Τα καλύτερα Soundbars της Samsung

Ενώ ζούμε στη χρυσή εποχή της κατασκευής τηλεοράσεων, το να καταναλώνετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο σε μία συνήθως έρχεται με την απογοητευτική συνειδητοποίηση ότι ο ήχος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Είναι ατυχές που πρέπει να ξοδέψουμε περισσότερα για να φέρουμε το ηχοσύστημα στην αρχή.

Ευτυχώς, η αγορά του soundbar έχει τα μέσα να ανυψώσει την οπτική μας χαρά σε ακουστική/οπτική ευδαιμονία. Η Samsung είναι μεταξύ των κορυφαίων όσον αφορά τις μπάρες ήχου και μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία όταν τη συνδυάζετε με μια από τις πολλές κορυφαίες τηλεοράσεις της στον κλάδο.

Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες μπάρες ήχου της Samsung που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Οι επιλογές μας για τις καλύτερες μπάρες ήχου Samsung για το 2023

Samsung HW-Q990C

Καλύτερο Συνολικά

The Ultimate Dolby Atmos 3D Soundstage

Με κορυφαίο στην κατηγορία ήχο Dolby Atmos 3D, το Samsung HW-Q990C πρωτοπορεί σε premium soundbars που μπορούν να επιτύχουν ηχητικό Nirvana. Ενώ το σετ πραγματικών καναλιών 11.1.4 μπορεί να κοστίζει αρκετά, θα έχετε ένα ηχοσύστημα που όχι μόνο προσφέρει τέλειο ήχο σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, αλλά και ένα σύστημα που θα μπορείτε να απολαύσετε μουσική με τέλεια ευκρίνεια.

Πλεονεκτήματα

  • Χωρίς παραμόρφωση με αυξημένο όγκο
  • Τα μπάσα δεν υπερισχύουν άλλων συχνοτήτων
  • Η Adaptive Sound Mode προσφέρει ενεργητικό ήχο σε χαμηλότερες εντάσεις
  • Βελτιωμένη αναπαραγωγή μουσικής

Το Samsung HW-Q990C διαδέχεται το Q990B για να γίνει το πιο πρόσφατο κορυφαίο soundbar της εταιρείας. Αν και πρόκειται για ένα premium soundbar, τα έξοδά σας θα είναι περισσότερο από δικαιολογημένα. Η άντληση συνδυασμένης ισχύος 656 W από ένα τερατώδες πραγματικό πλήθος καναλιών 11.1.4 σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία Dolby Atmos που μπορείτε να βρείτε σήμερα. Και το κάνει με απόλυτη ακρίβεια και σαφήνεια.

Ωστόσο, με διαστάσεις 48,5 x 2,7 x 5,4 ίντσες, το soundbar είναι ογκώδες. Αλλά εξακολουθεί να χωράει κάτω από τηλεοράσεις μεγαλύτερου μεγέθους και τα ηχεία με γωνιακή πλευρική ενεργοποίηση του δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Το υπογούφερ είναι επίσης απροσδόκητα στιβαρό, δεδομένων των βαθιών, βροντερών χαμηλών συχνοτήτων που αντηχεί. Δύο πίσω ηχεία ολοκληρώνουν το σετ για μια αυθεντική, συναρπαστική εμπειρία Dolby Atmos/DTS:X που σας βάζει ακριβώς στο κέντρο μιας 3D ηχητικής σκηνής.

Επιπλέον, είναι εύκολο να το ρυθμίσετε και συνοδεύεται από ένα αποτελεσματικό, καλά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SmartThings αν προτιμάτε. Ωστόσο, ένα μειονέκτημα είναι η έλλειψη υποστήριξης HDMI 2.1. Αλλά οι παίκτες της κονσόλας μπορούν να το ξεπεράσουν συνδέοντας πρώτα στην τηλεόραση και μετά στη γραμμή ήχου χρησιμοποιώντας τη σύνδεση eARC.

