Πώς να αποδεσμευτείτε από το Tinder

Το Tinder είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών γνωριμιών όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα, να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να συνδεθείτε με ντόπιους σε περισσότερες από 190 χώρες. Ο Sean Rad το δημιούργησε σε ένα hackathon που πραγματοποιήθηκε το 2012 στη θερμοκοιτίδα Hatch Labs του Δυτικού Χόλιγουντ. Μέχρι το 2014, το Tinder ανέφερε κατά μέσο όρο 11 καθημερινές συνδέσεις από χρήστες. Το Tinder ήταν η μεγαλύτερη εφαρμογή για κινητά το 2019 αφού κατετάγη πέμπτη όσον αφορά τα κέρδη το 2015. Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή Tinder, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να καταργήσετε την απαγόρευση από το Tinder. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του Tinder και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder μετά την απαγόρευση. Η έκδοση του ιστότοπου έχει επίσης όλες τις δυνατότητες και θα πρέπει να διαβάσετε μέχρι το τέλος για να βρείτε τη λύση εάν το Tinder με απαγόρευσε χωρίς λόγο.

Πώς να αποδεσμευτείτε από το Tinder

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Tinder λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Το Tinder απαγορεύει τη συσκευή σας;

Ναι, το Tinder μπορεί να αναγνωρίσει το τηλέφωνό σας (αναγνωριστικό συσκευής), Λογαριασμός Facebook ή άλλα συνδεδεμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, φωτογραφίες, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αλληλογραφία και στοιχεία πιστωτικής κάρτας, εάν τα έχετε καταχωρίσει. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να αποκλείσουν μια συσκευή ακόμα κι αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder μετά την απαγόρευση. Ενώ οι περισσότερες από τις πληροφορίες που αναφέρονται εδώ είναι απαραίτητες για οποιαδήποτε εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι πάντα ορατές στο προφίλ σας.

  The Best of Affiliate Marketing – Οδηγός για αρχάριους

Αποκλείεστε ποτέ από το Tinder;

Όχι εύκολα. Δυστυχώς, το Tinder έχει τη φήμη ότι είναι αρκετά σκληρό με τις απαγορεύσεις. Οι απαγορεύσεις δεν είναι αναστρέψιμες, σύμφωνα με την επίσημη πολιτική τους, αλλά εάν το ζητήσετε, υπάρχει πιθανότητα να αρθούν. Ο αριθμός τηλεφώνου σας αποκλείεται επίσης από το Tinder όταν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί, επομένως δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε μια απαγόρευση.

Είναι μόνιμα τα Tinder Bans;

Ναι, Tinder οι απαγορεύσεις είναι μόνιμες στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο αριθμός που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας δεν μπορεί εύκολα να καταργηθεί. Το Tinder συνεργάστηκε και επένδυσε στη μη κερδοσκοπική εταιρεία διερεύνησης ιστορικού Garbo το 2021. Η συνεργασία είχε στόχο να αναπτύξει μια λειτουργία που θα επέτρεπε στους χρήστες να πραγματοποιούν ελέγχους επαλήθευσης στους αγώνες τους.

Γιατί το Tinder με απαγόρευσε χωρίς λόγο;

Αν και μπορεί να είναι απογοητευτικό, οι απαγορεύσεις του Tinder μπορεί να συμβούν λόγω μεγάλου φάσματος λόγων. Είναι μια εφαρμογή κοινωνικών γνωριμιών και ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι έχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Μερικές φορές το Tinder μπορεί να σας απαγορεύσει για κάποιο λόγο επειδή απλώς υπέθεσαν ότι είστε απατεώνας. Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι το Tinder με απαγόρευσε χωρίς λόγο και φτάνουν στο σημείο να αγνοούν όλα τα αιτήματα για ένσταση στη διαδικασία. Μπορείτε να λάβετε αποκλεισμό εάν κάποιος σας αναφέρει. κάτι δεν ταιριάζει με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Tinder. Είναι τόσο απλό!

Μπορείτε να ανακτήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό Tinder;

Όχι, οι απαγορεύσεις στο Tinder συνήθως θεωρούνται οριστικές. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ομάδα του Tinder χειρίζεται αυτά τα ζητήματα πολύ σοβαρά. Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε στο Tinder, όπως ο αριθμός τηλεφώνου, ο λογαριασμός σας στο Facebook ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, απαγορεύονται επίσης όταν είστε αποκλεισμένοι. Μπορείτε, ωστόσο, να βρείτε μερικούς τρόπους εξόδου ακόμα και αφού έχετε αποκλειστεί από το Tinder.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποσυρθείτε από το Tinder;

Οι απαγορεύσεις στο Tinder μπορούν να διαρκέσουν από ένα χρόνο έως μια ισόβια απαγόρευση. Όλα εξαρτώνται από την απόφασή τους με βάση τα διαπιστευτήρια και τα δεδομένα του λογαριασμού σας. Η πρόσβαση σε όλα γίνεται μέσω της βάσης δεδομένων του Tinder, γι’ αυτό και φροντίζουν να απαγορεύσουν τη συσκευή που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Tinder, ενισχύοντας περαιτέρω τη σοβαρή φύση του πρωτοκόλλου ασφαλείας τους.

