Πώς να ανοίγετε πάντα τα βίντεο YouTube σε λειτουργία θεάτρου

Το YouTube εισήγαγε τη λειτουργία θεάτρου πριν από μερικά χρόνια. Η λειτουργία κινηματογράφου ωθεί τα προτεινόμενα βίντεο κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Το ίδιο το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο κάθεται σε ωραίο μαύρο φόντο. Είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη εμπειρία θέασης. Δυστυχώς, το YouTube δεν θυμάται ποια λειτουργία προβολής προτιμάτε. Ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι ή αποσυνδεδεμένοι, το YouTube θα είναι πάντα από προεπιλογή στην κανονική λειτουργία προβολής. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί λειτουργίας κινηματογράφου στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο κάθε φορά. Το YouTube δεν έχει καμία λύση για αυτό, αλλά υπάρχουν πρόσθετα και επεκτάσεις που το καθιστούν έτσι ώστε να ανοίγετε πάντα τα βίντεο του YouTube σε λειτουργία κινηματογράφου.

Πίνακας περιεχομένων

Χρώμιο

Η Λειτουργία κινηματογράφου για το YouTube είναι μια επέκταση του Chrome που θα αναγκάσει όλα τα βίντεο του YouTube να ανοίξουν σε λειτουργία κινηματογράφου. Αυτή η επέκταση δεν έχει ρυθμίσεις και είναι ένα πόνυ με ένα κόλπο, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά. Εγκαταστήστε το και κανένα βίντεο YouTube δεν θα ανοίξει ποτέ σε κανονική λειτουργία.

  Πώς να δημιουργήσετε μια γρήγορη λίστα αναπαραγωγής YouTube στο Chrome

Εγκαταστήστε τη λειτουργία θεάτρου για το YouTube για Chrome

Firefox

Το πρόσθετο Theatre Mode for YouTube για Firefox θα αναγκάσει το YouTube να ανοίγει πάντα σε λειτουργία κινηματογράφου. Όπως και το αντίστοιχο του Chrome, δεν έχει ρυθμίσεις και θα εκτελείται στο παρασκήνιο.

Εγκαταστήστε τη λειτουργία θεάτρου για το YouTube για Firefox

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Το πρόσθετο Theatre Mode for YouTube για Opera έχει αναπτυχθεί από τον ίδιο προγραμματιστή που δημιούργησε την έκδοση Firefox. Και πάλι, δεν έχει ρυθμίσεις. Απλώς εγκαταστήστε το και θα ανοίγει πάντα τα βίντεο του YouTube σε λειτουργία κινηματογράφου.

Εγκαταστήστε το Theatre Mode για το YouTube For Opera

  Πώς να εξαγάγετε συνδρομές YouTube στο OPML

Αυτά τα πρόσθετα δεν κλειδώνουν έναν χρήστη σε λειτουργία κινηματογράφου. Μπορείτε πάντα να μεταβείτε στην προεπιλεγμένη κανονική λειτουργία κάνοντας κλικ στο κουμπί λειτουργίας κινηματογράφου. Επίσης, δεν το γνωρίζουν πολλοί χρήστες, αλλά αν κάνετε διπλό κλικ σε ένα βίντεο YouTube, ανεξάρτητα από τη λειτουργία προβολής που βρίσκεται, θα μεταβεί σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο be στο ίδιο το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και πρέπει να είστε γρήγοροι, διαφορετικά θα καταλήξετε με ένα βίντεο σε παύση.

Σε λειτουργία πλήρους οθόνης, εάν κάνετε διπλό κλικ στην οθόνη σας, θα βγείτε από τη λειτουργία πλήρους οθόνης. Και πάλι, με τα πρόσθετα εγκατεστημένα, το YouTube θα θυμάται να βγαίνει από τη λειτουργία κινηματογράφου.

  Πώς να ενσωματώσετε τον ήχο από ένα βίντεο YouTube