Πώς να ξεμπλοκάρετε το Twitch στο σχολείο

Το Twitch είναι ευρέως γνωστό ως πλατφόρμα ζωντανής ροής με τους παίκτες ως το κέντρο έλξης. Ωστόσο, πολλές φορές οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ξεμπλοκάρουν το twitch στο σχολείο. Για ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτή την αιτία. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει τους πιθανούς ενόχους και τις πιο χρήσιμες μεθόδους για να ξεμπλοκάρετε το twitch.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Twitch στο σχολείο

Συνεχίστε την ανάγνωση για να ξεμπλοκάρετε το Twitch στο Σχολείο λεπτομερώς.

Τι κάνει το Twitch δημοφιλές;

Φωτογραφία της Mika Baumeister στο Unsplash

Το Twitch σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε από ζωντανή ροή επαγγελματιών παικτών ή να αλληλεπιδράτε με την κοινότητα gaming από ολόκληρο τον κόσμο. Αν και ένας πρωτάρης παίκτης μπορεί να μην καταλαβαίνει την ακαταμάχητη γοητεία του, η αυξανόμενη βάση χρηστών του μιλάει διαφορετικά. Εδώ μπορείτε να περάσετε ώρες παρακολουθώντας το αγαπημένο σας παιχνίδι, από League of Leges έως Grand Theft Auto, Fortnite, Minecraft, COD και πολλά άλλα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να βρείτε κάτι για κάθε ξεχωριστό γούστο και προτίμηση.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε ζωντανή ροή για την κοινότητα. Επιπλέον, οι χρήστες του Twitch μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια μέσω ροών, κάτι που βοηθά τους τελευταίους να κερδίζουν προμήθειες μέσω συνδέσμων συνεργατών. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τα βασικά σας προνόμια επιλέγοντας ένα από τα συνδρομητικά τους πακέτα. Αυτό βοηθά στην κατάργηση ανεπιθύμητων διαφημίσεων και σας βοηθά να κερδίσετε σήματα συνομιλίας και συναισθήματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Twitch δεν περιορίζεται μόνο στο είδος του Gaming. Αντίθετα, επεκτείνει τον ορίζοντα των κατηγοριών του σε ταξίδια, μουσική, αθλήματα, νυχτερινές εκπομπές, φαγητό και ποτό, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Ξεμπλοκάρετε το twitch στο σχολείο για να γίνετε μέλος της κοινότητας σήμερα και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε, να αφοσιωθείτε και να μάθετε καθημερινά.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twitch;

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που κάνουν το Twitch μη προσβάσιμο για τους χρήστες είναι:

  • Προβλήματα διακομιστή – Το πρώτο και κύριο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ένα ζήτημα διακομιστή. Όταν συμβεί αυτό, η συνομιλία σας στο Twitch ενδέχεται να μην φορτωθεί ή η επέκταση να σταματήσει να λειτουργεί απότομα.

  • Κακόβουλο λογισμικό – Σε αυτόν τον κόσμο που γνωρίζει την τεχνολογία, οι απάτες και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Μπορούν εύκολα να μολύνουν το σύστημά σας και να κάνουν τα πράγματα αδύνατο να επιλυθούν. Σε αυτήν την περίπτωση, η πρόληψη κακόβουλου λογισμικού με τακτικές σαρώσεις ιών καθίσταται κρίσιμη.

  • Προβλήματα λογαριασμού – Είναι επίσης πιθανό κάτι να μην πάει καλά με τον λογαριασμό χρήστη σας στο Twitch. Για παράδειγμα, οι χρήστες συχνά αναφέρουν ότι η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση, τα VPN ή οι εφαρμογές τρίτων δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

  • Σκόπιμοι περιορισμοί- Οι διαχειριστές σχολείων συχνά αποκλείουν σκόπιμα την πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Κάνοντας αυτό τους βοηθά να μειώσουν τους περισπασμούς και να προωθήσουν την παραγωγικότητα. Επίσης, αυτό εμποδίζει τους χρήστες να φράξουν το εύρος ζώνης του σχολείου.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Twitch σε σχολικό Chromebook

Προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε το twitch στο σχολείο, το unblock twitch στο σχολείο στα διαλείμματα, αλλά αποτυγχάνετε κάθε φορά; Αν ναι, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους και να δείτε τι λειτουργεί για την περίπτωσή σας.

