Πώς να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικών μέσων Instagram κάθε μήνα. Κάθε δευτερόλεπτο προστίθεται μια νέα ιστορία ή ανάρτηση. Και αυτή η εφαρμογή προσθέτει χιλιάδες νέους χρήστες κάθε μέρα. Το Insta είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, από προ-έφηβους έως ηλικιωμένους, επειδή τους δίνει τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μοιράζονται εμπειρίες ζωής μέσω φωτογραφιών, ιστοριών και βίντεο με τους φίλους και τους ακόλουθούς τους. Είστε χρήστης IG και αναρωτηθήκατε ποια είναι η νέα ενημέρωση μηνυμάτων Instagram; Ή πώς να αποκτήσετε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Instagram, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να επαναφέρετε το παλιό Instagram ή ποια είναι τα βήματα για να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram. Ας βουτήξουμε!

Πώς να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram

Θα μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής;

Ναι, υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής. Μπορείτε να αποκτήσετε παλαιότερες εκδόσεις οποιωνδήποτε εφαρμογών όπως το WhatsApp, το Instagram, το Facebook και σχεδόν όλες τις άλλες εφαρμογές τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS, καθώς το Playstore και το Appstore σάς παρέχουν μόνο την πιο πρόσφατη έκδοση οποιωνδήποτε εφαρμογών. Άρα, πρέπει κατεβάστε και εγκαταστήστε με μη αυτόματο τρόπο την παλαιότερη έκδοση στη συσκευή σας, η οποία είναι επίσης μια απλή εργασία.

Ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram;

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram είναι διαθέσιμη στο App Store είναι το 254.0 το οποίο κυκλοφόρησε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 από το Instagram. Και η πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram που είναι διαθέσιμη στο Play Store είναι το 254.0.0.19.109 το οποίο κυκλοφόρησε επίσης στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 και αυτή η νέα έκδοση έχει μέγεθος λήψης 46 MB.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Instagram

Τι συμβαίνει με τα DM του Instagram;

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram ανέφεραν ότι τα DM ήταν εκτός λειτουργίας για μια ολόκληρη μέρα και ότι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν με τους φίλους και τους ακόλουθούς τους για εκείνη την περίοδο που μοιάζει σαν να περιμένουν μέχρι την αιωνιότητα στον σημερινό κόσμο. Παρά τις πολυάριθμες αναφορές, ο Μέτα δεν έχει κάνει ακόμη κανένα βήμα. Ο λόγος πίσω από αυτό το σφάλμα μπορεί να είναι κάποια σφάλματα ή κακόβουλο λογισμικό.

Τι είναι η νέα ενημέρωση μηνυμάτων Instagram;

Στη νέα ενημέρωση μηνυμάτων Instagram, εισήγαγε λειτουργίες του Facebook messenger. Έτσι ώστε μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης, το Instagram να προσφέρει λειτουργικότητα από το Facebook Messenger.

  • Μπορείτε να συμμετέχετε σε βιντεοκλήσεις και να στέλνετε μηνύματα σε Insta και Messenger με οποιαδήποτε εφαρμογή.
  • Όταν βρίσκεστε σε συνομιλία μέσω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο μαζί πατώντας το εικονίδιο Πολυμέσα στο κάτω μέρος του παραθύρου της συνομιλίας μέσω βίντεο.
  • Επίσης, το Insta εισήγαγε τη λειτουργία εξαφάνισης, η οποία λειτουργεί ως κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, όπου η συνομιλία θα διαγραφεί μόλις επεξεργαστείτε αυτήν τη λειτουργία.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε selfies αντίδρασης και κινούμενα μηνύματα για να κάνετε τα μηνύματά σας πιο ενδιαφέροντα και οπτικά ελκυστικά.
  • Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τα θέματα της συνομιλίας σας, να σύρετε προς τα δεξιά για να απαντήσετε σε μηνύματα και επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες απαντήσεις emoji.

