Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα SIM του Xfinity Mobile σε οποιοδήποτε τηλέφωνο;

Η Comcast προσφέρει υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μέσω του Xfinity Mobile εκτός από τα τρέχοντα πακέτα διαδικτύου και τηλεόρασης. Το σκεπτικό είναι ότι επειδή έχετε ήδη εγγραφεί στο Comcast για το καλώδιο και το Διαδίκτυό σας, μπορεί επίσης να λάβετε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σας. Επιπλέον, υπάρχει μια αρκετά ισχυρή υπόθεση υπέρ του Xfinity Mobile όταν λαμβάνετε υπόψη τα οφέλη από το συνδυασμό αυτών των υπηρεσιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έτσι νιώθουν οι καταναλωτές της Comcast. Πέντε χρόνια μετά την έναρξη του Xfinity Mobile το 2017, γνώρισε ταχεία ανάπτυξη. Λόγω του ότι η Comcast άρχισε να χτίζει τους πύργους κινητής τηλεφωνίας της, αυτή η γρήγορη αύξηση δεν συνέβη. Αντίθετα, το Xfinity Mobile είναι ένας χειριστής εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας (ή MVNO) που χρησιμοποιεί ένα ή περισσότερα από τα τρέχοντα δίκτυα των κύριων παρόχων για την υποστήριξη των υπηρεσιών του. Προσφέρει διάφορα προγράμματα κάρτας SIM Xfinity. Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με την κάρτα SIM Xfinity Mobile, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Xfinity στη Verizon και να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε τηλέφωνο με Xfinity Voice.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα SIM του Xfinity Mobile σε οποιοδήποτε τηλέφωνο;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα SIM Xfinity Mobile σε οποιοδήποτε τηλέφωνο με τη βοήθεια αυτού του άρθρου. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να κάνετε Subscript (ή Superscript) στα Έγγραφα Google

Το Xfinity κάνει κάρτες SIM;

Ναι, το Xfinity έχει κάρτες SIM. Το βασικό στοιχείο για τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο δίκτυο Xfinity Mobile είναι μια κάρτα SIM Xfinity Mobile.

Τι είναι το Xfinity SIM;

Η Μονάδα Ταυτότητας Συνδρομητή (ή Αναγνώρισης) αναφέρεται ως SIM. Αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο μια κινητή συσκευή, όπως ένα τηλέφωνο, λειτουργεί στο δίκτυο ενός συγκεκριμένου παρόχου υπηρεσιών. Το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο οποίο έχετε εγγραφεί εάν λείπει κάρτα SIM ή έχει λανθασμένη κάρτα.

Οι Nano SIM χρησιμοποιούνται σε όλες τις συσκευές Android που είναι συνδεδεμένες σε ένα Xfinity Mobile (τις φυσικές κάρτες SIM). Οι Nano SIM χρησιμοποιούνται επίσης σε γενιές iPhone που προηγούνται της σειράς iPhone X. Η λειτουργία διπλής SIM είναι διαθέσιμη από τη σειρά iPhone X έως το iPhone 13. Η πλειονότητα αυτών των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο Xfinity Mobile χρησιμοποιούν nano SIM. Εάν αγοράσατε το gadget σας απευθείας από το Xfinity Mobile, η nano SIM ήταν ήδη μέρος της συμφωνίας.

Ποια είναι η τιμή της κάρτας SIM Xfinity;

Ο συνολικός αριθμός γραμμών στο λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των γραμμών που χρησιμοποιούν δεδομένα Unlimited ή By the Gig, καθορίζει το μηνιαίο κόστος.

  • 1 γραμμή: κοστίζει 45 $
  • 2 γραμμές: 30 $ η κάθε μία
  • 3 γραμμές: 30 $ η κάθε μία
  • 4 γραμμές: 30 $ η κάθε μία
  • 5η γραμμή: 20 $/μήνα
  • 6η γραμμή: 20 $/μήνα
  • 7η γραμμή: 20 $/μήνα
  • 8η γραμμή: 20 $/μήνα
  • 9η γραμμή: 20 $/μήνα
  • 10η γραμμή: 20 $/μήνα

Τι είναι τα προγράμματα κάρτας SIM Xfinity;

Όπως γνωρίζετε την τιμή της κάρτας SIM Xfinity, ενημερώστε μας για τα προγράμματα κάρτας SIM Xfinity.

  Τι σημαίνει «YMMV» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Σημείωση: Το κόστος για δύο και τρεις γραμμές υπηρεσιών στο πλαίσιο των απεριόριστων προγραμμάτων του Xfinity Mobile μειώθηκε σε 30 $/μήνα τον Αύγουστο του 2022.

Απεριόριστος:

  • 45 $/μήνα για μία γραμμή

  • 60 $/μήνα για δύο γραμμές

  • 90 $/μήνα για ένα τρίο

  • 120 $/μήνα για ένα κουαρτέτο (μειωμένες ταχύτητες μετά από 20 GB)

Από τη συναυλία:

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερο από το επιλεγμένο ποσό, πρέπει να πληρώσετε 15 $ ανά επιπλέον GB. Δεν υπάρχουν δεδομένα ανατροπής. Ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

  • Το 1 GB κοστίζει 15 $/μήνα
  • Τα 3 GB κοστίζουν 30 $/μήνα
  • Τα 10 GB κοστίζουν 60 $/μήνα

Μπορώ να παραγγείλω κάρτα SIM Xfinity;

Ναι, μπορείτε να παραγγείλετε μια κάρτα SIM Xfinity.

