Πώς να αντιγράψετε ένα DVD σε 5 λεπτά με το WinX DVD Ripper

Τα DVD ήταν σε ένα σημείο ένας από τους καλύτερους τρόπους αποθήκευσης δεδομένων. Από τότε, άλλο πιο αξιόπιστο υλικό έχει πάρει τη θέση του, αλλά αυτό δεν ώθησε αυτούς τους δίσκους στην εξαφάνιση. Στην πραγματικότητα έχουν βρει μια εξειδικευμένη χρήση. ταινίες και μέσα με προστασία DRM. Τα παιχνίδια εξαιρούνται από αυτό, καθώς το Steam και άλλες τέτοιες πλατφόρμες αναιρούν την ανάγκη για αυτό, αλλά τα DVD εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται πολύ. Το μόνο πρόβλημα με τα DVD είναι ότι χρειάζονται χώρο αποθήκευσης και είναι πιο εύκολο να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο σε σκληρό δίσκο. Είτε είναι αυτό είτε αγοράζετε ξανά τις ταινίες σας και αυτό δεν θα είναι φθηνό. Εάν έχετε μια τεράστια συλλογή DVD που θέλετε να εγγράψετε γρήγορα στον σκληρό σας δίσκο. Δείτε πώς μπορείτε να αντιγράψετε ένα DVD χρησιμοποιώντας WinX DVD Ripper.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Mac όσο και για Windows. Κοστίζει 59,95 $. Η δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει να εγγράψετε πέντε λεπτά οποιουδήποτε DVD. Μπορεί να κλωνοποιήσει μια εικόνα DVD ISO και έχει έναν πραγματικά εντυπωσιακό μετατροπέα μορφής βίντεο ενσωματωμένο απευθείας στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το DVD σας σε μια συμβατή μορφή για τον επιτραπέζιο ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς να αντιγράψετε ένα DVD

Το WinX DVD Ripper είναι αρκετά απλό. τοποθετήστε ένα DVD, επιλέξτε μια μορφή για αντιγραφή και αφήστε την εφαρμογή να κάνει τα μαγικά της. Κάντε κλικ στο κουμπί Δίσκος και επιλέξτε τη μονάδα DVD.

  Τι είναι το Network Sniffer και σε τι χρησιμεύει;

Στη συνέχεια, επιλέξτε σε ποια μορφή θέλετε να το αντιγράψετε. Η εφαρμογή προτείνει MP4 που θα παίζει σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, ωστόσο, έχει επίσης μια σειρά από άλλες υποστηριζόμενες μορφές στις οποίες μπορείτε να αντιγράψετε το DVD. Οι μορφές ταξινομούνται ανά πλατφόρμα, π.χ. συσκευή Apple, συσκευή Android, συσκευή Microsoft κ.λπ.

Για κάθε μορφή, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα στην οποία το WinX DVD Ripper θα αντιγράψει το DVD. Το προφίλ εξόδου σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο ένα ρυθμιστικό που κινείται μεταξύ χαμηλής και υψηλής ποιότητας. Εάν επιλέξετε χαμηλότερη ποιότητα, το DVD θα αντιγράψει πολύ πιο γρήγορα ενώ η έκδοση υψηλής ποιότητας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Υπάρχουν πρόσθετες ρυθμίσεις ποιότητας που μπορείτε να διαχειριστείτε πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αντιγραφής. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ποιον κωδικοποιητή θα χρησιμοποιήσετε, να αλλάξετε την ανάλυση, τον ρυθμό καρέ και την αναλογία, μεταξύ άλλων. Αν δεν ξέρετε τι είναι κάποιο από αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να τα αφήσετε ως έχουν. Το WinX DVD Ripper θα γνωρίζει ποιες ρυθμίσεις είναι καλύτερες για τη μορφή που έχετε επιλέξει.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση για να ξεκινήσει η αντιγραφή του DVD. Η εφαρμογή θα μπορεί να αντιγράψει ένα DVD σε 5 λεπτά, δηλαδή σχεδόν αμέσως, αλλά αν έχετε κάτι να κάνετε ή κάπου να πάτε, μπορείτε να το κλείσετε τον υπολογιστή σας μόλις τελειώσει και να μην ανησυχείτε μήπως το σύστημά σας θα παραμείνει ανοιχτό περισσότερο από χρειάζεται να.

  Πόσο κοστίζει το Netflix ανά μήνα;

Μόλις αντιγραφεί το DVD, η εφαρμογή θα ανοίξει το φάκελο στον οποίο έχουν αποθηκευτεί τα μέσα και μπορείτε να το παίξετε αμέσως με οποιαδήποτε τυπική εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Πρόσθετη υποστήριξη επιλογών DVD

Το WinX DVD Ripper μπορεί να αντιγράψει ένα DVD σε 5 λεπτά, ωστόσο, δεν κάνει απλώς μια εργασία χακαρίσματος για γρήγορη εξαγωγή πολυμέσων από μια πηγή και μεταφορά του στον σκληρό σας δίσκο. Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί έξυπνα για να υποστηρίζει διάφορες ιδιότητες ενός DVD, για παράδειγμα, μπορεί να αντιγράψει κεφάλαια σε ένα DVD ως μεμονωμένα στοιχεία ή να συγχωνεύσει τα πάντα σε ένα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αντιγράψει υπότιτλους (με την προϋπόθεση ότι δεν είναι κωδικοποιημένοι) και σας επιτρέπει να επιλέξετε το κανάλι ήχου και τον ρυθμό μετάδοσης bit.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι τα χειριστήρια του πυρήνα της CPU και η υποστήριξή της για Intel και NVIDIA GPU. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις δύο GPU στο σύστημά σας για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε πόσους πυρήνες της CPU θα πρέπει να χρησιμοποιεί η εφαρμογή κατά την αντιγραφή ενός DVD. Αυτό σας επιτρέπει να εκχωρήσετε όσους περισσότερους ή λιγότερους πόρους θέλετε στην εφαρμογή. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εάν δώσετε στο WinX DVD Ripper πρόσβαση σε περισσότερους πυρήνες, θα λειτουργήσει πιο γρήγορα. Ομοίως, η πρόσβαση σε λιγότερους πυρήνες σημαίνει πιο αργή εμπειρία.

  Τα Εισερχόμενα του Gmail δεν οργανώνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας υπενθυμίζουν να τα απαντήσετε

Αλλα χαρακτηριστικά

Το WinX DVD Ripper έχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περάσετε το DVD και να αντιγράψετε μόνο ένα μέρος του. Μπορεί να αντιγράψει στοιχεία από ένα ISO και μπορείτε να προσθέσετε έναν φάκελο σε αυτόν τον οποίο μπορεί να σαρώσει και για ISO. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της εφαρμογής διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης που μπορεί να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του τρέχοντος βίντεο που αναπαράγεται.

Το WinX DVD Ripper έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ταινίες, ωστόσο εάν έχετε ένα παλιό παιχνίδι σε δίσκο, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο.

συμπέρασμα

Το WinX DVD Ripper είναι μια εφαρμογή που ικανοποιεί κάθε απαίτηση που μπορεί να έχετε αν καθίσετε να κάνετε αντιγραφή DVD. Είναι γρήγορο αλλά έχει επίσης εκτεταμένη υποστήριξη για διαφορετικές μορφές αρχείων. Μπορεί να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα χρησιμοποιώντας τους πόρους του συστήματός σας και μπορεί να αντιγράψει βίντεο HD σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το σημείο τιμής είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένο αν σκεφτείς πόσες μορφές υποστηρίζει η εφαρμογή και τους πολλούς κωδικοποιητές που διαθέτει.