Πώς να απενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το iMessage σε iPhone ή iPad

Το iMessage της Apple είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την Apple να κλειδώνει τους ανθρώπους στο οικοσύστημά της. Όσο σπουδαίο κι αν είναι το iMessage, μπορεί να υπάρχουν φορές που πρέπει να το απενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε.

Μερικές από αυτές τις στιγμές μπορεί να οφείλονται σε μια καλή παλιομοδίτικη αντιμετώπιση προβλημάτων (ή ίσως πράγματι κάνατε το άλμα στο Android) Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, όχι μόνο θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το iMessage στο iPhone ή το iPad σας, αλλά ενδεχομένως να πείτε στην Apple να αφαιρέσει το αριθμός από το iMessage στην πλευρά του διακομιστή, επίσης.

  Πώς να μετακινήσετε καρτέλες Safari μεταξύ iPhone, iPad και Mac

Ακούγεται τρομακτικό, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessage στο iPhone ή το iPad σας

Η απενεργοποίηση του iMessage στο iPhone ή το iPad σας είναι συχνά το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποστολή ή τη λήψη μηνυμάτων. Μια απλή απενεργοποίηση και μετά επανενεργοποίηση μπορεί συχνά να ξυπνήσει το iMessage, και ενώ μπορεί να μην μας αρέσει να το παραδεχτούμε, η παλιά πρόταση να απενεργοποιήσετε κάτι και μετά να το ενεργοποιήσετε ξανά λειτουργεί πιο συχνά.

Για να απενεργοποιήσετε το iMessage, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε “Μηνύματα”.

  Πώς να εφαρμόσετε τη σκίαση σε εναλλακτικές σειρές στο Excel

Ολοκληρώστε τη διαδικασία απενεργοποίησης του iMessage πατώντας το διακόπτη. Εάν πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά, εδώ θα το κάνατε και εσείς.

Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessage

Εάν απομακρυνθείτε από το iPhone και θέλετε να τελειώσετε πλήρως με το iMessage, η απενεργοποίηση του αριθμού τηλεφώνου σας και η αφαίρεση του από την υπηρεσία iMessage κεντρικά είναι ο καλύτερος τρόπος. Για να το πετύχετε, επισκεφθείτε selfsolve.apple.com/deregister-imessage και εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας αφού επιλέξετε τη χώρα σας. Πατήστε «Αποστολή κωδικού» για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η Apple θα σας στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης μέσω SMS και μόλις φτάσει, συνδέστε τον στο πλαίσιο “Confirmation Code” πριν πατήσετε “Submit”.

  Πώς να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορη για παιχνίδια και Netflix

Μόλις ολοκληρωθούν όλα αυτά τα βήματα, ο αριθμός τηλεφώνου σας δεν θα συσχετίζεται πλέον με το iMessage. Τα SMS δεν θα επηρεαστούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως συνήθως.