Πώς να αποκρύψετε ή να αφαιρέσετε σχόλια στα Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για συνεργασία, που σας επιτρέπει να εργάζεστε εξ αποστάσεως και ταυτόχρονα με άλλους στα έγγραφα που δημιουργείτε. Μπορείτε να προσθέσετε σχόλια σε έγγραφα, αλλά μόλις τελειώσετε, μπορείτε να αποκρύψετε ή να αφαιρέσετε σχόλια με μερικούς διαφορετικούς τρόπους.

Ένας χρήστης μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει ή να αποδεχτεί σχόλια σε ένα έγγραφο των Εγγράφων Google, αλλά μόνο εάν έχει την άδεια να το κάνει. Εάν ένας χρήστης έχει πρόσβαση σε ένα έγγραφο των Εγγράφων Google με δικαιώματα “σχολιαστή” ή “επεξεργαστή”, θα πρέπει να έχει τα απαιτούμενα δικαιώματα για να ακολουθήσει αυτά τα βήματα.

Απόκρυψη σχολίων στα Έγγραφα Google

Εάν θέλετε να αποκρύψετε προσωρινά τα σχόλια σε ένα αρχείο Εγγράφων Google από την προβολή, θα πρέπει να μεταβείτε σε διαφορετική λειτουργία εγγράφου.

Ενώ οι λειτουργίες “Επεξεργασία” και “Προτάσεις” θα εμφανίζουν σχόλια στα δεξιά οποιασδήποτε σελίδας εγγράφου, μπορείτε να αποκρύψετε σχόλια μεταβαίνοντας στη λειτουργία “Προβολή”. Αυτό σας επιτρέπει να το δείτε σαν να ήταν ένα τυπωμένο έγγραφο.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

Δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να κάνετε αλλαγές στο έγγραφο, αλλά τα σχόλια θα παραμείνουν κρυφά ενώ αυτή η λειτουργία είναι ενεργή. Για να μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή > Λειτουργία > Προβολή από το επάνω μενού.

Για να προβάλετε ένα έγγραφο των Εγγράφων Google σε λειτουργία προβολής, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή > Λειτουργία > Προβολή από το επάνω μενού.  width=”620″ ύψος=”311″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<h2 role=Αποδοχή σχολίων ή προτάσεων στα Έγγραφα Google

Εάν ένα σχόλιο ή πρόταση προστεθεί σε ένα έγγραφο των Εγγράφων Google, ένας χρήστης έχει την ευκαιρία να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει.

Για να αποδεχτείτε μεμονωμένα ένα σχόλιο ή μια πρόταση επεξεργασίας, επιλέξτε το εικονίδιο Σημάδι επιλογής (αποδοχή) στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου σχολίου ή πρότασης.

Αυτό είτε θα αναγνωρίσει το σχόλιο (και θα το αφαιρέσει) για τυπικά σχόλια είτε θα εφαρμόσει την προτεινόμενη αλλαγή για προτάσεις επεξεργασίας.

  Πώς να εισάγετε Emoji στο Photoshop

Εάν θέλετε να αποδεχτείτε όλες τις προτάσεις επεξεργασίας σε ένα έγγραφο των Εγγράφων Google, επιλέξτε Εργαλεία > Έλεγχος προτεινόμενων τροποποιήσεων.

Για να αρχίσετε να αποδέχεστε όλες τις προτάσεις επεξεργασίας, πατήστε Εργαλεία > Έλεγχος προτεινόμενων τροποποιήσεων.  width=”461″ ύψος=”249″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Ένα αναδυόμενο μενού θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας των Εγγράφων Google.  Για να αποδεχτείτε όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις ταυτόχρονα, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποδοχή όλων”.</p>
<p><img src=.

Αυτό θα εφαρμόσει όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στο έγγραφό σας.

Κατάργηση σχολίων ή προτάσεων στα Έγγραφα Google

Ενώ ένα σχόλιο ή μια πρόταση είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να λάβετε σχόλια, ενδέχεται να διαφωνήσετε με τα σχόλια ή τις προτάσεις που γίνονται. Εάν θέλετε να τα αφαιρέσετε, μπορείτε να το κάνετε.

Μπορείτε να αφαιρέσετε μεμονωμένα σχόλια αποδεχόμενοι τα. Αυτό θα αναγνωρίσει το σχόλιο, αλλά θα το αφαιρέσει από την προβολή.

  Πόσο συμβατό είναι το PlayStation 5;

Ωστόσο, εάν θέλετε να διαγράψετε το σχόλιο χωρίς να το αναγνωρίσετε, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες σε ένα πλαίσιο σχολίων. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή “Διαγραφή” για να διαγράψετε το σχόλιο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα σε ένα σχόλιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Για να καταργήσετε μια προτεινόμενη τροποποίηση, κάντε κλικ στο εικονίδιο “X” (διαγραφή) στο πλαίσιο προτάσεων. Αυτό θα απορρίψει την επεξεργασία και θα την αποκρύψει οριστικά από την προβολή.

Εάν θέλετε να απορρίψετε (και να καταργήσετε) όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις από ένα έγγραφο των Εγγράφων Google ταυτόχρονα, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Εργαλεία > Έλεγχος προτεινόμενων τροποποιήσεων.

Για να αρχίσετε να αποδέχεστε όλες τις προτάσεις επεξεργασίας, πατήστε Εργαλεία > Έλεγχος προτεινόμενων τροποποιήσεων.  width=”461″ ύψος=”249″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Στο πλαίσιο “Προτεινόμενες τροποποιήσεις” που εμφανίζεται επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο κουμπί “Απόρριψη όλων”. </p>
<p><img loading=

Αυτό θα απορρίψει όλες τις προτάσεις επεξεργασίας που έγιναν στο έγγραφό σας, αφαιρώντας τες από τη σελίδα σας.