Πώς να απενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής στο YouTube


Το YouTube κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής. Μοιάζει πολύ με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής που βλέπετε στο Hulu, όπου το επόμενο προτεινόμενο βίντεο αναπαράγεται αυτόματα μετά από 3 δευτερόλεπτα, εάν δεν το ακυρώσετε ή δεν το διακόψετε. Όταν το YouTube ξεκίνησε για πρώτη φορά την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο σήμερα, σκέφτηκα ότι είχα κάνει κλικ σε μια λίστα αναπαραγωγής. Εξακολουθεί να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και κάποιοι από εσάς μπορεί να μην το βλέπετε. Είναι χρήσιμο χωρίς αμφιβολία, αλλά μπορεί να μην ξέρετε ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί επειδή ο διακόπτης που το απενεργοποιεί έρχεται μετά από μια διαφήμιση. Η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες από το 2014, όταν ήταν στη δοκιμαστική φάση. Δείτε πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

  3 τρόποι για να κατεβάσετε υπότιτλους από ένα βίντεο YouTube

Όταν τελειώσει η αναπαραγωγή ενός βίντεο, θα δείτε την ακόλουθη επικάλυψη να εμφανίζεται σε αυτό. Εκτελεί ένα χρονόμετρο τριών δευτερολέπτων πριν από την αυτόματη αναπαραγωγή του επόμενου βίντεο. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί “Ακύρωση”, η αυτόματη αναπαραγωγή θα τεθεί σε παύση μόνο για αυτό το βίντεο. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής επειδή καταλήξατε κατά λάθος να παρακολουθείτε μια ώρα βίντεο στο YouTube, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί κλεισίματος στην επάνω δεξιά γωνία της επικάλυψης, θα εξαφανιστεί αφήνοντάς σας μικρογραφίες για τα προτεινόμενα βίντεο.

  Προσθέστε ένα κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» στη γραμμή αναζήτησης του YouTube [Chrome]

Στο κάτω μέρος (ή δεξιά ανάλογα με το μέγεθος του προγράμματος αναπαραγωγής που έχετε επιλέξει) υπάρχει ένα κουμπί Αυτόματης αναπαραγωγής που μπορείτε να γυρίσετε για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Η επιλογή είναι σχεδόν κρυφή και μοιάζει με μια από εκείνες τις διαφημίσεις που προσποιούνται ότι δεν είναι διαφημίσεις, οπότε θα κάνετε κλικ σε αυτές. Η απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής θα την απενεργοποιήσει για κάθε βίντεο.

Παρατηρήσαμε επίσης ένα ολοκαίνουργιο κουμπί δίπλα στο κουμπί αναπαραγωγής/παύσης στη συσκευή αναπαραγωγής. Κανονικά, αυτό το κουμπί μπορεί να φανεί εάν παίζετε μια λίστα αναπαραγωγής, αλλά τώρα εμφανίζεται σε όλα τα βίντεο. Σας επιτρέπει να μεταβείτε στο επόμενο προτεινόμενο βίντεο.

  Απενεργοποιήστε τη Λειτουργία κάτω σελίδας του The Space Bar στο YouTube

Δεν βλέπετε ακόμα αυτές τις επιλογές; Περιμένετε λίγες μέρες και θα κυκλοφορήσει σε όλους σύντομα.