Samsung HW-S60B

Καλύτερης αξίας Soundbar με Dolby Atmos

Ασυναγώνιστη αξία για τους λάτρεις του κινηματογράφου

Το HW-S60B είναι μια συμπαγής, λεπτή μπάρα ήχου 5,0 καναλιών που διατίθεται σε εντυπωσιακή τιμή. Η ποιότητα του ήχου είναι καλή, ειδικά όταν παρακολουθείτε ταινίες, και αν έχετε πρόσφατη τηλεόραση Samsung, μπορείτε να απολαύσετε ασύρματο Dolby Atmos για καθηλωτικό ήχο surround.

Πλεονεκτήματα

  • Συμπαγής και κομψός σχεδιασμός
  • Ασύρματη υποστήριξη Dolby Atmos και DTS:X
  • Απρόσκοπτη ρύθμιση
  • Διαισθητική εφαρμογή
  • Υποστήριξη Alexa και Google Assistant

Μειονεκτήματα

  • Το μπάσο είναι λίγο επίπεδο μερικές φορές
  • Μόνο μία θύρα HDMI και χωρίς eARC
  • Τα 200 W ισχύος μπορεί να μην είναι αρκετά για μεγάλα δωμάτια

Για μια λεπτή, συμπαγή μπάρα ήχου με ήχο που γεμίζει το δωμάτιο σε ασυναγώνιστη τιμή, σκεφτείτε το Samsung HW-S60B. Το “H” σημαίνει “High-End”, ενώ το “W” αντιπροσωπεύει το “Wireless”. Ωστόσο, η ασύρματη λειτουργικότητα περιορίζεται σε όσους διαθέτουν τηλεόραση Samsung που κυκλοφόρησε το 2022 ή νεότερη. Με οποιαδήποτε από αυτές τις τηλεοράσεις, θα έχετε ασύρματο Dolby Atmos και DTS:X χωρικό ήχο και άλλες δυνατότητες. Αυτά περιλαμβάνουν το Q-Symphony, το οποίο ενσωματώνει τα ηχεία της τηλεόρασης στο ηχοσύστημα και τις δυνατότητες προσαρμογής ήχου για βαθμονόμηση δωματίου. Όσοι δεν διαθέτουν σύγχρονη τηλεόραση Samsung μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν Dolby Atmos μέσω HDMI.

Χωρίς μια πρόσφατη τηλεόραση Samsung, θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε μια τεράστια αύξηση της ποιότητας ήχου 5.0 καναλιών από τα ηχεία της τηλεόρασής σας. Παρά την προσιτή τιμή και τις συμπαγείς διαστάσεις 26,4 x 2,4 x 4,1 ίντσες, είναι εξαιρετικό για παρακολούθηση ταινιών. Με το Voice Enhancement και τον Adaptive Sound να κάνουν τα μαγικά τους, ο διάλογος είναι πεντακάθαρος. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης εξωτερικού υπογούφερ, οι χαμηλές συχνότητες μπορεί μερικές φορές να ακούγονται λίγο επίπεδες. Αυτό μπορεί να αφαιρέσει το τσίμπημα από ταινίες δράσης και είδη μουσικής με μπάσο κατά καιρούς.

Η εγκατάσταση και η λειτουργία είναι παιχνιδάκι. Απλώς συνδέεστε στην τηλεόραση και όλα είναι απρόσκοπτα. Το τηλεχειριστήριο είναι απλό και η εφαρμογή είναι διαισθητική και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απλότητα. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2 και Spotify Connect. Ωστόσο, υπάρχει μόνο μία θύρα HDMI, η οποία δεν διαθέτει υποστήριξη eARC και δεν περιλαμβάνεται καλώδιο.

