Πώς να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορη για παιχνίδια και Netflix


Εάν πρέπει να κατεβάσετε ένα πολύ μεγάλο αρχείο, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να το αφήσετε να συμβεί εν μία νυκτί. Όχι μόνο θα έχετε τη μέγιστη ταχύτητα επειδή όλοι κοιμούνται, αλλά επίσης δεν θα χρειαστεί να σταματήσετε όλα όσα κάνετε απλώς για να ολοκληρώσετε τη λήψη πιο γρήγορα. Το ίδιο κόλπο προφανώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσετε το Netflix. Όχι μόνο χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια αρκετά υψηλή ταχύτητα λήψης για να παίζετε παιχνίδια ομαλά, αλλά χρειάζεστε επίσης χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες δοκιμών ταχύτητας διαδικτύου ελέγχουν τον λανθάνοντα χρόνο της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο εκτός από την ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης, αλλά το SourceForge διαθέτει ένα νέο εργαλείο ελέγχου ταχύτητας Διαδικτύου που βγάζει νόημα από αυτά τα στοιχεία και σας λέει εάν η σύνδεσή σας είναι κατάλληλη για παιχνίδια και παρακολουθώντας Netlix, Hulu ή live streaming στο Twitch.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο στιγμιότυπου σύσκεψης Zoom

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος, βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και ότι εσείς οι ίδιοι δεν έχετε μεταφόρτωση ή λήψη σε εξέλιξη και κάντε κλικ στο Δοκιμή τώρα. Η δοκιμή διαρκεί λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για κάθε δοκιμή που διεξήχθη. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το ερωτηματικό δίπλα σε ένα τεστ για να μάθετε τι είναι η καλή ή η κακή ανάγνωση ή απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και ελέγξτε τις καρτέλες «Υποστηριζόμενες υπηρεσίες» και «Δεν προτείνονται υπηρεσίες». Η καρτέλα “Δεν προτείνονται υπηρεσίες” θα σας ενημερώσει εάν η σύνδεσή σας είναι αρκετά καλή για να παρακολουθείτε Netflix ή να παίζετε παιχνίδια.

  Προσδιορίστε τόνους διαφορετικών τύπων αρχείων χωρίς να τα ανοίξετε με το TrID

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν από καιρό σε καιρό, εάν η σύνδεσή σας είναι ιδιαίτερα αδύναμη. Εάν υποψιάζεστε ότι η σύνδεση λειτουργεί καλύτερα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας σε σύγκριση με άλλες, ίσως θελήσετε να τη δοκιμάσετε και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υποψιαζόμαστε ότι μόνο οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης μπορεί να βελτιωθούν και ο λανθάνοντας χρόνος και η απώλεια πακέτων μπορεί να παραμείνουν λίγο-πολύ ίδια, αλλά αξίζει τον κόπο.

Επισκεφτείτε το Source Forge Internet Speed ​​Test Tool