Πώς μπορείτε να επαναφέρετε ένα πλακίδιο

Οι ιχνηλάτες του κατασκευαστή πλακιδίων, όταν συνδέονται σε άλλο προϊόν, το παρακολουθούν καθημερινά. Το προϊόν χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth 4.0 για επικοινωνία εντός της εμβέλειας Bluetooth με ιχνηλάτες. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, κάνει χρήση της τεχνολογίας crowd GPS. Η εταιρεία προσφέρει διάφορα προϊόντα, το καθένα με τη δική του γκάμα και δυνατότητες ήχου. Είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο για να βρείτε εύκολα τα χαμένα σας αντικείμενα ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της γρήγορης ζωής σας. Εάν διαθέτετε ήδη ένα πλακίδιο και αντιμετωπίζετε προβλήματα, όπως το πρόβλημα με το μη ηχητικό σήμα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας διδάξει πώς να επαναφέρετε το Tile στο νέο τηλέφωνο και να συγχρονίσετε ξανά το Tile.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το πλακίδιο

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που εξηγούν πώς να επαναφέρετε το Tile με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορείτε να ανανεώσετε την τοποθεσία των πλακιδίων σας;

Πολλές φορές η εφαρμογή Tile δεν αναγνωρίζει την τοποθεσία σας. Δεν σημαίνει πάντα ότι κάτι δεν πάει καλά με το Πλακάκι σας, καθώς το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε είναι να ανανεώσετε την τοποθεσία σας στο Πλακίδιο. Είναι δυνατό να ανανεώσετε το πλακίδιο σας χρησιμοποιώντας δύο τρόπους:

Επιλογή I: Επανεκκίνηση τηλεφώνου

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας.

  12 καλύτερα API Χρηματιστηρίου για τη δημιουργία χρηματοοικονομικών προϊόντων

2. Επιλέξτε Επανεκκίνηση.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Tile μόλις γίνει επανεκκίνηση.

Ελέγξτε εάν η τοποθεσία έχει ανανεωθεί.

Επιλογή II: Επανεκκινήστε το Bluetooth

1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε το μενού Γρήγορης πρόσβασης.

2. Απενεργοποιήστε το Bluetooth πατώντας το.

3. Περιμένετε 5–10 δευτερόλεπτα.

4. Ενεργοποιήστε ξανά το Bluetooth.

Διαβάστε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που δείχνουν τη διαδικασία επαναφοράς του πλακιδίου.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο Tiles;

Η εφαρμογή Tile επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση. Η αλλαγή του email σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε το email σας στο Tiles:

1. Εκκινήστε το Πλακάκι εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Μεταβείτε στη Διαχείριση λογαριασμού > Email.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

5. Πατήστε Επόμενο.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης (One-Time Password) που αποστέλλεται στη νέα σας διεύθυνση email.

Το email σας στο Tiles θα αλλάξει με επιτυχία. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τους λόγους για τους οποίους το πλακίδιο σας δεν εκπέμπει ηχητικό σήμα.

Πώς μπορείτε να επισημάνετε το πλακίδιο ως βρέθηκε;

Αν κατά λάθος συναντήσατε το πλακίδιο κάποιου που δεν έχει τοποθετηθεί και θέλετε να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη ότι το βρήκατε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Ορισμένα πλακίδια έχουν έναν κωδικό QR στο πίσω μέρος του ίδιου του πλακιδίου. Εάν ο κάτοχος έχει επισημάνει το πλακίδιο ως χαμένο, θα ειδοποιηθείτε για την τοποθεσία του ή τα στοιχεία επικοινωνίας του κατόχου μόλις σαρώσετε τον κωδικό QR.

1. Εντοπίστε τον κωδικό QR στην πίσω πλευρά του πλακιδίου.

2. Ανοίξτε την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Σημείωση: Εάν το τηλέφωνό σας έχει ήδη εγκατεστημένη την αποκλειστική εφαρμογή QR Code Scanner, ανοίξτε την.

3. Σαρώστε τον κωδικό QR του πλακιδίου.

Γιατί το κεραμίδι σας δεν ηχεί;

Αν αναρωτιέστε γιατί το Πλακάκι σας δεν ηχεί, σίγουρα έχετε βαρεθεί να προσπαθείτε να βρείτε το Πλακάκι σας. Μερικές φορές, δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο μπιπ ακόμα και αφού πατήσετε πολλές φορές το κουμπί στην εφαρμογή. Αυτό είναι επειδή:

  • Το Πλακίδιο είτε είναι κατεστραμμένο είτε έχει αδύναμα κύτταρα
  • Φθαρμένα ηχεία
  Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση Ubuntu με το Ubuntu Minimal

Αυτοί πρέπει να είναι οι λόγοι για τους οποίους το κεραμίδι σας δεν εκπέμπει ηχητικό σήμα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να επαναφέρετε το Tile.

Πώς μπορείτε να μεταφέρετε πλακάκια;

Εάν θέλετε να μεταβιβάσετε την κυριότητα του πλακιδίου σας σε κάποιον άλλο, ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό μας που αναφέρεται παρακάτω:

Σημείωση: Μόλις το Πλακίδιο μεταφερθεί σε κάποιον άλλο, δεν είναι πλέον συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας ή με τους λογαριασμούς που μοιραστήκατε το συγκεκριμένο Πλακίδιο.