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram.

Πώς μπορείτε να αναιρέσετε μια ενημέρωση μηνυμάτων στο Instagram;

Μερικές φορές μετά την ενημέρωση του Instagram, οι χρήστες ανακάλυψαν ότι προτιμούσαν περισσότερο την προηγούμενη έκδοση. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν θέλετε επίσης να αναιρέσετε αυτήν την ενημέρωση μηνύματος και να χρησιμοποιήσετε την παλιά έκδοση του Instagram χωρίς τις δυνατότητες του Facebook Messenger, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να αναιρέσετε την ενημέρωση του μηνύματος.

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο smartphone iOS ή Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της κάτω γραμμής πλοήγησης στην οθόνη σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

5. Στο μενού Ρυθμίσεις, εντοπίστε και πατήστε την επιλογή Κέντρο λογαριασμών κάτω από το λογότυπο Meta.

6. Τώρα, πατήστε στον λογαριασμό Facebook που έχετε συνδέσει στο IG σας.

7. Αφού επιλέξετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, πατήστε στο Remove From Accounts Centre.

8. Για να αναιρέσετε τελικά τη νέα ενημέρωση μηνύματος Instagram, πατήστε την επιλογή Συνέχεια.

  Πώς να βγείτε ζωντανά στο Instagram

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από το Instagram για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του Facebook Messenger στο Instagram σας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να αναιρέσετε εύκολα τη νέα ενημέρωση μηνυμάτων Instagram. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram.

Γιατί έχει αλλάξει η διάταξη του Instagram;

Το Instagram έχει κάνει αλλαγές στη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών χρωμάτων για να την κάνει να νιώθει ανάλαφρη και ζωντανή, και έχει επίσης εισαγάγει μια νέα νέα διάταξη που θα εμφανίζει το περιεχόμενο σε πλήρη οθόνη και κεντρική σκηνή. Αν και το Instagram ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο θα έκανε τις δημοσιεύσεις πολύ πιο καθηλωτικές, το Τα πολύχρωμα φόντα τείνουν να μειώνουν το περιεχόμενο. Το Instagram άλλαξε επίσης τη γραμματοσειρά σε Sans, καθώς ο λόγος πίσω από αυτό ήταν να κάνει τη γραμματοσειρά παγκοσμίως πιο προσιτή. Παρόλο που όλες αυτές οι τροποποιήσεις φαίνονται όμορφες, οι κριτικές χρηστών υποδεικνύουν ότι η νέα διάταξη εφαρμογών του Instagram δεν είναι βολική.

Μπορείτε να πάρετε πίσω το παλιό Instagram;

Ναι, μπορείτε να επαναφέρετε το παλιό Instagram. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής. Καθώς το Playstore και το Appstore σάς παρέχουν μόνο την πιο πρόσφατη έκδοση οποιωνδήποτε εφαρμογών, πρέπει να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της παλαιότερης έκδοσης και να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας.

Σημείωση: Στις εκδόσεις του IG που προστέθηκαν πρόσφατα, όχι μόνο διορθώνουν σφάλματα, αλλά λαμβάνετε επίσης νέα φίλτρα ή ειδικές δυνατότητες, εντολές ή οπτικά ελκυστικές διατάξεις και διεπαφές. Αλλά να γνωρίζετε ότι η υποβάθμιση σε παλαιότερες εκδόσεις σας περιορίζει όσον αφορά τις δυνατότητες και τις ικανότητες που προστίθενται σε πιο σύγχρονες εκδόσεις.

