Πώς να αντικατοπτρίσετε τη συσκευή σας Android σε ένα Chromebook

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Android διευκολύνει τον κατοπτρισμό οθόνης. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι πραγματικά εύκολο όταν πρόκειται για συσκευές Chromebook. Στον πυρήνα τους, δεν έχουν κατασκευαστεί με διάφορες λειτουργίες – ο στόχος ενός Chromebook είναι να είναι φορητό, ελαφρύ από άποψη λογισμικού και ικανό να εκτελεί ενέργειες στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android στο Chromebook σας, εάν περιλαμβάνει τη χρήση εφαρμογών τρίτων. Ευτυχώς, το Android είναι βασιλιάς από αυτή την άποψη. Δείτε πώς μπορείτε να αντικατοπτρίσετε το Android στο Chromebook σας.

Αυτή η εφαρμογή είναι η τρίτη επανάληψη μιας από τις καλύτερες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για αντικατοπτρισμό οθόνης για συσκευές Android. Υποστηρίζει Google Cast, Miracast, καθώς και AirPlay. Ναι, η εφαρμογή Reflector 3 σάς επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε την οθόνη της συσκευής σας Android στη συσκευή σας Chromebook. Δείτε πώς να το κάνετε.

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας Chromebook και Android. Περιμένετε μέχρι να γίνει λήψη των εφαρμογών και να τις εγκαταστήσετε (Chromebook) ή να τους επιτρέψετε να εγκατασταθούν αυτόματα (Android). Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, εκτελέστε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές. Βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Αυτό είναι πολύ σημαντικό – εάν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε διαφορετικά δίκτυα, η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

Στη συσκευή Android, μεταβείτε στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και ανοίξτε το Μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Cast Screen/Audio. Θα πρέπει να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές και το Chromebook σας θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτήν. Πατήστε την καταχώριση του Chromebook εδώ για να ξεκινήσετε τον κατοπτρισμό.

Το Vysor είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας το Chromebook σας. Αυτό θα παρουσιάσει την οθόνη σας Android στο Chromebook, αντικατοπτρίζοντας ουσιαστικά οτιδήποτε κάνετε στην οθόνη του τηλεφώνου/tablet. Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, αυτή είναι μια εφαρμογή κατοπτρισμού με μια ανατροπή – σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να ελέγχετε το τηλέφωνό σας.

  Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε την οθόνη σας Android, αλλά με περιορισμένες επιλογές ανάλυσης. Η πληρωμένη έκδοση επιτρέπει επιλογές υψηλότερης ανάλυσης. Να πώς γίνεται.

Πρώτα απ ‘όλα, εγκαθιστάτε το Vysor στο Chromebook σας και όχι στη συσκευή σας Android. Έτσι, μεταβείτε στον ιστότοπό τους και κατεβάστε την εγκατάσταση. Μόλις γίνει λήψη της εγκατάστασης, εγκαταστήστε την εφαρμογή. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, εκτελέστε την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στο Chromebook σας. Το Chromebook πρέπει να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android.

Μόλις μπείτε στην εφαρμογή Vysor, πατήστε το κουμπί Προβολή στη λίστα των διαθέσιμων συσκευών. Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι τόσο το Chromebook όσο και η συσκευή σας Android είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Περιμένετε να φορτωθούν όλα. Μόλις ολοκληρωθεί, έχετε αντικατοπτρίσει με επιτυχία το Android στο Chromebook σας. Επιπλέον, μπορείτε πλέον να ελέγχετε τι συμβαίνει στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Αυτό το εργαλείο δεν είναι το πιο φανταχτερό ή το πιο διαισθητικό για αντικατοπτρισμό οθόνης. Ωστόσο, δεν απαιτεί rooting και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο Android. Η ουσία εδώ είναι ότι ο διακομιστής VMLite VNC είναι ένα εργαλείο τηλεχειριστηρίου για συσκευές Android. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, καθώς υπάρχει μόνο η πληρωμένη έκδοση διαθέσιμη. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android στο Chromebook.