Samsung HW-S50B

Το πιο προσιτό

Ένα προσιτό Soundbar για μικρά έως μεσαίου μεγέθους δωμάτια

198 $ 248 $ Εξοικονομήστε
$50

Για μια απλή και προσιτή ηχητική μπάρα Samsung που προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες που βρίσκονται σε πιο ακριβά μοντέλα, ρίξτε μια ματιά στο Samsung HW-S50B. Υποστηρίζει Dolby Digital 5.1 και DST Virtual: X για ήχο surround και παρέχει αρκετή ισχύ για δωμάτια μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Με το κεντρικό του ηχείο, μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε κρυστάλλινες φωνές όταν παρακολουθείτε ταινίες, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα σημείο πλοκής.

Πλεονεκτήματα

  • Πατήστε Ήχος διαθέσιμος με ορισμένες κινητές συσκευές Samsung
  • Q Symphony και Adaptive Sound Lite
  • Προμηθευτός
  • Ποιοτικό κεντρικό ηχείο

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει υποστήριξη Dolby Atmos
  • Δεν υπάρχει αρκετή ισχύς για μεγάλα δωμάτια

Ενώ το Samsung HW-S60B είναι ο διάδοχος του HW-S50B, ο προκάτοχος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει, ειδικά με την ακόμη πιο προσιτή τιμή του. Εάν αναζητάτε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό ηχητική μπάρα με καλή ποιότητα ήχου και μερικές από τις καμπάνες και σφυρίχτρες που έχουν τα νεότερα, πιο ακριβά μοντέλα, σκεφτείτε το HW-S50B.

Αν και δεν υποστηρίζει Dolby Atmos, αυτή η γραμμή ήχου 3.0 καναλιών προσφέρει Dolby Digital 5.1 και DTS Virtual: X για ρεαλιστικό ήχο surround. Παίρνετε επίσης το Q Symphony, το οποίο ενσωματώνει τα ηχεία της τηλεόρασής σας στη δράση, και το Adaptive Sound Lite για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου ήχου σας. Με ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο, η μπάρα ήχου ενισχύει την καταλληλότητά της για παρακολούθηση ταινιών. Οι διάλογοι γίνονται το κομβικό σημείο και είναι πολύ πιο ακριβείς και αποκρυπτογραφούμενοι, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατός είναι ο θόρυβος του περιβάλλοντος ή η μουσική.

Εκτός από το κεντρικό ηχείο, δύο γούφερ και τρία τουίτερ είναι ενσωματωμένα στη λεπτή μπάρα 26,4 x 2,4 x 4,1 ιντσών, αποδίδοντας συνολικά ισχύ 140 watt. Αρκεί να γεμίσετε ένα μικρό έως μεσαίο δωμάτιο. Αλλά αν αναζητάτε μια μπάρα ήχου για ένα μεγάλο δωμάτιο, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε μερικές επιλογές μεσαίας κατηγορίας έως premium με περισσότερη ισχύ.

Samsung HW-S800B

Το πιο λεπτό Soundbar

Μια εξαιρετικά λεπτή μπάρα ήχου που προσφέρει επικό ήχο

Αν θέλετε την πιο λεπτή μπάρα ήχου Samsung, το HW-S800B είναι ένα από τα λεπτότερα της εταιρείας μέχρι σήμερα. Ωστόσο, δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα του ήχου και το συνοδευτικό υπογούφερ συμβάλλει με σφιχτές χαμηλές συχνότητες στη βελτίωση των ταινιών και της μουσικής σας.