Πώς απεγκαθιστάτε μια ενημέρωση στο Instagram;

Το Instagram κυκλοφορεί συχνά τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής του τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, με νέες δυνατότητες που προστίθενται σε αυτό και λιγότερα σφάλματα από την προηγούμενη έκδοση. Αλλά αυτή η ενημέρωση συχνά προσθέτει στο βάρος της εφαρμογής, το οποίο μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό και ίσως να μην λειτουργήσει εάν χρησιμοποιείτε ένα κινητό με χαμηλές προδιαγραφές. Μερικές φορές, οι ενημερώσεις του Instagram αλλάζουν τη διεπαφή του για να το κάνουν πιο ελκυστικό, αλλά μετά την αναβάθμιση, μπορεί να ανακαλύψετε ότι προτιμούσατε περισσότερο την προηγούμενη έκδοση.

Καθώς το Play Store και το App Store σάς παρέχουν μόνο την πιο πρόσφατη έκδοση οποιωνδήποτε εφαρμογών, πρέπει να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της παλαιότερης έκδοσης και στη συνέχεια να την εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο στη συσκευή σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υποβαθμισμένη έκδοση του Instagram.

  Πώς να δείτε όλα τα δεδομένα που έχει το Instagram για εσάς

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει την τρέχουσα έκδοση του Instagram.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε την τρέχουσα έκδοση του Instagram

1. Εκκινήστε το Play Store στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να ανοίξετε το App Store στο κινητό σας iOS.

2. Τώρα, αναζητήστε το Instagram από τη γραμμή αναζήτησης και πατήστε την επιλογή Instagram από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης για να απεγκαταστήσετε με επιτυχία την τρέχουσα έκδοση του Insta από το τηλέφωνό σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο απεγκαθιστάτε μια ενημέρωση στο IG από την τρέχουσα έκδοση.

Βήμα II: Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Instagram

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος APK Mirror που περιέχει όλες οι εκδόσεις του Instagram.

2. Τώρα, πατήστε στην χαμηλότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram από την πιο πρόσφατη.

Σημείωση: Μπορείτε να αγνοήσετε τα αρχεία APK με ετικέτες Alpha ή Beta στα ονόματά τους, επειδή είναι οι δοκιμαστικές εκδόσεις και έχουν αναπτυχθεί για δοκιμαστικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να κάνετε υποβάθμιση σε μια σταθερή έκδοση Insta, θα πρέπει να αποφευχθούν.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης δίπλα στην επιλεγμένη έκδοση για να απεγκαταστήσετε μια ενημέρωση στο Instagram και να πραγματοποιήσετε λήψη της προηγούμενης.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Λήψη συνδέσμου APK, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Μετά από αυτό θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα που δείχνει την έναρξη της λήψης σας.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Λήψη από το αναδυόμενο μήνυμα.

Βήμα III: Εγκαταστήστε το ληφθέν APK

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Διαχείριση αρχείων στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο αρχείο APK του Instagram που κατεβάσατε νωρίτερα.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η ληφθείσα έκδοση της εφαρμογής Insta θα εγκατασταθεί στο τηλέφωνό σας.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε με επιτυχία μια ενημέρωση στο IG και να εγκαταστήσετε την παλιά έκδοση της επιλογής σας.

Γιατί απενημερώθηκε το Instagram σας;

Εάν κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση Insta, μπορεί να ενημερωθεί αυτόματα εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης για την εφαρμογή Insta. Η εφαρμογή Insta θα παραμείνει μη ενημερωμένη μέχρι να την ενημερώσετε χειροκίνητα από το App Store ή το Play Store ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης για αυτήν. Και αν δεν έχετε κάνει τίποτα από αυτά, η εφαρμογή θα παραμείνει μη ενημερωμένη.

Πώς απεγκαθιστάτε την ενημέρωση του Instagram iOS;

Δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση IG iOS σε καμία από τις συσκευές σας iOS. Θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την ίδια την εφαρμογή Insta για να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την έκδοση.

1. Πατήστε παρατεταμένα το σύμβολο της εφαρμογής Instagram.

2. Πατήστε στο Remove App.

3. Πατήστε Διαγραφή εφαρμογής.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να απεγκαθιστάτε μια ενημέρωση στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.