Μπορώ να βάλω την κάρτα SIM Xfinity σε οποιοδήποτε τηλέφωνο; Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα SIM του Xfinity Mobile σε οποιοδήποτε τηλέφωνο;

Ναί, Xfinity Mobile Φέρτε το δικό σας τηλέφωνο (BYOD) σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κάρτα SIM Xfinity Mobile σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, εφόσον είναι συμβατό.

Μπορείτε να βάλετε την κάρτα SIM Xfinity Mobile σε άλλο τηλέφωνο;

Ναι, μπορείτε να βάλετε μια κάρτα SIM Xfinity Mobile σε άλλο τηλέφωνο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που συνδέετε στην τρέχουσα γραμμή είναι συμβατή με το δίκτυο. Τα περισσότερα τηλέφωνα iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, LG και Motorola, που αγοράστηκαν απευθείας από το Xfinity Mobile, είναι συμβατά.

Μπορώ να βάλω την κάρτα SIM Xfinity σε άλλο iPhone;

Ναι, μπορείτε να βάλετε την κάρτα SIM Xfinity σε άλλο iPhone. Τα iPhone σάς επιτρέπουν να αλλάζετε κάρτες SIM εύκολα. Θα ταιριάζει εάν τα σχήματα της κάρτας SIM και στα δύο smartphone ταιριάζουν.

Μπορώ να βάλω την κάρτα SIM Xfinity σε τηλέφωνο Verizon;

Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε την κάρτα SIM Xfinity σε ένα τηλέφωνο Verizon. Τα περισσότερα τηλέφωνα Verizon, εφόσον είναι ξεκλείδωτα, είναι συμβατά με κάρτα SIM Xfinity. Αυτό οφείλεται στο Xfinity Mobile που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Verizon.

Πώς μπορώ να αποκτήσω μια νέα κάρτα SIM Xfinity;

Μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα κάρτα SIM από το Xfinity με έναν από τους τρόπους:

  • Φυσική κάρτα SIM: Μια κάρτα SIM που παραγγείλατε θα εμφανιστεί σε λίγες μέρες. Αφού το λάβετε, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας το δικό σας Λογαριασμός Xfinity Mobile onlineτηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως με σύμβουλο στο Κατάστημα Xfinity.

  • eSIM: Μια κάρτα SIM που είναι ήδη ενσωματωμένη σε κατάλληλες συσκευές είναι γνωστή ως eSIM. Επιτρέπει την ενεργοποίηση του τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται φυσική κάρτα SIM. δεν απαιτείται αποστολή.

Είναι το Xfinity Mobile CDMA ή GSM;

Ναί. Τόσο το GSM όσο και το CDMA/LTE υποστηρίζονται από το Xfinity Mobile. Εξαρτάται επίσης από το τηλέφωνό σας. Το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί CDMA εάν έχει αριθμό MEID ή ESN και GSM εάν έχει αριθμό IMEI. Και τα δύο δίκτυα GSM και CDMA υποστηρίζονται από το τηλέφωνό σας εάν μπορείτε να δείτε και τα δύο.

Ποιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι συμβατές με το Xfinity Mobile;

Ως εξαιρετικό υποκατάστατο της Verizon, το Xfinity Mobile παρέχει αξιόπιστη υπηρεσία 4G LTE στο δίκτυο της τελευταίας με χαμηλότερο κόστος. Τα καλύτερα τηλέφωνα από το Xfinity Mobile διατίθενται σε διάφορα μοντέλα, από iPhone έως Android.

Το Xfinity Mobile δέχεται ξεκλείδωτα τηλέφωνα;

Ναι, στο Xfinity Mobile επιτρέπονται μόνο ξεκλείδωτες κινητές συσκευές. Πολλά τηλέφωνα είναι κλειδωμένα στον πάροχο από τον οποίο αγοράστηκαν. Ωστόσο, μετά την πλήρη πληρωμή του τηλεφώνου, μπορεί συνήθως να ξεκλειδωθεί. Εάν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε με την υπάρχουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Xfinity στη Verizon;

Ναι και ΟΧΙ. Όλα τα τηλέφωνα Verizon, με λίγες εξαιρέσεις, είναι συμβατά με το Xfinity Mobile, καθώς νοικιάζει το ίδιο δίκτυο που κάνει η Verizon. Οι πελάτες που μεταναστεύουν από τη Verizon στο Xfinity Mobile θα ανακαλύψουν ότι η διαδικασία για να φέρουν τα κινητά τους τηλέφωνα, ιδιαίτερα τα πιο σύγχρονα μοντέλα iPhone και Android, είναι σχετικά απλή.

Το Xfinity Mobile θα εξοφλήσει το τηλέφωνο;

Όχι. Το ανεξόφλητο χρέος της συσκευής σας και τυχόν χρεώσεις πρόωρου τερματισμού που θα μπορούσατε να επιβαρυνθείτε κατά τη μετάβαση σε άλλο πάροχο δεν καλύπτονται από το Xfinity. Αν δεν πληρώσατε μετρητά για το τηλέφωνό σας ή το έχετε στην κατοχή σας για λίγο, πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε πληρωμές σε αυτό. Πριν αλλάξετε μεταφορέα, κάθε ανεξόφλητο χρέος πρέπει να εξοφληθεί πλήρως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τηλέφωνο με το Xfinity Voice;

Ναί. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τηλέφωνα που συμμορφώνονται με τα εξής:

  • Πρότυπα και κανονισμοί FCC Part 68 με το Xfinity Voice
  • Έχετε έναν αριθμό ισοδυναμίας δαχτυλιδιού (REN) που δεν είναι υψηλότερος από τον κανόνα του κλάδου 1,0
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση
  • Υποστήριξη κλήσης DTMF (τόνος αφής).

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε για την κάρτα SIM Xfinity Mobile και ποια είναι τα προγράμματα για την κάρτα SIM Xfinity. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.