Πώς να απενεργοποιήσετε το iPhone X

Το iPhone X δεν έχει πλέον αποκλειστικό κουμπί λειτουργίας. Το μακρύ κουμπί που βλέπετε στην επάνω δεξιά πλευρά του τηλεφώνου σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το Siri στο iPhone X ή να κοιμάστε το τηλέφωνό σας. Κρατώντας πατημένο το κουμπί γίνεται ένα από αυτά τα δύο πράγματα. Δεν κλείνει πλέον τη συσκευή. Για να απενεργοποιήσετε το iPhone X, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό δύο κουμπιών ή να μεταβείτε στην εφαρμογή ρυθμίσεων.

Απενεργοποιήστε το iPhone X – Μέθοδος λογισμικού

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή, αλλά δεν είναι η πιο εύκολη πρόσβαση. Στο iOS 11, η Apple πρόσθεσε μια επιλογή στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που σας επιτρέπει να τερματίσετε τη λειτουργία του iPhone. Αυτή η επιλογή εμφανίζεται σε όλα τα μοντέλα iPhone που έχουν αναβαθμιστεί σε iOS 11, αν και απαιτείται μόνο σε iPhone X.

  Τα καλύτερα εργαλεία για τη μεγιστοποίηση του εύρους ζώνης δικτύου και την ανάλυση της χρήσης

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στη ρύθμιση Γενικά. Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος. Θα δείτε μια επιλογή Shut Down κάτω από την επιλογή Reset. Αγγίξτε το και θα δείτε τη γνωστή οθόνη ‘Slide to power off’. Σύρετε για να απενεργοποιήσετε το iPhone X. Φυσικά, για να το ενεργοποιήσετε ξανά, πρέπει να το κάνετε μέσω των φυσικών κουμπιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το iPhone X σε μια πηγή τροφοδοσίας και θα ενεργοποιηθεί.

Απενεργοποιήστε το iPhone X – Φυσικά κουμπιά

Για να απενεργοποιήσετε το iPhone X χρησιμοποιώντας φυσικά κουμπιά, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και οποιοδήποτε από τα κουμπιά έντασης ήχου ταυτόχρονα. Κρατήστε τα πατημένα για μερικά δευτερόλεπτα και θα δείτε την οθόνη “Slide to power off” που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Για να το ενεργοποιήσετε ξανά, κρατήστε πατημένα ξανά τα κουμπιά μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στην οθόνη σας. Αφήστε τα κουμπιά όταν εμφανιστεί το λογότυπο και το τηλέφωνό σας θα εκκινήσει αμέσως.

  Πώς να κάνετε σίγαση στον εαυτό σας σε μια κλήση ζουμ

Τα φυσικά κουμπιά είναι λίγο αδέξια στη χρήση, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του iPhone X. Είναι ελαφρώς ψηλότερο από το iPhone 8, αλλά τα κουμπιά έχουν επίσης μετακινηθεί ελαφρώς περισσότερο προς την κορυφή. Με ένα τηλέφωνο τέτοιου μεγέθους, το πάτημα δύο κουμπιών ταυτόχρονα δεν θα είναι εύκολο. Απλώς ρωτήστε οποιονδήποτε έχει τηλέφωνο Android με μεγάλη οθόνη πόσο εύκολο είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και θα ξέρουν πώς νιώθετε.

Ανεξάρτητα από το πώς απενεργοποιείτε το iPhone X, η σύνδεσή του σε μια πηγή τροφοδοσίας θα το ενεργοποιεί πάντα. Αυτό λειτουργεί εάν το τοποθετήσετε σε μια ασύρματη βάση φόρτισης, τη συνδέσετε σε μια μπαταρία, τη συνδέσετε σε μια πρίζα ή τη συνδέσετε σε υπολογιστή ή Mac. Ένα iPhone, ανεξάρτητα από το μοντέλο που είναι, απλά δεν μπορεί να φορτιστεί σε κατάσταση απενεργοποίησης.

  Πώς να περικόψετε σωστά τις εικόνες μέσα σε ένα έγγραφο MS Word