοράζετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα ασφαλές σημείο συνάντησης για να διεκπεραιώσετε περαιτέρω τις ρυθμίσεις. Η τοποθέτηση προσωπικών στοιχείων σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Πώς ξέρετε εάν κάποιος είναι νόμιμος στην OfferUp;

Για να ελέγξετε τη νομιμότητα ενός πωλητή/αγοραστή, ελέγχετε πάντα το προφίλ του διεξοδικά. Μπορείτε να το κάνετε ελέγχοντας τις κριτικές, τις αξιολογήσεις ή τυχόν σήματα που μπορεί να έχουν κερδίσει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γνωρίζετε εάν αγοράζετε από ή πουλάτε στο σωστό άτομο.

Είναι όλες οι πωλήσεις τελικές στο OfferUp;

Ναι, οι πωλήσεις στο OfferUp είναι τελικές εάν ή όταν επισημανθούν ως πωλημένες. Εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει την πληρωμή ή την έχετε λάβει, η συμφωνία αναμφίβολα έχει κλείσει μεταξύ εσάς και του αντίστοιχου μέρους.

Υπάρχει άλλος ιστότοπος σαν το OfferUp;

Ναι, πολλοί άλλοι ιστότοποι όπως το OfferUp σάς προσφέρουν να πουλάτε/αγοράζετε προϊόντα στο διαδίκτυο. Λίγες τέτοιες επιλογές είναι το eBay, το Oodle, το LetGo, το 5Miles, το Etsy, το Poshmark κ.λπ.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε την ανάρτηση OfferUp. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.