Πόσο κοστίζει το Netflix ανά μήνα;

Βλέποντας πόσο δημοφιλής είναι αυτή η υπηρεσία ροής αυτές τις μέρες, ίσως αναρωτιέστε πόσο κοστίζει το Netflix το μήνα? Γιατί όλοι συρρέουν στο Netflix και όχι στις άλλες μάρκες; Λοιπόν, το Netflix έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλες μάρκες και γι ‘αυτό σχεδόν όλοι εγγράφονται σε αυτό. Όχι μόνο έχει εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά και μια τεράστια επιλογή ταινιών και επιλεγμένων εκπομπών.

Το Netflix έχει κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές, αποκλειστικές ταινίες, βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των πρωτότυπων Netflix που κανείς άλλος δεν έχει — και αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που η επωνυμία είναι μία από τις πιο καυτές υπηρεσίες ροής στο διαδίκτυο. Εάν η τιμή είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το Netflix, μπορεί να αναστατωθείτε όταν μάθετε πόσο — ή πραγματικά πόσο λίγο — κοστίζει ένας λογαριασμός Netflix.

Πόσο κοστίζει το Netflix το μήνα 2020;

Το Netflix προσφέρει τρία σχέδια και όλα είναι σχετικά φθηνά. Καθένα από αυτά προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για να ξεκινήσει η συνδρομή και εσείς αποφασίζετε εάν θέλετε ένα βασικό, τυπικό ή premium πρόγραμμα Netflix μετά από αυτό. Εάν θέλετε τη βασική υπηρεσία, εξακολουθείτε να έχετε εξαιρετικές δυνατότητες. Εάν θέλετε περισσότερα από τα βασικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε — το σχέδιο εξακολουθεί να είναι προσιτό.

  Πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση ύπνου στο Apple Watch

Όλα τα προγράμματα είναι φθηνότερα από τον καλωδιακό προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας συνδρομής στο Netflix. Ορισμένα σχέδια θέτουν όριο πόσες συσκευές επιτρέπεται να κάνετε ροή ταυτόχρονα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας περιορίζουν να παρακολουθείτε όσες εκπομπές και ταινίες θέλετε, απλά δεν μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα. Ας τα ελέγξουμε όμως και ας δούμε ποια συνδρομή είναι κατάλληλη για εσάς.

Σύγκριση σχεδίων Netflix

Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε το Βασικό Πρόγραμμα Netflix ή το Premium, θα ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμή και θα συνεχίσετε στην πλήρη συνδρομή, εάν αυτό θέλετε να κάνετε. Εάν μείνετε, θα χρεωθείτε ένα μήνα μετά την ημερομηνία λήξης της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

Αυτό που μας αρέσει να έχουμε λογαριασμό στο Netflix είναι ότι κανείς δεν σας κάνει να μείνετε. Μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή και δεν θα εμφανιστεί στην πιστωτική σας αναφορά. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει συμβόλαιο για υπογραφή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση YEAR στο Microsoft Excel

Το Βασικό Σχέδιο

Αυτό το πρόγραμμα τρέχει περίπου 8,99 $ ανά μήνα. Μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας, να ρίξετε ποπ κορν στο πάτωμα και να παρακολουθήσετε απεριόριστες ταινίες όλη την ημέρα. Ενημερωθείτε για την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ασύρματες συσκευές σας για να προβάλλετε ταινίες για παιδιά. Τα μειονεκτήματα του Βασικού Σχεδίου είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε HD, Ultra HD ή να παρακολουθείτε περισσότερες από μία οθόνες ταυτόχρονα. Μπορείτε, ωστόσο, να κατεβάσετε μια ταινία και να την παρακολουθήσετε αργότερα ενώ είστε εκτός σύνδεσης.

Το Πρότυπο Σχέδιο

Τι διαφορετικό έχει αυτό το σχέδιο; Στην πραγματικότητα, όχι πολύ. Μπορείτε να δείτε δύο οθόνες κάθε φορά τώρα και σε HD. Το Ultra HD δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στους Standard χρήστες, ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες τώρα και να τις δείτε αργότερα. Επιπλέον, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκπομπές και ταινίες. Αυτό το πρόγραμμα Netflix θα σας τρέχει περίπου 12,99 $ το μήνα. Λάβετε υπόψη ότι η ετήσια τιμή συνδρομής Netflix είναι περίπου ένας μήνας προβολής μέσω καλωδίου.

Πρόγραμμα Premium Netflix

Αυτό είναι το σχέδιο που πρέπει να πάρετε εάν έχετε μια οικογένεια με διαφορετικό γούστο ή εμείς πολλές τηλεοράσεις στο σπίτι ταυτόχρονα. Είναι μόνο 15,99 $ το μήνα και έχει τα ίδια οφέλη με τα άλλα προγράμματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά μπορείτε να παρακολουθήσετε μια δραματική σειρά στο τηλέφωνο, ενώ παρακολουθείτε μια κωμωδία στην τηλεόρασή σας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν απεριόριστες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πολλαπλών προβολών σε HD ή Ultra HD.

  6 τρόποι για να αξιοποιήσετε περισσότερο τον πίνακα της Microsoft

Σημείωση: Παίρνετε τον πρώτο μήνα δωρεάν ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Δεν θα ήσουν ο μόνος που θα μαζέψεις μερικούς από τους φίλους σου και θα μοιράσεις τον λογαριασμό και τις οθόνες. Με αυτόν τον τρόπο πληρώνετε μόνο 4 $ το μήνα, συν φόρους ανάλογα με το πού ζείτε, αλλά μην πείτε στο Netflix ότι το είπα αυτό. Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Ποια συνδρομή θα πρέπει να επιλέξετε;

Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς και τις ανάγκες σας. Για HD Ultra, χρειάζεστε μια συμβατή οθόνη υπολογιστή ή μια τηλεόραση 60 Hz και internet υψηλής ταχύτητας. Προτείνουμε να κάνετε μια δοκιμή ταχύτητας προτού δεσμευτείτε για το πρόγραμμα Premium, εάν λαμβάνετε αυτό το σχέδιο ειδικά για να έχετε Ultra HD. Αυτό το σχέδιο μπορεί τελικά να μην είναι για εσάς. Αν το κοιτάξετε, η μόνη διαφορά μεταξύ της τιμής Standard και της τιμής Netflix Premium είναι το Ultra HD. Καλή τύχη!