Πλεονεκτήματα

  • Συμβατό με το Google Assistant και την Alexa
  • Εξαιρετική κάθετη αναπαραγωγή ήχου
  • Καλά ισορροπημένο μπάσο
  • Καθαρός και ζωντανός ήχος

Μειονεκτήματα

  • Μόνο HDMI ARC
  • Θύρα mini-HDMI

Το Samsung HW-S800B είναι μια απίστευτα λεπτή μπάρα ήχου. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο λεπτό που ένα χέρι μεσαίου μεγέθους μπορεί άνετα να κλείνει γύρω του. Ωστόσο, παρά την αδύνατη εμφάνισή του, προσφέρει ήχο σήμα κατατεθέν της Samsung συνοδευόμενο από ένα απατηλά συμπαγές υπογούφερ. Αντηχεί σφιχτές και δυνατές χαμηλές συχνότητες που ποτέ δεν υπερισχύουν των μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων. Όχι μόνο η μπάρα ήχου 3.2.1 καναλιών και η δευτερεύουσα κομπίνα αποδίδουν εντυπωσιακά soundtrack ταινιών, αλλά κερδίζουν επίσης δύο μπράβο για τη μουσική της απόδοση.

Ωστόσο, η λεπτή σχεδίαση της ηχομπάρας εισάγει μερικά ελαττώματα. Το πιο προφανές είναι το μήκος του. Στις 45,7 ίντσες, φαίνεται λίγο επιμήκης, ωστόσο εξακολουθεί να ταιριάζει άνετα κάτω από μεγαλύτερες τηλεοράσεις. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πολύς χώρος για λιμάνια. Υπάρχει απλώς μια μεμονωμένη θύρα mini-HDMI πάνω από τη θύρα τροφοδοσίας. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο προσαρμογέα, αλλά είναι καλύτερο να ελέγξετε τη συμβατότητα της τηλεόρασής σας πριν την αγοράσετε. Εάν έχετε τηλεόραση Samsung μετά το 2021, θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi για μια ασύρματη εμπειρία Dolby Atmos.

Samsung HW-A650

Καλύτερος συνδυασμός αξίας

Ένα Soundbar της σειράς A με οικονομικό συνδυασμό Subwoofer και Soundbar

Η σύνθετη μπάρα ήχου Samsung HW-A650 3,1 καναλιών και το υπογούφερ προσφέρουν ισχύ 430 Watt σε αποδεκτή τιμή. Χωρίς ηχεία surround για ομιλία, η γραμμή ήχου υποστηρίζει το DTS Virtual: X και έχει μια κρυστάλλινη μπροστινή σκηνή που προσφέρει εύκολα κατανοητά φωνητικά στις ταινίες. Το subwoofer προσθέτει χαμηλές συχνότητες και μπορείτε να το ενισχύσετε οποιαδήποτε στιγμή με τη λειτουργία Bass Boost.

Πλεονεκτήματα

  • Απλή διαδικασία εγκατάστασης
  • Το βασικό τηλεχειριστήριο συμβαδίζει με την απλή λειτουργία
  • Καθαρά φωνητικά για ταινίες
  • Καλός ήχος μπροστά στη σκηνή
  • Δυνατή απόδοση για την τιμή

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς σύνδεση Wi-Fi σημαίνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη φωνής ή εφαρμογής
  • Θύρα USB με περίεργη τοποθέτηση
  • Το HDMI είναι μόνο ARC
  • Χωρίς ήχο surround, άρα χωρίς Dolby Atmos ή DTS:X

Το HW-A650 είναι το μεγαλύτερο σε αυτήν τη σειρά A της Samsung, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πιο συμπαγείς διαστάσεις από τις κορυφαίες μπάρες ήχου της Samsung. Με διαστάσεις 38,6 x 2,3 x 4,1, είναι αρκετά ευέλικτο για να μπείτε σε διάφορους χώρους. Το υπογούφερ που περιλαμβάνεται συμπληρώνει τα 3.1 κανάλια και επίσης δεν είναι ιδιαίτερα δυσκίνητο. Με συνδυασμένη ισχύ 430 watt, έχετε ένα αρκετά δυνατό σύστημα για το κόστος.