  Πώς να παίξετε το παιχνίδι Hidden Easter Egg του Android 11

Κατεβάστε την εφαρμογή από το κατάστημα GooglePlay. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή στο Chromebook σας από τον επίσημο ιστότοπο τους. Αφού εγκατασταθεί και στις δύο συσκευές, ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας Android στο Chromebook μέσω του τυπικού καλωδίου USB.

Το εργαλείο στο Chromebook σας θα πρέπει να αναγνωρίζει τη συσκευή και να εμφανιστεί μια επιλογή διακομιστής Start VMLite. Κλίκαρέ το. Αυτό είναι όλο, το mirroring πρέπει να ξεκινήσει.

Πρώτα και κύρια, η ουσία πίσω από την εφαρμογή AirDroid είναι η διαχείριση αρχείων. Αυτό είναι αρκετά προφανές τη στιγμή που επισκέπτεστε τον ιστότοπό τους (που είναι πολύ ωραίο). Ωστόσο, η πιο πρόσφατη έκδοση του εργαλείου έχει φέρει μια ποικιλία πρόσθετων λειτουργιών στο παιχνίδι. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι, φυσικά, η λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης.

Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή για αυτό. Τώρα, κατεβάστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας από το Google Play store. Μπορείτε επίσης να σαρώσετε τον κωδικό QR στον ιστότοπο του AirDroid για να βρείτε γρήγορα την εφαρμογή. Αφού πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση στο τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι τόσο το Chromebook όσο και η συσκευή σας Android βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Ανοίξτε την εφαρμογή στο Chromebook σας. Ένας κωδικός QR θα πρέπει να εμφανίζεται στην οθόνη του Chromebook σας. Σαρώστε το με τη συσκευή σας Android. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αφού παρακολουθήσετε τα πάντα, θα πρέπει να ξεκινήσει ο αντικατοπτρισμός.

  Οι 9 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων Android

Το AllCast δεν είναι πραγματικά μια εφαρμογή κατοπτρισμού. Δεν θα εμφανίζει ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα Android σε μια οθόνη Chromebook. Ωστόσο, σας επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής από το τηλέφωνο/tablet σας, απευθείας σε μια συσκευή Chromebook. Εάν θέλετε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη Android για αυτούς τους σκοπούς, η χρήση της μετάδοσης αντί του κατοπτρισμού είναι μια πολύ καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο ανταποκρινόμενη ιδέα.

Αν και η δωρεάν έκδοση του εργαλείου υπάρχει, περιορίζει τη διάρκεια του βίντεο που μπορείτε να μεταδώσετε και εμφανίζει διαφημίσεις. Η πληρωμένη έκδοση δεν έχει αυτούς τους περιορισμούς. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AllCast για μετάδοση περιεχομένου από το τηλέφωνό σας Android σε ένα Chromebook.

Αρχικά, μεταβείτε στο Chrome Web Store και αναζητήστε την εφαρμογή AllCast. Μόλις το βρείτε, κατεβάστε το και εγκαταστήστε το. Στη συσκευή σας Android, μεταβείτε στο κατάστημα Google Play και αναζητήστε την εφαρμογή. Κατεβάστε το και αφήστε το να εγκατασταθεί. Αφού εγκατασταθεί επιτυχώς και στις δύο συσκευές, ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chromebook Chrome ως δέκτη. Τέλος, ξεκινήστε τη μετάδοση περιεχομένου στο Chromebook σας.

Κατοπτρισμός ή μετάδοση Android στο Chromebook

Αν και ο κατοπτρισμός οθόνης και η μετάδοση δεν είναι οι προεπιλεγμένες επιλογές του Chromebook, υπάρχουν πολλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Δοκιμάστε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές από τη λίστα και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Το καθένα έχει τις δικές του ιδιορρυθμίες και προνόμια.

Ποιες εφαρμογές από τη λίστα έχετε δοκιμάσει; Επιμείνατε σε κάποιο συγκεκριμένο; Ίσως αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε μια πληρωμένη έκδοση; Προχωρήστε και ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.