Πώς να παίξετε το παιχνίδι Hidden Easter Egg του Android 11

Η Google περιλαμβάνει ένα κρυφό “Easter Egg” με κάθε νέα έκδοση Android. Το Android 11 έχει ένα από τα πιο περίτεχνα Easter Eggs καθώς είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε. Θα σας δείξουμε πώς να το βρείτε και να παίξετε.

Το παιχνίδι Android 11 Easter Egg είναι μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού που περιλαμβάνεται στο Android 7.0 Nougat. Έχει να κάνει με την προσέλκυση εικονικών γατών στο τηλέφωνό σας και τη συλλογή τους. Η ιδέα ακούγεται περίεργη, αλλά είναι αρκετά εθιστική.

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το Πασχαλινό Αυγό και να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι. Σε τηλέφωνο ή tablet Android με έκδοση Android 11, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης (μία ή δύο φορές, ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής σας) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο “Gear” για να ανοίξετε το μενού “Settings”.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 29 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Στη συνέχεια, κάντε κύλιση μέχρι κάτω και πατήστε «Σχετικά με το τηλέφωνο».

Από εκεί, επιλέξτε “Έκδοση Android”.

Τέλος, πατήστε “Έκδοση Android” επανειλημμένα μέχρι να φτάσετε σε αυτό που μοιάζει με επιλογέα έντασης.

Αυτό είναι το Android 11 Easter Egg, αλλά είναι μόνο η αρχή. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι συλλογής γατών, πρέπει να μετακινήσετε τον επιλογέα από το 1 στο 10 τρεις φορές. Στην τρίτη προσπάθεια, θα περάσει το 10 και θα αποκαλύψει το λογότυπο “11”.

Αφού εμφανιστεί το λογότυπο “11”, θα δείτε ένα emoji γάτας σε μια ειδοποίηση τοστ στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει ενεργοποιηθεί.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλέξει γάτες. Αυτό το κάνετε γεμίζοντας εικονικά μπολ με νερό και φαγητό και παίζοντας με παιχνίδια για γάτες. Για να ξεκινήσετε, πατήστε και κρατήστε πατημένο το φυσικό κουμπί “Power” του τηλεφώνου ή του tablet σας. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη στοιχείων ελέγχου” από το μενού.

Πατήστε «Εμφάνιση άλλων εφαρμογών» στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αυτό που θέλουμε εδώ είναι το “Cat Controls”.

Επιλέξτε το πλαίσιο και για τα τρία στοιχεία ελέγχου για να τα προσθέσετε στο μενού Power. Στη συνέχεια, πατήστε “Αποθήκευση”.

Επιστρέψτε στο Power Menu, εάν δεν εμφανίζονται τα “Cat Controls”, πατήστε το κάτω βέλος και επιλέξτε το.

  Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κείμενο, συνδέσμους και φωτογραφίες στο Android

Τώρα μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά για να γεμίσετε το νερό, να προσθέσετε φαγητό στο μπολ ή να παίξετε με το παιχνίδι. Μόλις κάνετε αυτά τα πράγματα, είναι απλώς θέμα να περιμένετε να εμφανιστεί μια γάτα στις ειδοποιήσεις σας.

Πατήστε στην ειδοποίηση όταν εμφανιστεί και θα μεταφερθείτε στη συλλογή των γατών σας. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις γάτες για να τις μετονομάσετε.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στο παιχνίδι! Είναι μια απλή μικρή δραστηριότητα που θα σας εκπλήσσει περιστασιακά με μια γάτα. Απλώς φροντίστε να κρατάτε το νερό και το φαγητό γεμάτο και να παίξετε με το παιχνίδι.