Πώς να αντιστοιχίσετε το Apple AirPods Pro με οποιαδήποτε συσκευή

ο AirPods Pro διαθέτουν νέο σχεδιασμό και υψηλότερη τιμή, αλλά η διαδικασία σύζευξης είναι ίδια με τα άλλα πραγματικά ασύρματα ακουστικά της Apple. Η ρύθμιση των ακουστικών είναι παιχνιδάκι, είτε τα συνδέετε σε iPhone είτε οτιδήποτε άλλο.

Συνδυάστε τα AirPods Pro με το iPhone

Για να ξεκινήσετε τη σύζευξη του AirPods Pro με το iPhone σας, κρατήστε τη θήκη φόρτισης σε απόσταση πολλών ιντσών από το ξεκλείδωτο smartphone σας. Ανοίξτε το καπάκι της θήκης και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου ρύθμισης στην οθόνη σας.

Όταν είστε έτοιμοι να συνδέσετε το AirPods Pro στο iPhone σας, πατήστε το κουμπί «Σύνδεση».

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, το AirPods Pro θα αντιστοιχιστεί στο iPhone σας. Το παράθυρο διαλόγου στην οθόνη θα αναπαραχθεί σε τρεις διαφορετικές οθόνες για να εξηγήσει πώς λειτουργούν ορισμένες από τις νέες δυνατότητες των ακουστικών, όπως η ακύρωση θορύβου.

  Πώς να ορίσετε τη συσχέτιση εφαρμογών αρχείων από τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Η διαδικασία εγκατάστασης θα σας ρωτήσει εάν θέλετε το Siri να διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματα μέσω του AirPods Pro χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Αυτή είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη για όσους χρησιμοποιούν iOS 13.2 και νεότερη έκδοση.

Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, επιλέξτε το κουμπί “Ανακοινώστε μηνύματα με το Siri”. Εάν όχι, πατήστε το σύνδεσμο “Όχι τώρα”. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του AirPods Pro και να το αλλάξετε αργότερα.

Πατήστε το κουμπί «Τέλος» για έξοδο από τη διαδικασία εγκατάστασης.

Εάν έχετε διαμορφώσει το iCloud στο ακουστικό σας, η σύζευξη του AirPods Pro θα κοινοποιηθεί με τις άλλες συσκευές σας Apple. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά θα πρέπει να λειτουργούν αυτόματα με iPad, Mac και άλλες υποστηριζόμενες συσκευές χωρίς καμία επιπλέον εργασία από μέρους σας.

  Πώς να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες για εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές στα Windows 10

Συνδυάστε τα AirPods Pro με Android, Windows, macOS και άλλα

Όπως συμβαίνει με τα AirPods πρώτης και δεύτερης γενιάς, τα AirPods Pro μπορούν να λειτουργήσουν ως κανονικά ακουστικά Bluetooth με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Η ρύθμιση των πάντων δεν είναι τόσο ομαλή όσο με το iPhone, αλλά είναι σχετικά ανώδυνη.

Πριν ξεκινήσουμε, εάν έχετε ήδη αντιστοιχίσει το AirPods Pro με το iPhone σας, τα ακουστικά θα πρέπει να είναι ήδη ρυθμισμένα με το iPad, το Mac και άλλες συσκευές Apple. Εάν δεν διαθέτετε iPhone, συνεχίστε να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες.

Ξεκινήστε τη διαδικασία σύζευξης βεβαιώνοντας πρώτα ότι τα AirPods βρίσκονται μέσα στη θήκη φόρτισης. Στη συνέχεια, ανοίξτε το καπάκι. Γυρίστε προσεκτικά τη θήκη και εντοπίστε το φυσικό κουμπί στο πίσω μέρος.

  Πώς (και γιατί) να εκτελείτε φορητές εκδόσεις των Windows

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η λυχνία στο μπροστινό μέρος της θήκης.

Το AirPods Pro θα παραμείνει σε λειτουργία σύζευξης μέχρι να κλείσει το καπάκι της θήκης φόρτισης.

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε το μενού Bluetooth στην άλλη συσκευή σας, να βρείτε τη λίστα “AirPods Pro” και να συνδεθείτε στα ακουστικά. Ακολουθήστε τον πλήρη οδηγό σύζευξης AirPods εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση της σύνδεσης με το Android, τα Windows, το macOS ή άλλες συσκευές σας.