Πώς να ανοίξετε ξανά μια κλειστή καρτέλα στο Google Chrome

Όπως και άλλα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ιστού, το Chrome σάς επιτρέπει να ανοίγετε ξανά γρήγορα καρτέλες και παράθυρα που κλείσατε πρόσφατα. Η Google μετακίνησε λίγο αυτήν την επιλογή στο Chrome 78, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο να τη βρεις αν ξέρεις πού να ψάξεις.

Αυτό δεν θα σας επιτρέψει να ανοίξετε ξανά παράθυρα και καρτέλες που ανοίγουν σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome. Το Chrome ξεχνά αυτές τις καρτέλες μόλις τις κλείσετε.

Πού βρίσκεται η επιλογή “Εκ νέου άνοιγμα κλειστής καρτέλας” στο Chrome;

Για να ανοίξετε ξανά μια κλειστή καρτέλα στο Chrome, κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στη γραμμή καρτελών και επιλέξτε “Επανάνοιγμα κλειστής καρτέλας”. Εάν κλείσατε πρόσφατα ένα παράθυρο αντί για μια καρτέλα, θα δείτε εδώ μια επιλογή “Εκ νέου άνοιγμα κλειστού παραθύρου”.

  Το Hush είναι ένας διαχειριστής σελιδοδεικτών που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για ιδιωτική περιήγηση [Chrome]

Αυτό θα ανοίξει την πιο πρόσφατα κλειστή καρτέλα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να ανοίξετε ξανά τις καρτέλες με τη σειρά που έκλεισαν, ανατρέχοντας στο ιστορικό σας.

Σε Mac με ένα μόνο κουμπί του ποντικιού, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάντε κλικ αντί για δεξί κλικ.

Προηγουμένως, μπορούσατε απλώς να κάνετε δεξί κλικ σε μια καρτέλα στη γραμμή καρτελών του Chrome και να επιλέξετε “Επανάνοιγμα κλειστής καρτέλας”. Αυτή η επιλογή δεν εμφανίζεται πλέον στο μενού περιβάλλοντος με το δεξί κλικ της καρτέλας. Πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο για να το βρείτε.

  Στείλτε εφαρμογές από το Chrome για εγκατάσταση στο iPhone σας

Πώς να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες με μια συντόμευση πληκτρολογίου

Μπορείτε επίσης να πατήσετε Ctrl+Shift+T για να ανοίξετε ξανά μια κλειστή καρτέλα με συντόμευση πληκτρολογίου. Εάν κλείσατε πρόσφατα ένα παράθυρο, θα ανοίξει ξανά το κλειστό παράθυρο.

Αυτή η συντόμευση πληκτρολογίου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως κάνετε κλικ στο “Εκ νέου άνοιγμα κλειστής καρτέλας”. Πατήστε τη συντόμευση επανειλημμένα για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες με τη σειρά που έκλεισαν.

Πώς να ανοίξετε ξανά μια συγκεκριμένη κλειστή καρτέλα

Το Chrome προσφέρει επίσης ένα μενού που παραθέτει όλα τα πρόσφατα κλειστά παράθυρα και τις καρτέλες που παρακολουθεί. Για πρόσβαση σε αυτό, κάντε κλικ στο μενού του Chrome και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο Ιστορικό.

  Οι καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τις σημειώσεις κατά χρώμα [Chrome]

Στην περιοχή Πρόσφατα κλειστά, θα δείτε μια λίστα με πρόσφατα κλειστά παράθυρα και καρτέλες. Κάντε κλικ σε ένα για να το ανοίξετε ξανά.

Εάν κλείσατε το παράθυρο ή την καρτέλα πριν από λίγο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή “Ιστορικό” εδώ και να ψάξετε στο ιστορικό περιήγησής σας για να το βρείτε.