Πώς να ανοίξετε τον Microsoft Edge χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών στα Windows 10

Μπορείτε να εκκινήσετε εφαρμογές και προγράμματα χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών—και ο Microsoft Edge δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να εκκινήσετε το Edge σε λειτουργία περιήγησης InPrivate, να ανοίξετε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή να επαναφέρετε την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας. Να πώς.

Για να εκκινήσετε τον Microsoft Edge χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών, θα πρέπει να το έχετε ήδη κάνει κατέβασε και εγκαταστάθηκε το Edge. Αυτά τα βήματα λειτουργούν τόσο για το Legacy Edge όσο και για το Edge που βασίζεται σε Chromium.

Εκκινήστε το Edge χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Ανοίξτε τη γραμμή εντολών πληκτρολογώντας «cmd» στη γραμμή αναζήτησης των Windows και επιλέγοντας «Γραμμή εντολών» από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

  Πώς να αφαιρέσετε το κλείδωμα ενεργοποίησης σε ένα iPhone

Στη γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

start msedge

Ο Microsoft Edge θα ανοίξει πλέον κανονικά.

Ανοίξτε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στο Edge χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Αντί να εκκινήσετε το Edge και στη συνέχεια να εισαγάγετε μια διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να επισκεφθείτε έναν ιστότοπο, μπορείτε να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών.

Ανοίξτε τη γραμμή εντολών (πληκτρολογήστε “cmd” στην Αναζήτηση των Windows και επιλέξτε “Γραμμή εντολών”) και εκτελέστε αυτήν την εντολή:

start msedge 

Αντικαθιστώ με τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θέλετε να επισκεφτείτε. Για παράδειγμα:

start msedge www.wdzwdz.com

Το Edge θα ξεκινήσει και θα ανοίξει τον καθορισμένο ιστότοπο.

  Πώς να εγκαταστήσετε VirtualBox Guest Additions για μια εικονική μηχανή Ubuntu

Εκκινήστε το Edge με επαναφορά της προηγούμενης περιόδου λειτουργίας χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Εάν κλείσατε κατά λάθος το Edge και θέλετε να το επανεκκινήσετε με όλες τις καρτέλες της προηγούμενης περιόδου λειτουργίας να έχουν αποκατασταθεί, μπορείτε να το κάνετε με τη Γραμμή εντολών.

Ανοίξτε τη γραμμή εντολών (πληκτρολογήστε “cmd” στην Αναζήτηση των Windows και επιλέξτε “Γραμμή εντολών”) και εκτελέστε αυτήν την εντολή:

start msedge --restore-last-session

Το Edge θα ξεκινήσει με επαναφορά όλων των καρτελών από την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας.

Εκκινήστε το Edge σε λειτουργία περιήγησης InPrivate χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Η χρήση του Microsoft Edge στη λειτουργία περιήγησης InPrivate διαγράφει τις πληροφορίες περιήγησής σας όταν τερματίζετε τη συνεδρία, δεν καταγράφει το ιστορικό λήψεων και αποτρέπει τη συσχέτιση της αναζήτησης Bing με εσάς.

  Πώς να μετατρέψετε ένα Raspbery Pi σε διακομιστή Plex

Για να εκκινήσετε το Edge σε λειτουργία περιήγησης InPrivate, ανοίξτε τη Γραμμή εντολών (πληκτρολογήστε “cmd” στην Αναζήτηση των Windows και επιλέξτε “Γραμμή εντολών”) και εκτελέστε αυτήν την εντολή:

start msedge -inprivate

Το Edge θα ξεκινήσει τώρα σε λειτουργία InPrivate Browsing.