Μέθοδος 1: Μιλήστε με διαχειριστές

Το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ξεμπλοκάρετε το twitch σε ένα σχολικό Chromebook είναι να μιλήσετε με τους διαχειριστές του σχολείου. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί εάν έχουν εσκεμμένα απαγορεύσει τον ιστότοπο για οποιονδήποτε λόγο. Όπως λένε, η καλή επικοινωνία έχει τη δύναμη να μετακινεί βουνά. Έτσι, προσεγγίστε τους ηλικιωμένους σας με απόλυτο σεβασμό και προσπαθήστε να κατανοήσετε τους λόγους τους και ενεργήστε ανάλογα.

Μέθοδος 2: Αντιγράψτε τη διεύθυνση Discord

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο εάν έχετε να κάνετε με αποκλειστές που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά. Έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνετε:

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε Command Prompt και μετά κάντε κλικ στο Run as administrator.

2. Εδώ, πληκτρολογήστε ping twitch.com και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Ανοίξτε το Chromebook και αντιγράψτε επικολλήστε την IP στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε έναν διακομιστή VPN

Ο γεωγραφικός αποκλεισμός είναι ένας άλλος κοινός λόγος για τον οποίο ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Twitch στους φορητούς υπολογιστές τους. Για να λυθεί αυτό, η χρήση ενός VPN είναι μια υγιής και ασφαλής επιλογή. Μπορείτε να κρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP, έτσι ώστε το σχολείο ή ο χώρος εργασίας να μην μπορούν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό ιστότοπων. Τα πιο προτιμώμενα VPN για τέτοιες εργασίες είναι:

  • NordVPN– Η Nord προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και προστατεύει όλες τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Υποστηρίζει Android, Mac, Windows, iOS, Firefox, Chrome και Linux. Το Nord σάς επιτρέπει επίσης να υποστηρίζετε 6 συσκευές ταυτόχρονα και μια εκτεταμένη γκάμα 5000+ διακομιστών.
  • CyberGhost VPN– Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και δρομολογητές. Οι ισχυροί νόμοι περί απορρήτου αποφεύγουν την καταγραφή της δραστηριότητάς σας για να διατηρήσετε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για να δοκιμάσετε τα χαρακτηριστικά χωρίς κίνδυνο.
  • IPVanish– Αυτή η επιλογή καλύπτει συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, πολιτική μη καταγραφής, συνδέσεις χωρίς μετρήσεις και πολλά άλλα στην αρμοδιότητα της. Μπορείτε να ασφαλίσετε απεριόριστες συσκευές με προηγμένη κρυπτογράφηση για να εξασφαλίσετε online ανωνυμία χωρίς παραβίαση ασφάλειας.
  • Express VPN– Το Express VPN διασφαλίζει ότι εσείς και οι συσκευές σας καλύπτεστε με απόλυτη ασφάλεια και το κορυφαίο σύστημα ασφαλείας του. Στεγάζει γρήγορους διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες για περισσότερες επιλογές και λιγότερες διακοπές.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης

Πιστεύετε ότι το VPN δεν είναι η σωστή επιλογή για τη δουλειά ή το σχολείο σας; Εάν ναι, η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για να ξεμπλοκάρετε το twitch. Πολλές φορές, τα συστήματα σε εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν επιτρέπουν στον χρήστη να κατεβάσει και να εγκαταστήσει κανένα αρχείο EXE. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης που λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με ένα VPN παρέχοντάς σας μια διαφορετική διεύθυνση IP.

