Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στα Windows 10


Τα Windows 10 έρχονται με πολλά φανταστικά νέα χαρακτηριστικά και η Microsoft ακούει επιμελώς τα σχόλια των χρηστών της κατά την κατασκευή του. Σχεδόν όλα όσα μισούσατε στα Windows 8/8.1 είτε έχουν αφαιρεθεί διορθωθεί στα Windows 10, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα δεν έχει το δικό του σύνολο προβλημάτων. Τα Windows 10, όταν κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο, σύντομα χαρακτηρίστηκαν ως έργο σε εξέλιξη. Ήταν τόσο γεμάτο με σφάλματα που οι χρήστες εξεπλάγησαν ότι διατέθηκε στην αγορά ως σταθερό λειτουργικό σύστημα. Εκτός από τα σφάλματα, τα Windows 10 το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην μπορείτε πλέον να σταματήσετε το λειτουργικό σύστημα από την αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων και αυτές οι ενημερώσεις είναι περισσότερα προβλήματα σε εξέλιξη. Η ενημέρωση Νοεμβρίου έχει προκαλέσει επίσης νέα προβλήματα και οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν αβοήθητοι να το σταματήσουν. Το Win Updates Disabler είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που θα σταματήσει τα Windows 10 από τη λήψη οποιασδήποτε και όλων των ενημερώσεων.

  Πώς να διορθώσετε το IRQL NOT LOT OR EQUAL (BSoD Error) στα Windows 10

Το Win Updates Disabler διατίθεται ως εφαρμογή με δυνατότητα εγκατάστασης και φορητό βοηθητικό πρόγραμμα. Κατεβάστε όποια έκδοση θέλετε να εκτελέσετε και μετά ανοίξτε την. Η εφαρμογή έχει δύο καρτέλες. Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση. Μεταβείτε στην καρτέλα που αντιστοιχεί στην ενέργεια που θέλετε να εκτελέσετε. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις, μεταβείτε στην καρτέλα “Απενεργοποίηση”. Επιλέξτε την επιλογή «Απενεργοποίηση ενημερώσεων των Windows» και κάντε κλικ στο κουμπί «Εφαρμογή τώρα» στο κάτω μέρος. Το σύστημά σας θα χρειαστεί επανεκκίνηση.

Μόλις γίνει επανεκκίνηση του συστήματος, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Ενημέρωση και ασφάλεια. Κάτω από την ενημέρωση των Windows, θα δείτε ένα σφάλμα όπου κανονικά η εφαρμογή σάς δείχνει πότε το σύστημά σας ελέγχθηκε τελευταία για ενημερώσεις, διαθέσιμες ενημερώσεις και πρόοδο λήψης για μια ενημέρωση.

  Το Volume+ προσθέτει στοιχεία ελέγχου μουσικής και περισσότερα στο HUD έντασης ήχου [Jailbreak]

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τις ενημερώσεις, εκτελέστε το Win Updates Disabler και μεταβείτε στην καρτέλα «Ενεργοποίηση». Επιλέξτε την επιλογή «Ενεργοποίηση Windows Update» και εφαρμόστε την. Μόλις επανεκκινήσετε το σύστημα, θα μπορεί να αναζητήσει και να κατεβάσει ξανά ενημερώσεις.

Κατεβάστε το Win Updates Disabler