Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις έξυπνες λήψεις του Netflix

Μπορείτε να κατεβάσετε επιλεγμένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix. Αυτή είναι μια δυνατότητα που προστέθηκε πριν από λίγο καιρό τόσο στις εφαρμογές smartphone όσο και στη μοναδική εφαρμογή για υπολογιστές Windows 10 για το Netflix. Φυσικά, δεν είναι δυνατή η λήψη όλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δυνατότητα δεν είναι χρήσιμη. Προορίζεται για χρήστες που θέλουν να κάνουν Netflix εν κινήσει, αλλά δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το περιορισμένο πρόγραμμα δεδομένων τους για να το κάνουν ή όταν δεν υπάρχει WiFi. Αυτή η δυνατότητα έχει πλέον συμπληρωθεί με τις έξυπνες λήψεις του Netflix.

Οι έξυπνες λήψεις του Netflix διαχειρίζονται βασικά τον χώρο που καταλαμβάνει η εφαρμογή Netflix και το περιεχόμενό της που έχετε λάβει στη συσκευή σας. Μόλις παρακολουθήσετε ένα κατεβασμένο επεισόδιο από κάτι, θα το διαγράψει αυτόματα από τη συσκευή σας. Θα κατεβάσει επίσης το επόμενο επεισόδιο για να έχετε ακόμα κάτι να παρακολουθήσετε.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης Nvidia

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στο Android αυτή τη στιγμή.

Έξυπνες λήψεις Netflix

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Netflix. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε την καρτέλα Περισσότερα κάτω δεξιά. Στην καρτέλα Περισσότερα, πατήστε Ρυθμίσεις εφαρμογής. Στην οθόνη Ρυθμίσεις εφαρμογής, θα δείτε έναν διακόπτη «Έξυπνες λήψεις». Ενεργοποιήστε το εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις έξυπνες λήψεις του Netflix και απενεργοποιήστε το εάν θέλετε να τις απενεργοποιήσετε.

Το πλεονέκτημα της λειτουργίας είναι ότι δεν θα έχετε παρακολουθήσει ποτέ περιεχόμενο που καταλαμβάνει χώρο στη συσκευή σας και δεν θα χρειάζεται να κατεβάσετε μόνοι σας το επόμενο επεισόδιο μιας σειράς. Εάν είναι διαθέσιμο για λήψη εκτός σύνδεσης, η εφαρμογή θα το κατεβάσει για εσάς.

  Πώς να εφαρμόσετε τη σκίαση σε εναλλακτικές σειρές στο Excel

Το μειονέκτημα είναι ότι το περιεχόμενο θα διαγραφεί μόλις το παρακολουθήσουν. Εάν θέλετε να ξαναδείτε κάτι εν κινήσει, δεν θα είναι εκεί. Αυτό είναι ένα αρκετά μικρό συμβιβασμό, αλλά είναι ένα μειονέκτημα παρόλα αυτά και πιθανώς ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μια επιλογή απενεργοποίησης της δυνατότητας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN για το Netflix για πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένη πρόσβαση και το κατεβάζετε επίσης, το VPN σας πρέπει να εκτελείται για έξυπνες λήψεις Netflix για λήψη του επόμενου επεισοδίου μιας σειράς που είναι περιορισμένη ανά χώρα. Εκτός από αυτό, τίποτα δεν εμποδίζει τη λειτουργία να λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Εφόσον το Netflix μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο, θα μπορεί να το κατεβάσει.

  Πώς να μοιράζεστε και να εκχωρείτε υπενθυμίσεις σε iPhone και iPad

Τα βίντεο θα ληφθούν μόνο μέσω WiFi και στην ποιότητα που έχετε επιλέξει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εάν βρίσκεστε σε ένα σχέδιο που σας προσφέρει μόνο ποιότητα SD, δεν θα μπορείτε να κάνετε λήψη περιεχομένου σε HD.