Πώς να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage

Το ιδιωτικό εργαλείο γραπτών μηνυμάτων της Apple, το iMessage, χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα μηνύματα που λαμβάνονται είναι συχνά ανεπιθύμητα, με αποτέλεσμα το iPhone σας να κουδουνίζει συνεχώς. Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τη σιωπηλή λειτουργία για να σταματήσουν αυτά τα κείμενα, αλλά χάνουν επίσης την ουσιαστική επικοινωνία. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ειδοποιήσεων “Παράδοση αθόρυβα”, αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να απενεργοποιήσετε το “Παράδοση αθόρυβα” στο iMessage. Επίσης, θα απαντήσει πώς να κάνετε τις ειδοποιήσεις να παραδίδονται αθόρυβα. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage

Οι ειδοποιήσεις με έναν ήχο που εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος θεωρούνται εμφανείς. Εμφανίζονται ακόμη και ως ετικέτες ενώ το iPhone σας είναι ξεκλείδωτο και χρησιμοποιείται. Από την άλλη πλευρά, οι ειδοποιήσεις που παραδίδονται διακριτικά εμφανίζονται αποκλειστικά στο κέντρο ειδοποιήσεων και όχι στην οθόνη κλειδώματος. Δεν έχουν ετικέτες, θορύβους ή σήματα εικονιδίων εφαρμογών. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε απαλά την παράδοση από το κέντρο ειδοποιήσεων ή τις ρυθμίσεις του iPhone σας και να επιστρέψετε στις εμφανείς ειδοποιήσεις. Τώρα, ας μάθουμε πώς να απενεργοποιήσουμε το Deliver Quietly στο iPhone.

  • Η διαχείριση ειδοποιήσεων στο iPhone σας έχει γίνει πολύ πιο εύκολη τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε απευθείας από την οθόνη κλειδώματος ή το κέντρο ειδοποιήσεων χωρίς να εκκινήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές διανομής ειδοποιήσεων. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για κάθε εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας στο iPhone σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι ειδοποιήσεις σας μπορούν να εμφανίζονται φωτεινά, αθόρυβα ή καθόλου στο iOS.
  Πώς να δείτε κρυφές χρεώσεις και φόρους στο Airbnb

Πώς να απενεργοποιήσετε το Deliver Quietly στο iPhone; Ενώ το σύστημα καθιστά εξαιρετικά εύκολο τον χειρισμό των ειδοποιήσεών σας, μπορεί περιστασιακά να βρεθείτε με τη λανθασμένη επιλογή για τη λάθος εφαρμογή. Και, κατά καιρούς, απλώς αλλάζετε γνώμη σχετικά με τη διακριτική παροχή των ειδοποιήσεων. Όποια και αν είναι η κατάσταση, μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις ειδοποίησης εφαρμογής ισχύουν για το σύνολο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ειδοποιήσεων Παράδοση αθόρυβα για όλα τα μηνύματα αλληλογραφίας σας.

Μέθοδος 1: Μέσω του Κέντρου Ειδοποιήσεων

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε άμεσα την Αθόρυβη Παράδοση εάν έχετε μια ειδοποίηση για την εφαρμογή Μηνύματα στο κέντρο ειδοποιήσεών σας. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage:

  Πώς να ανταλλάξετε το BNB σε Smart Chain στο Trust Wallet

1. Για να φτάσετε στο κέντρο ειδοποιήσεων, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης σας.

2. Σύρετε προς τα αριστερά σε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή για την οποία θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση.

4. Μετά από ένα αναδυόμενο παράθυρο Διαχείριση ειδοποίησης, επιλέξτε Παράδοση σε εμφανές σημείο.

Σημείωση: Το Deliver Quietly θα απενεργοποιηθεί και θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ως συνήθως.

5. Αν θέλετε, επαναλάβετε για όλες τις εφαρμογές που έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργικότητα.

Μέθοδος 2: Μέσω ρυθμίσεων iOS

Εάν δεν βλέπετε μια ειδοποίηση για την εφαρμογή Μηνύματα στο κέντρο ειδοποιήσεών σας αυτήν τη στιγμή, μην ανησυχείτε. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ειδοποιήσεις Παράδοση αθόρυβα:

1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας.

2. Επιλέξτε Ειδοποιήσεις.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα μέχρι να εντοπίσετε τα Μηνύματα. Για να το ανοίξετε, πατήστε πάνω του.

4. Ενεργοποιήστε τις επιλογές Κλείδωμα οθόνης και Banner σε αυτήν την ενότητα.

5. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Ήχοι.

6. Επιλέξτε έναν ήχο ειδοποίησης για την ειδοποίηση από το αναπτυσσόμενο μενού.

  Πώς να θολώσετε το φόντο στο Microsoft Teams

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει Κανένα.

7. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και ενεργοποιήστε την εναλλαγή Badges για να επιστρέψετε στις κανονικές ειδοποιήσεις.

8. Εάν θέλετε, επαναλάβετε για οτιδήποτε έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος απενεργοποίησης της παράδοσης αθόρυβα στο iPhone. Αφού απενεργοποιήσετε το Deliver Quietly για όλες τις επικοινωνίες σας, συμπεριλαμβανομένου του iMessage, οι ειδοποιήσεις θα επανέλθουν στο κανονικό. Θα εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος, τα banner, το σήμα στο εικονίδιο της εφαρμογής και θα παίζουν ένα ηχητικό ξυπνητήρι, μεταξύ άλλων.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Όταν το iPhone μου δεν είναι αθόρυβο, γιατί είναι τόσο αθόρυβο;

Απάντηση: Το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με την έλλειψη έντασης, εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Μην ενοχλείτε, τη σιωπηλή λειτουργία ή δεν έχετε παραδώσει ήπια. Εναλλακτικά, ο δέκτης σας μπορεί να είναι φραγμένος με σκόνη. Για να καθαρίσετε τον δέκτη, βρέξτε μια μπατονέτα με οινόπνευμα εντριβής, σκουπίστε την ή χρησιμοποιήστε πεπιεσμένο αέρα για να πυροδοτήσετε σύντομες και ελεγχόμενες εκρήξεις.

***

Ελπίζουμε να σας φανούν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες και να μπορέσετε να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε την αθόρυβη παράδοση στο iMessage. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.