Η γραμμή ήχου υποστηρίζει Dolby Digital και DTS, συμπεριλαμβανομένων των DTS Virtual: X. Λόγω της έλλειψης ηχείων surround στη ρύθμιση, το Virtual: X μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο για να δώσει πρόσθετη ένταση και κατεύθυνση. Ωστόσο, δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα πραγματικό σύστημα surround και ίσως είναι καλύτερα να επεκτείνετε με συμβατά ηχεία surround.

Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος του ήχου προέρχεται από την μπροστινή σκηνή. Ο ήχος είναι ισορροπημένος και καθαρός με άφθονο βάθος και η συμπερίληψη ενός κεντρικού καναλιού διασφαλίζει ότι οι διάλογοι είναι καθαροί. Το υπογούφερ δεν υπερισχύει ποτέ των άλλων συχνοτήτων για να βοηθήσει σε αυτό. Αλλά αν πιστεύετε ότι οι χαμηλές συχνότητες χρειάζονται λίγη ενίσχυση, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων. Η ηχητική γραμμή διαθέτει επίσης διάφορες λειτουργίες ήχου, όπως το Game Mode και το Adaptive Sound Lite, για βελτιστοποίηση του ήχου με βάση το περιεχόμενο που παρακολουθείτε.

Samsung HW-S61A

Καλύτερος σχεδιασμός

Ένα κομψό Soundbar με μεγάλο ήχο

Το Samsung HW-S61A διατίθεται σε γκρι και μαύρο και έχει απρόσκοπτη, μινιμαλιστική σχεδίαση που ενισχύεται από κομψό υλικό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταινίες χάρη στον καθαρό, καθαρό διάλογο, ενώ τα ηχεία κόρνας διπλής όψης και η τεχνολογία Acoustic Beam προσφέρουν μεγάλη γκάμα ήχου.

Πλεονεκτήματα

  • Πατήστε Ήχος για χρήστες Samsung Galaxy
  • Υποστήριξη AirPlay 2
  • Η Adaptive Sound Mode αναλύει περιεχόμενο για βελτίωση ήχου
  • Η τεχνολογία Acoustic Beam τοποθετεί τον ήχο ώστε να ταιριάζει με τη θέση του στην οθόνη

Μειονεκτήματα

  • Ο ήχος χάνει τις λεπτομέρειες με τη σύνδεση Bluetooth
  • Δεν υπάρχει υποστήριξη Dolby Atmos

Η μπάρα ήχου Samsung HW-S61A είναι ένα υπέροχο ηχείο και ένα άλλο ηχείο που έρχεται κάτω από το οικονομικό πανό. Με το ύφασμα Kvadrat να καλύπτει ολόκληρη τη μπάρα, το σχέδιο είναι καλόγουστο και απρόσκοπτο. Είναι διαθέσιμο σε γκρι και μαύρο (η μαύρη παραλλαγή ονομάζεται HW-S60A) και η έλλειψη οθόνης ενισχύει τον κομψό σχεδιασμό του. Αντίθετα, μια σειρά από μικρές, πολύχρωμες ενδείξεις LED αναμεταδίδουν πληροφορίες σε φλας.

Η μπάρα ήχου 5.0 καναλιών διαθέτει συνολικά επτά ηχεία με δύο ενσωματωμένα γούφερ και ένα τουίτερ. Με διαστάσεις 30 x 2,7 x 4,9 ίντσες, είναι συμπαγές και λεπτό, και σε συνδυασμό με μια εκτεταμένη ηχητική σκηνή, μπορείτε εύκολα να βρείτε την κατάλληλη θέση για αυτό σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η εφαρμογή SmartThings έχει επίσης οδηγίες για την καλύτερη τοποθέτηση για βέλτιστο ήχο. Η εφαρμογή απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης, προσφέρει όλα όσα κάνει το τηλεχειριστήριο και συνδέεται με την Alexa.

