Πώς να επισυνάψετε ιδιωτικές σημειώσεις σε προφίλ Twitter [Chrome]


Το Twitter είναι ένας πολύ προσεγμένος τρόπος για να βρείτε ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε ιστορίες ανάπτυξης και συνδεθείτε με άτομα στους τομείς ενδιαφέροντός σας. Το Twitter διευκολύνει την εύρεση και την παρακολούθηση ατόμων, αλλά λείπει στον τομέα της οργάνωσης. Οι λίστες Twitter είναι πραγματικά το μόνο εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας για να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε. Το Whodis είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να προσθέτετε ιδιωτικές σημειώσεις στα προφίλ Twitter. Μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση για να σας υπενθυμίσει γιατί ακολουθήσατε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό.

  Πώς να δημιουργήσετε και να καρφιτσώσετε λίστες Twitter στο Χρονολόγιό σας σε iPhone και Android

Εγκαταστήστε το Whodis και κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google. Μόλις συνδεθείτε, επισκεφτείτε ένα προφίλ Twitter. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε συνδεδεμένοι στο Twitter για να προσθέσετε μια σημείωση στο προφίλ. Μπορείτε εξίσου εύκολα να προσθέσετε σημειώσεις χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Twitter. Εάν συνδεθείτε στο Twitter, μπορείτε να βρείτε τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να προσθέσετε σημειώσεις πολύ πιο εύκολα

Επισκεφτείτε ένα προφίλ Twitter και μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω, περάστε το βιογραφικό. Θα δείτε το Whodis κάτω από αυτό με ένα πλαίσιο εισαγωγής κειμένου για την προσθήκη της σημείωσής σας. Η σημείωση αποθηκεύεται αυτόματα και μπορείτε να την επεξεργαστείτε αργότερα όποτε θέλετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό στο Chrome

Μόλις προστεθούν, οι σημειώσεις δεν είναι χρήσιμες μόνο όταν επισκέπτεστε ένα προφίλ Twitter. Όταν ένα tweet από ένα προφίλ στο οποίο έχετε προσθέσει μια σημείωση εμφανίζεται στη γραμμή χρόνου σας, η επέκταση το υποδεικνύει ακριβώς εκεί. Ένα μπλε ερωτηματικό προστίθεται δίπλα στη φωτογραφία προφίλ. Δεν μπορείτε να διαβάσετε τη σημείωση από τη γραμμή χρόνου σας. Θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ για να διαβάσετε τη σημείωση που προσθέσατε σε αυτό.

Το πρόβλημα με τα προφίλ Twitter, προς το παρόν, είναι το όριο χαρακτήρων τους. Οι χρήστες έχουν περιορισμένο χώρο για να προσθέσουν πληροφορίες. Για να προσθέσετε κάτι νέο, το παλιό πρέπει είτε να αφαιρεθεί είτε να συντομευτεί. Η Whodis σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνοι σας τα προφίλ Twitter, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε στο σύντομο βιογραφικό ενός προφίλ.

  Πώς να σχεδιάσετε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Chrome Canvas

Εγκαταστήστε το Whodis από το Chrome Web Store