1. Πρόσβαση στην εφαρμογή Tile.

2. Πατήστε στο επιθυμητό Πλακίδιο που θέλετε να μεταφέρετε.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Περισσότερες επιλογές.

4. Επιλέξτε Transfer Tile στην περιοχή Actions.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού που θέλετε να μεταφέρετε το πλακίδιο.

6. Πατήστε Επιβεβαίωση.

Πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το Tile;

Τα πλακίδια δεν έχουν επιλογή επανεκκίνησης. Αντίθετα, μπορείτε να μεταφέρετε το Tile σας σε άλλο λογαριασμό. Αυτό θα επανεκκινήσει το Tile σας στον νέο σας λογαριασμό. Ακολουθήστε την προαναφερθείσα διαδικασία για να μεταφέρετε ένα Πλακίδιο σε άλλο λογαριασμό. Θα ενεργοποιήσει ξανά το Tile και θα παραδώσει την ιδιοκτησία του Tile στον νέο σας λογαριασμό. Δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο Πλακίδιο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε ένα πλακίδιο;

Όχι, δεν είναι δυνατός ο επαναπρογραμματισμός ενός πλακιδίου αφού έχει ενεργοποιηθεί. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του πλακιδίου, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το πλακίδιο σας σε ένα νέο τηλέφωνο;

Δεν μπορείτε να επαναφέρετε το Tile, αλλά μπορείτε να επαναφέρετε τις συνδεδεμένες συσκευές για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να συνδεθούν σε άλλο πλακίδιο στο μέλλον. Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να επαναφέρετε τις συσκευές συνεργατών Tile:

  32 Καλύτερες Εφαρμογές Ιστού της Χρονιάς 2014

1. Εκκινήστε το Tile και επιλέξτε τη συσκευή συνεργάτη που θέλετε να επαναφέρετε.

2. Επιλέξτε Περισσότερες επιλογές.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Επαναφορά.

4. Επιλέξτε τη συσκευή συνεργάτη Tile που θέλετε να επαναφέρετε.

5. Πατήστε Επαναφορά > Τέλος.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε ένα κουμπί πλακιδίων;

Αν και δεν υπάρχει τρόπος επαναφοράς του Tile, μπορείτε να επαναφέρετε τις συνδεδεμένες συσκευές συνεργατών και να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμες να συνδεθούν ξανά στο μέλλον. Επίσης, συνιστάται να ξεκουράζετε τις συσκευές συνεργατών πριν διαγράψετε τον λογαριασμό Tile. Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που δίνονται παραπάνω για να επαναφέρετε τις συσκευές συνεργατών Tile.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το προηγουμένως ενεργοποιημένο πλακίδιο;

Δυστυχώς, είναι αδύνατο να επαναφέρετε ένα πλακίδιο που είχε ενεργοποιηθεί προηγουμένως. Κάθε φορά που προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το Πλακίδιο σας χρησιμοποιώντας το κουμπί στο Πλακίδιο, θα λέει ότι το Πλακίδιο είχε ενεργοποιηθεί προηγουμένως.

Πώς μπορείτε να επανασυγχρονίσετε το πλακίδιο;

Εάν το Tile σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και η εφαρμογή εμφανίζει λάθος τοποθεσία, μπορείτε να δοκιμάσετε να συγχρονίσετε ξανά το Tile επανεκκινώντας τις υπηρεσίες Bluetooth και τοποθεσίας. Ρίξτε μια ματιά στα βήματα που δίνονται παρακάτω για να επανεκκινήσετε το Bluetooth και το GPS στη συσκευή σας.

1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.

2. Απενεργοποιήστε το Bluetooth πατώντας το.

3. Περιμένετε 5–10 δευτερόλεπτα.

4. Ενεργοποιήστε ξανά το Bluetooth.

5. Τώρα, επαναλάβετε αυτά τα βήματα 2-4 για το Location.

Πώς μπορείτε να επανασυνδέσετε το κεραμίδι;

Συνήθως, μια συσκευή Tile έχει διάρκεια μπαταρίας περίπου 1 έτος. Το Tile σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία σε χαμηλότερη τιμή από την τιμή της αγοράς. Μόλις αντικαταστήσετε τις μπαταρίες σας, ίσως θελήσετε να επανασυνδέσετε το πλακίδιο σας. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για την επανασύνδεση του πλακιδίου:

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή Tile.

2. Πατήστε το κουμπί στο Πλακίδιο σας μία φορά. Θα πρέπει να επανασυνδεθεί αυτόματα.

Σημείωση: Εάν το προηγούμενο βήμα δεν λειτούργησε, πατήστε το κουμπί δύο φορές με δύναμη.

Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε έναν ήχο από το πλακίδιο και να επανασυνδέσει ή να συγχρονίσει ξανά το πλακίδιο στη συσκευή σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να επαναφέρετε το Tile και να συγχρονίσετε ξανά το Tile. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.