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους proxies για να ξεμπλοκάρετε το twitch στο σχολείο:

  • Proxy Empire– Είναι ο μόνος πάροχος μεσολάβησης που προσφέρει την αποτελεσματικότητα των δεδομένων ανατροπής. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαμεσολαβητών Datacenter, Residential και Mobile με υποστήριξη ενσωμάτωσης VIP, χρόνο λειτουργίας 99,86% και ένα εξαιρετικά γρήγορο περιστρεφόμενο δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης με μεμονωμένα ελεγμένες διευθύνσεις IP.
  • SSL Private Proxy– Προσφέρει Proxies Private, Pinterest, Instagram και Classified Ads με αποκλειστικές IP, απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλαπλά υποδίκτυα. Το καλύτερο μέρος του διακομιστή μεσολάβησης SSL είναι ότι οι διακομιστής μεσολάβησης του φιλοξενούνται σε διακομιστές Dual Intel Xeon με 99,9% χρόνο λειτουργίας, +16 GB RAM και 1000Mpbps συνδέσεις στο Διαδίκτυο.
  • BeeProxy– Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Premium Residential και Mobile Proxies με προϋπολογισμό. Το BeeProxy προσφέρει πλήρη ανωνυμία στους αστραπιαίους διακομιστές μεσολάβησης 4G, απεριόριστο εύρος ζώνης και ένα μοναδικό ταμπλό για εύκολη διαχείριση.
  • Soax Proxy– Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για Proxies Residential και Mobile με μηδενικά μπλοκ IP και λογική δρομολόγησης. Χρησιμοποιώντας τον πίνακα εργαλείων του soax.com, μπορείτε να προσθέσετε IP στη λίστα επιτρεπόμενων, να παρακολουθήσετε τη χρήση της κυκλοφορίας, να διαμορφώσετε τους διακομιστή μεσολάβησης και να κάνετε πολύ πιο εύκολα.
  • Πωλητής μεσολάβησης– Προσφέρει 1 GB/s και proxies από 800 υποδίκτυα με 300+ δίκτυα. Με τα ελίτ HTTP και Socks5 proxies, μπορείτε να απολαύσετε την ανωνυμία για πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Το Proxy Seller προσφέρει επίσης o προσφέρει 99% Uptime με 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών για γρήγορες λύσεις.
  • Bright Data Proxy– Αυτός ο βραβευμένος πάροχος υπηρεσιών μεσολάβησης προσφέρει Proxies Residential, Mobile, ISP και Datacenter. Με χρόνο λειτουργίας 99,9%, προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών με περισσότερες από 195 επιλογές τοποθεσίας.
  • Καταπληκτικός διακομιστής SEO– Το Blazing SEO προσφέρει προσαρμοσμένες επιλογές διακομιστή μεσολάβησης με απεριόριστο εύρος ζώνης και πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Οι αποκλειστικοί διακομιστές του προσπαθούν σκληρά να λειτουργούν ομαλά κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν απαγορευμένο ή αποκλεισμένο ιστότοπο.
  • High Proxies– Όλοι οι διακομιστές μεσολάβησης από High Proxies είναι εξαιρετικά ανώνυμες επιλογές με HTTP/HTTPS. Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP του ενισχύουν τη συνολική απόδοση κατά 99,9% Uptime για μέγιστη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να επιλέξετε Ιδιωτικούς πληρεξούσιους, Διακομιστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Κοινόχρηστους διακομιστές μεσολάβησης και Διαβαθμισμένους διαμεσολαβητές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  • Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης– Το Smart Proxy προσφέρει πολλαπλά πακέτα με διαφορετικές δυνατότητες για να φιλοξενήσει όλους τους χρήστες με διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, δυνατότητα εγκατάστασης με ένα κλικ, απεριόριστες συνδέσεις και υψηλή επεκτασιμότητα. Με άλλα λόγια, αξίζει κάθε δεκάρα καθώς μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε το twitch proxy.
  • Shifter Proxy– Εάν θέλετε εξαιρετική συνδεσιμότητα με 99,9% Uptime και πολλαπλά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των HTTP/S & Socks 4/5, αυτή είναι η σωστή επιλογή. Η κατανεμημένη υποδομή του cloud μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο, ενώ το API καθιστά εύκολη τη διαμόρφωση.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σε έναν διακομιστή μεσολάβησης Twitch

Αν και υπάρχουν πολλοί πάροχοι διακομιστών μεσολάβησης στο Διαδίκτυο, πρέπει να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι τις σωστές δυνατότητες. Πρέπει να επιλέξετε κάτι που να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας, να ταιριάζει στον προϋπολογισμό και να ξεμπλοκάρετε το twitch proxy.