Είναι η συνέχεια του δημοφιλούς HW-S60T και συνοδεύεται από αρκετές βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι ταινίες είναι μια πιο ευχάριστη εμπειρία τώρα, χάρη στην προσθήκη ενός κεντρικού ηχείου και τα ηχεία κόρνας και στις δύο πλευρές διαδίδουν καλά τον ήχο. Οι χαμηλές συχνότητες γκρινιάζουν επίσης, αλλά υπάρχει ακόμα χώρος για μεγαλύτερο βάθος στα μπάσα και η σύζευξη της γραμμής ήχου με ένα συμβατό εξωτερικό υπογούφερ θα αποφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ποιο Soundbar της Samsung είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς;

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και δυνατότητες, από μπάρες ήχου της Samsung με χαμηλό κόστος έως premium. Ακόμη και στο τέλος του προϋπολογισμού της κλίμακας, θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να ταιριάζει σε όλους. Αυτό είναι, φυσικά, εκτός και αν θέλετε να γεμίσετε ένα μεγάλο δωμάτιο με τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Μια ηχητική μπάρα Samsung μπορεί να διατεθεί ως μεμονωμένο ηχείο ή μπορεί να είναι ένα πακέτο με εξωτερικό υπογούφερ ή ακόμα και μερικά πίσω ηχεία. Οι πιο προσιτές επιλογές θα είναι γενικά μια ενιαία μονάδα με ενσωματωμένα γούφερ και τουίτερ. Το Samsung HW-S50B είναι ένα από αυτά και παρέχει ποιοτικό ήχο παράλληλα με λειτουργίες που θα βρείτε επίσης στις πιο ακριβές επιλογές της εταιρείας.

Ωστόσο, το HW-S50B δεν διαθέτει υποστήριξη για Dolby Atmos ή DTS: X. Για την απόλυτη εμπειρία ήχου surround, χρειάζεστε ένα από αυτά, ιδιαίτερα το Dolby Atmos. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία, επειδή ο διάδοχος του S50B, το Samsung HW-S60B, υποστηρίζει και τις δύο μορφές. Και, εάν διαθέτετε μια σύγχρονη τηλεόραση Samsung που κατασκευάστηκε μετά το 2021, μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε αυτήν την πολυτέλεια ασύρματα.

Αλλά, για την απόλυτη εμπειρία και αν η τιμή δεν σας αποθαρρύνει, προτιμήστε το Samsung HW-Q990C. Είναι πολύ απλά ένα θηρίο. Διαδέχεται το δημοφιλές Q990B και προσφέρει ακόμα καλύτερο ήχο και δυνατότητες ενώ είναι διαθέσιμο σε καλύτερη τιμή. Με έξοδο πραγματικού καναλιού 11.1.4 και ισχύ 656 W, θα έχετε πολύ απλά την καλύτερη μπάρα ήχου που έχει να προσφέρει η Samsung.

Samsung HW-Q990C

Καλύτερο Συνολικά

The Ultimate Dolby Atmos 3D Soundstage

Με κορυφαίο στην κατηγορία ήχο Dolby Atmos 3D, το Samsung HW-Q990C πρωτοπορεί σε premium soundbars που μπορούν να επιτύχουν ηχητικό Nirvana. Ενώ το σετ πραγματικών καναλιών 11.1.4 μπορεί να κοστίζει αρκετά, θα έχετε ένα ηχοσύστημα που όχι μόνο προσφέρει τέλειο ήχο σε μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου, αλλά και ένα σύστημα που θα απολαμβάνετε μουσική με τέλεια ευκρίνεια.

Πλεονεκτήματα

  • Χωρίς παραμόρφωση με αυξημένο όγκο
  • Τα μπάσα δεν υπερισχύουν άλλων συχνοτήτων
  • Η Adaptive Sound Mode προσφέρει ενεργητικό ήχο σε χαμηλότερες εντάσεις
  • Βελτιωμένη αναπαραγωγή μουσικής
  10 οικιακός εξοπλισμός γυμναστικής που θα σας μετατρέψουν από το Couch Potato σε λάτρη της γυμναστικής