Πώς να απαλλαγείτε από το Hollow Arrow στο iPhone

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές αυτές τις μέρες απαιτούν άδεια τοποθεσίας. Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα σχολαστικά και κάποιες την κάνουν κατάχρηση. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε εν γνώσει μας ή εν αγνοία μας σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Τα διαφορετικά βέλη στη γραμμή κατάστασης του iPhone είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ειδοποιήσετε κάποιον όταν βρίσκεται υπό επιτήρηση. Κάθε βέλος έχει τη δική του λειτουργία και σημασία. Η εκμάθηση τους θα μπορούσε να σας προστατεύσει από πιθανή ανεπιθύμητη ιχνηλάτηση, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό να βλέπετε ένα γκρι βέλος στην οθόνη του iPhone. Λοιπόν, αναρωτιέστε πώς να απαλλαγείτε από το κοίλο βέλος στο iPhone; Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρόβλημα με το κοίλο βέλος του iPhone που δεν θα εξαφανιστεί.

Πώς να απαλλαγείτε από το Hollow Arrow στο iPhone

Το μπλε κοίλο βέλος στη γραμμή κατάστασης του iPhone μπορεί να απενεργοποιηθεί από το μενού Ρυθμίσεις iPhone. Ας μάθουμε πώς μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων.

  Πώς να μετατρέψετε φωτογραφίες HEIC σε JPG σε iPhone και iPad

Τι είναι το μπλε βέλος στο iPhone μου;

Το μπλε βέλος στη γραμμή κατάστασης δείχνει ότι μπορεί να ζητηθεί από μια εφαρμογή στο iPhone σας να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας σας. Αρκετές εφαρμογές, όπως Apple Maps, Weather, Camera, Photos κ.λπ., χρησιμοποιούν υπηρεσίες τοποθεσίας για τις αντίστοιχες απαιτήσεις τους.

Τι είναι το Black Arrow στο iPhone μου;

Το μαύρο βέλος στη γραμμή κατάστασης εμφανίζεται όταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας. Είναι μια ένδειξη σε πραγματικό χρόνο για το πότε παρακολουθείστε και μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την ανεπιθύμητη επίβλεψη.

Τι σημαίνει ένα γκρίζο βέλος στην οθόνη του iPhone;

Το γκρι βέλος στην οθόνη του iPhone δείχνει ότι ένα στοιχείο χρησιμοποίησε την τοποθεσία σας τις τελευταίες 24 ώρες. Αντιπροσωπεύει ότι μια μεταφορά δεδομένων σε ορισμένες εφαρμογές σχετικά με το πού βρίσκεστε έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών.

Τι σημαίνει όταν το βέλος θέσης είναι κοίλο;

Ένα κοίλο βέλος είναι μια εκδήλωση της χρήσης της τοποθεσίας σας υπό συγκεκριμένες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης υπηρεσιών τοποθεσίας κατά τη χρήση της εφαρμογής ή όταν η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο.

  Πώς να βρείτε ποιος δέχεται το Google Pay

Πώς να απαλλαγείτε από το Hollow Arrow στο iPhone; Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το κοίλο βέλος στο iPhone μου;

Το κοίλο βέλος στο iPhone σας είναι ενδεικτικό της γεωλογικής περίφραξης. Αυτό το κοίλο εικονίδιο βέλους έχει αναφερθεί ως αιτία ανησυχίας μεταξύ των ανθρώπων, αλλά στην πραγματικότητα, σας ενημερώνει για τη χρήση του GPS σας. Για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από το κοίλο βέλος στο iPhone; Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Απόρρητο.

3. Πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Υπηρεσίες συστήματος από τη λίστα.

5. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το εικονίδιο της γραμμής κατάστασης.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το κοίλο βέλος στο iOS 15;

Εάν έχετε αγοράσει πρόσφατα ένα iPhone ή έχετε αναβαθμίσει στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS στη συσκευή σας Apple, μπορεί να έχετε βαρεθεί με το βέλος δίπλα στο χρόνο στο iPhone iOS 15. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να απαλλαγείτε από το κοίλο βέλος στο iPhone:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιλογές τοποθεσίας της εφαρμογής πρέπει να είναι ενεργοποιημένες κατά τη χρήση της ρύθμισης.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις έξυπνες λήψεις του Netflix

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας.

3. Πατήστε στο System Services.

4. Τέλος, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το εικονίδιο της γραμμής κατάστασης, όπως φαίνεται παρακάτω.

Γιατί το βέλος παραμένει στο iPhone μου; Γιατί το iPhone Hollow Arrow δεν σβήνει;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους το βέλος παραμένει στη γραμμή κατάστασής σας. Το iPhone σάς δείχνει την κατάσταση της τοποθεσίας σας και πώς χρησιμοποιείται ή κοινοποιείται με τις εφαρμογές. Κάθε βέλος υποδηλώνει πώς και πότε μια εφαρμογή χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα εικονίδια τοποθεσίας στο iPhone μου;

Τα εικονίδια τοποθεσίας είναι ένα εργαλείο ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει τους χρήστες πότε αποστέλλονται δεδομένα σε εφαρμογές σχετικά με την τοποθεσία τους. Αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς να διορθώσετε το κοίλο βέλος του iPhone που δεν θα εξαφανιστεί, ρίξτε μια ματιά στα επόμενα βήματα:

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Απόρρητο.

3. Πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας > Υπηρεσίες συστήματος.

4. Απενεργοποιήστε το εικονίδιο της γραμμής κατάστασης για να το απενεργοποιήσετε.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στο iPhone;

Η λειτουργία Υπηρεσιών τοποθεσίας έχει αναπτυχθεί για να αποτρέπει τη διάδοση των πληροφοριών σας χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Οι εφαρμογές το χρησιμοποιούν για να παρέχουν υπηρεσίες με βάση την τρέχουσα τοποθεσία σας. Οι Υπηρεσίες τοποθεσίας καθορίζουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας τοποθεσίες ιστού GPS, Bluetooth και κινητών τηλεφώνων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε στην επιλογή Απόρρητο.

2. Τώρα, πατήστε Υπηρεσίες τοποθεσίας.

3. Τώρα, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Υπηρεσίες τοποθεσίας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να απαλλαγείτε από το κοίλο βέλος στο iPhone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.