  • Αριθμός διακομιστών: Ένας καλός πάροχος διακομιστή μεσολάβησης πρέπει να διασφαλίζει πολλούς διακομιστές με κάθε επιλογή συνδρομής. Διευρύνει τις επιλογές σας και σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σχέδιο. Τελικά, το να συμβιβαστείς με λιγότερα δεν είναι πραγματικά το σχέδιο, έτσι δεν είναι;

  • Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών: Αυτό σημαίνει απλώς ότι ο διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να σας παρέχει τα πλεονεκτήματα της υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών. Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε εάν μπορεί να υποστηρίξει όλες τις συσκευές που διαθέτετε με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Επιπλέον, διασφαλίζει επίσης ότι δεν περιορίζεστε σε μία μόνο συσκευή για ροή.

  • Ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας: Αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν μπορείτε να μπλέξετε καθώς κατέχει μια κρίσιμη θέση. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να διατηρήσει την ταχύτητα που ισχυρίζεται με σταθερό ρυθμό.

  • Πολιτικές απορρήτου: Πριν επιλέξετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι έχει αυστηρές πολιτικές απορρήτου. Με άλλα λόγια, δεν θα πρέπει να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο ή να σας κρατά καρτέλα. Το πιο σημαντικό, η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού είναι μια εξαιρετική προσθήκη, αν είναι δυνατόν.

  • Τιμή: Οι αξιόπιστοι και αυθεντικοί πάροχοι διακομιστών μεσολάβησης δεν χρεώνουν πουθενά κρυφές χρεώσεις. Αντίθετα, οι χρήστες πληρώνουν για αυτό που θέλουν με πολλές εκπτώσεις και προσφορές όλο το χρόνο.

Σημείωση: Οι μεγάλες εκπτώσεις είναι πιο πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ και την περίοδο των εορτών.

Πώς παρακολουθείτε το Twitch εάν ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος

Απ. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να παρακολουθήσετε το Twitch χρησιμοποιώντας VPN:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή VPN στο smartphone ή στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Αγοράστε ένα πακέτο συνδρομής σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και πραγματοποιήστε την πληρωμή.

3. Επιλέξτε από την εκτεταμένη γκάμα τοποθεσιών διακομιστή και συνδεθείτε για να απολαύσετε το Twitch χωρίς περιορισμούς.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς παρακάμπτετε ένα μπλοκ στο Twitch;

Απ. Η χρήση ενός VPN είναι η πιο εύκολη μέθοδος παράκαμψης ενός αποκλεισμού στο Twitch. Σας βοηθά να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε περιεχόμενο χωρίς αποκλεισμούς και να ξεμπλοκάρετε τους απαγορευμένους ιστότοπους στη χώρα σας. Μπορείτε να συνδεθείτε και να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή μέσω VPN και να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση στο Twitch.

Ε2. Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω το Twitch από το σχολείο;

Απ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η απεμπλοκή του Twitch από το σχολείο δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανή ροή και άλλο ελκυστικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

***

Το Twitch είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ροής που προτιμούν οι παίκτες. Λόγω του ευρέος φάσματος κατηγοριών και των ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών του, ο κόσμος βλέπει μια απροσδόκητη αύξηση στη βάση χρηστών του. Τώρα που ξέρετε πώς να ξεμπλοκάρετε το Twitch στο σχολείο, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε ζωντανή ροή χωρίς άλλες διακοπές. Θα θέλαμε να διαβάσουμε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας, οπότε ενημερώστε μας για το ίδιο στα σχόλια παρακάτω.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime