Το Volume+ προσθέτει στοιχεία ελέγχου μουσικής και περισσότερα στο HUD έντασης ήχου [Jailbreak]

Προφίλ μουσικής, ήχου και έντασης. Καλύψαμε τροποποιήσεις για όλα, από εκείνα που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε την ένταση του ήχου για όλα τα κανάλια πολυμέσων, χειρονομίες Activator για την εφαρμογή Μουσική, ακόμη και πράγματα όπως η τοποθέτηση επιλεκτικών εφαρμογών σε αθόρυβη λειτουργία. Υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις σε δημοφιλή αποθετήρια που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τον ήχο είτε της συσκευής σας είτε των πολυμέσων που αναπαράγονται στη συσκευή σας. Το Volume+ είναι η νεότερη προσθήκη σε αυτήν την κατηγορία τροποποιήσεων. Εμπλουτίζει την ένταση του ήχου HUD και σας επιτρέπει να βλέπετε ποιο τραγούδι παίζει, να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Μουσική, να μεταβείτε στην εφαρμογή Μηνύματα για να στείλετε ένα νέο μήνυμα και να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερα.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας με το Microsoft PowerPoint

Το Volume+ δεν έχει πρόσθετες ρυθμίσεις και αν δεν σας αρέσει, πρέπει να το απεγκαταστήσετε. Δεν υπάρχει διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για να μιλήσουμε. Για να δείτε το tweak σε δράση, παίξτε μουσική και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια έντασης για να εμφανίσετε το HUD της έντασης. Αντί για το συνηθισμένο εικονίδιο ηχείου με κουκκίδες που υποδεικνύουν το επίπεδο έντασης, λαμβάνετε λίγο πολύ τα ίδια στοιχεία ελέγχου μουσικής που βλέπετε στο Κέντρο Ελέγχου. Μπορείτε να δείτε ποιο τραγούδι παίζει, να μεταβείτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο, να διαχειριστείτε την ένταση και να μεταβείτε σε οποιαδήποτε θέση του τραγουδιού. Ένα μικρό κουμπί σταυρού επάνω δεξιά σάς επιτρέπει να απορρίψετε το HUD.

Ακριβώς κάτω από όλα αυτά τα χειριστήρια υπάρχει μια μικρή καρτέλα η οποία, όταν σύρετε προς τα κάτω, αποκαλύπτει τρεις επιπλέον επιλογές. Μία για μετάβαση στην εφαρμογή Μουσική, μία για πρόσβαση στην οθόνη σύνταξης νέου μηνύματος και μία για εκκίνηση της εφαρμογής κάμερας.

  Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη διάταξη φακέλου στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Το Volume+ έχει επίγνωση του περιβάλλοντος, σε κάποιο βαθμό, δηλαδή δεν εμφανίζει το HUD όταν βρίσκεστε στην εφαρμογή Μουσική. Το tweak είναι αυστηρά συνδεδεμένο με το κανάλι έντασης πολυμέσων, επομένως, εάν δεν παίζει μουσική και χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα αύξησης/μείωσης έντασης, θα δείτε το προεπιλεγμένο HUD που ελέγχει την ένταση ήχου κουδουνίσματος (ή την ένταση κατά την κλήση, εάν βρίσκεστε στη μέση ένα τηλεφώνημα).

Το ένα μειονέκτημα που έχει αυτό το tweak είναι ότι παρακάμπτει την προεπιλεγμένη λειτουργία του τόμου HUD για να απορριφθεί μετά από μια σύντομη περίοδο αδράνειας. Το HUD τώρα πρέπει να απορριφθεί χειροκίνητα και προσωπικά δεν μου αρέσει. Υποθέτω ότι εδώ θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας πίνακας ρυθμίσεων. Επιπλέον, όταν εμφανίζετε το HUD χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης ήχου, η ένταση όντως ανεβαίνει ή μειώνεται ανάλογα με το κουμπί που χρησιμοποιήσατε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε την ένταση του μέσου που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε αυτό το tweak. Μπορεί, φυσικά, να χρησιμοποιηθεί απλώς για να κάνει το HUD έντασης πιο ουσιαστικό και όχι απαραίτητα πιο γρήγορο τρόπο πρόσβασης στα χειριστήρια μουσικής, καθώς έχετε ήδη το Κέντρο Ελέγχου για να το κάνει αυτό για εσάς.

  Πώς να κάνετε τα Windows 10 να μοιάζουν με τα Windows XP