  Πώς να αποκρύψετε ή να αφαιρέσετε σχόλια στα Έγγραφα Google

Σε ποιον στέλνω email για να καταργηθεί ο αποκλεισμός από το Tinder;

Ένας από τους λίγους τρόπους για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο Tinder μετά την απαγόρευση είναι να απευθυνθείτε απευθείας σε αυτό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντας ένα email στο [email protected] ή [email protected]

Πώς μπορώ να καταργήσω τον αποκλεισμό από το Tinder; Πώς να αποδεσμευτείτε από το Tinder;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο μόνος πραγματικός τρόπος για να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Tinder είναι να ζητήσετε από την ομάδα υποστήριξής του. Αυτή δεν είναι μια 100% αλάνθαστη μέθοδος, αφού το Tinder έχει τη δύναμη να πάρει την τελική απόφαση μόνος του. Απλώς πρέπει να έρθετε σε επαφή με την υπηρεσία και να ζητήσετε τη διαδικασία κατάργησης αποκλεισμού για να μάθετε τον λόγο αποκλεισμού του λογαριασμού.

1. Επισκεφθείτε το Υποβολή αιτήματος βοήθειας Tinder σελίδα.

2. Επιλέξτε Πρόβλημα με τη σύνδεση λογαριασμού στο Τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε; πεδίο.

3. Επιλέξτε Δεν μπορώ να συνδεθώ, ο λογαριασμός μου έχει αποκλειστεί στην ενότητα Τι συμβαίνει;

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας που είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Tinder.

5. Γράψτε το ζήτημα λεπτομερώς στην ενότητα Περιγραφή.

6. Προσθέστε συνημμένα, εάν υπάρχουν.

7. Κάντε κλικ στο ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ για να υποβάλετε την ένστασή σας κατά της απαγόρευσης.

Το αίτημά σας θα σταλεί στο Tinder. Ελέγξτε το email που έχετε δώσει για τυχόν περαιτέρω αποφάσεις.

Πώς να αποδεσμευτείτε από το Tinder iOS;

Το Tinder μπορεί να προσπελαστεί χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android ή iOS και η διεπαφή που ακολουθείται σε καθεμία από αυτές είναι σχετικά η ίδια. Δώσαμε μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να επιστρέψετε στο Tinder ακόμα και μετά την απαγόρευση. Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Tinder, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να υποβάλετε ένσταση για την απαγόρευσή σας.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω ένα Tinder Ban;

Δεν μπορείτε να αποκλειστείτε από την απαγόρευση του Tinder εάν η έφεσή σας δεν ήταν επιτυχής.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι το αναγνωριστικό συσκευής σας απαγορεύεται επίσης όταν το Tinder απενεργοποιεί τον λογαριασμό σας. Θα αποκλειόσασταν οριστικά εάν δημιουργήσατε έναν νέο λογαριασμό Tinder χρησιμοποιώντας το ίδιο τηλέφωνο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εντελώς άλλη συσκευή, κάτι που δεν είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν στο Tinder. Αυτό περιλαμβάνει επίσης όλα όσα υπάρχουν ήδη στη βάση δεδομένων του Tinder και τυχόν συνδέσμους με τον αριθμό που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως.

  Πόσο μεγάλο είναι το πολύ μεγάλο για ένα έγγραφο του Microsoft Word;

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας. Όλα τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί προηγουμένως στη συσκευή σας διαγράφονται όταν πραγματοποιείτε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Σημείωση: Προτού επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Android σας, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Εάν δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Android σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας για Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του τηλεφώνου σας Android.

Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του κινητού σας, διαβάστε και εφαρμόστε τα βήματα στον οδηγό μας Πώς να κάνετε σκληρή επαναφορά οποιασδήποτε συσκευής Android.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Tinder;

Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του Tinder ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πηγαίνετε στο Αρχική σελίδα Tinder.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποστήριξη.

3. Θα μεταφερθείτε στη σελίδα υποστήριξης πελατών, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να λάβετε επίσης τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Μπορώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό εάν το Tinder με απαγορεύσει;

Ναί! Φυσικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε τα παλιά σας δεδομένα για πρόσβαση στο tinder. Ακόμη και οι περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν έναν νέο αριθμό για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Tinder είχαν ως αποτέλεσμα απαγορεύσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή το Tinder διατηρεί καρτέλες σε ύποπτους χρήστες που προσπαθούν να επιστρέψουν στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο αναγνωριστικό ή επικύρωση. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να καταργήσετε την απαγόρευση από το Tinder.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό Tinder μετά τον αποκλεισμό;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder ακολουθώντας αυτά τα βήματα διαδοχικά:

1. Αρχικά, απεγκαταστήστε την εφαρμογή από το τρέχον τηλέφωνο.

2. Μετά από αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το νέο σας τηλέφωνο για να εγκαταστήσετε και να ανοίξετε το προσάναμμα εφαρμογή.

3. Συνδεθείτε με νέο αριθμό τηλεφώνου ή λογαριασμό Google που δεν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε ακόμα τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4. Πρέπει να εισάγετε νέα δεδομένα στις απαιτούμενες θέσεις.

Σημείωση: Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση φωτογραφιών, μην χρησιμοποιείτε εικόνες από τον παλιό λογαριασμό σας στο Tinder.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό θα πρέπει να είναι έτοιμος για χρήση τώρα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το Οδηγίες κοινότητας Tinder προσεκτικά για να μην καταλήξετε ξανά σε τέτοια κατάσταση.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να καταργείτε τον αποκλεισμό από το Tinder. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.