Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Twitch

Αν κάποιος σας ενοχλεί στο Twitch, είναι πολύ εύκολο να τον αποκλείσετε για να αποτρέψετε την εμφάνιση των μηνυμάτων του στην οθόνη σας.

Ωστόσο, εάν κατά λάθος μπλοκάρετε κάποιον ή αισθάνεστε αρκετά καλοπροαίρετοι για να δώσετε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία, είναι λίγο πιο δύσκολο να ξεμπλοκάρετε κάποιον ξανά.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Twitch…

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Twitch

Το Twitch έχει γίνει σημαντικός παίκτης στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και ως αποτέλεσμα έχει προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ανθρώπων. Ας ελπίσουμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα συναντήσετε θα είναι φιλικοί, αλλά πάντα θα υπάρχει το περίεργο τρολ εδώ και εκεί.

Εάν κάποιος είναι ενοχλητικός στο Twitch, ο αποκλεισμός του είναι εύκολος: απλώς κάντε κλικ στο όνομά του στο Twitch. Εάν χρησιμοποιείτε κινητό, θα πρέπει να δείτε την επιλογή Αποκλεισμός αναδυόμενο στο μενού χρήστη που εμφανίζεται.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες κάτω δεξιά στην κάρτα προφίλ που εμφανίζεται. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αποκλεισμός [name].

  Πώς να ξεμπλοκάρετε το Twitch στο σχολείο

Το Twitch θα σας υπενθυμίσει γρήγορα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ένας αποκλεισμένος. Εν ολίγοις, μόλις αποκλείσετε κάποιον, δεν μπορεί να σας ψιθυρίσει, να σας φιλοξενήσει, να σας προσθέσει ως φίλο ή να χαρίσει συνδρομές στο Twitch στο κανάλι σας.

Εάν είστε εντάξει με αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός.

Το Twitch δεν θα απομακρύνει αναδρομικά τα μηνύματα του ατόμου, οπότε αν είπε κάτι ιδιαίτερα άσχημο, ανανεώστε τη σελίδα για να καθαρίσετε τη συνομιλία και να απαλλαγείτε από τα σχόλιά του.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε /block [username] στη συνομιλία για να τα ξεφορτωθείτε.

Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Twitch: Ο πιο εύκολος τρόπος

Όταν θέλεις να ξεμπλοκάρεις κάποιον, όμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον κάνοντας κλικ στην κάρτα του και επιλέγοντας Κατάργηση αποκλεισμού. Αλλά αυτό λειτουργεί μόνο για ένα πολύ πρόσφατο μπλοκ.

Το πρόβλημα είναι ότι αν έχετε αποκλείσει το άτομο πριν από πολύ καιρό, δεν θα βλέπετε πλέον τα μηνύματά του. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τα μηνύματά τους, δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομά τους για να τους ξεμπλοκάρετε!

Εάν γνωρίζετε ποιο είναι το ακριβές όνομα του χρήστη, μπορείτε να πληκτρολογήσετε /unblock [username] να τα φέρει πίσω. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομά τους, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπλέον δουλειά.

  14 Καλύτεροι Streamers Elden Ring που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitch

Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Twitch χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις

Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Twitch στον υπολογιστή σας, κάντε τα εξής:

  • Κάντε κλικ στο προφίλ σας επάνω δεξιά και μετά κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια και Απόρρητο στο επάνω μέρος. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Απόρρητο και, στη συνέχεια, βρείτε την ενότητα Αποκλεισμένοι χρήστες.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση αποκλεισμένων χρηστών. Στη συνέχεια, το Twitch θα φορτώσει μια λίστα με όλους όσους έχετε αποκλείσει και την ημερομηνία που τους αποκλείσατε.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση αποκλεισμού δίπλα στον χρήστη που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό.
  • Το Twitch θα αποθηκεύσει αμέσως τις αλλαγές και θα αφαιρέσει τον χρήστη από τη λίστα αποκλεισμού σας.

    Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στην εφαρμογή Twitch

    Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι η απεμπλοκή κάποιου χρήστη μέσω της επίσημης εφαρμογής Android μπορεί να είναι τεράστιος πόνος. Αυτό συμβαίνει επειδή, παραδόξως, η εφαρμογή Android λείπει μια δυνατότητα που έχει η έκδοση iOS.

    Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Twitch σε iOS και Android…

    Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο iOS

    Εάν χρησιμοποιείτε iOS, είστε τυχεροί. Δείτε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον:

      Πώς να γίνετε συνεργάτης στο Twitch και να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή
  • Απλώς εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε την εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και μετά Ασφάλεια και Απόρρητο.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να δείτε τους αποκλεισμένους χρήστες σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε έναν χρήστη από τη λίστα αποκλεισμένων σας πατώντας Κατάργηση αποκλεισμού στη δεξιά πλευρά του ονόματος του χρήστη, εάν θέλετε να μπορείτε να λαμβάνετε ξανά μηνύματα από αυτόν.
  • Πώς να ξεμπλοκάρετε άτομα στο Android

    Εάν χρησιμοποιείτε Android, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες λέξη προς λέξη, μέχρι το σημείο όπου υποτίθεται ότι εμφανίζεται μια λίστα αποκλεισμένων χρηστών. Παραδόξως, η λίστα αποκλεισμένων χρηστών δεν ξεπέρασε ποτέ από το iOS.

    Ως εκ τούτου, ένας γρήγορος και απροβλημάτιστος τρόπος για να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Android είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο επιτραπέζιου υπολογιστή του Twitch στη συσκευή σας. Απλώς κατευθυνθείτε στο Twitch και φορτώστε την έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπου (ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να προβάλετε την έκδοση για υπολογιστές οποιουδήποτε ιστότοπου). Μετά από αυτό, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ξεμπλοκάρετε τους χρήστες του Twitch μέσω των Ρυθμίσεων.

    Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, θα συνιστούσαμε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch στον υπολογιστή για να διαχειριστείτε τη λίστα αποκλεισμένων χρηστών.

    Καλύτερη διαχείριση ανθρώπων στο Twitch

    Εάν κάποιος σας ενοχλεί, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να τον αποκλείσετε στο Twitch. Εάν αποφασίσετε να τα ξεμπλοκάρετε αργότερα, είναι εύκολο και γρήγορο — εφόσον δεν είστε σε Android.