Πώς να ενσωματώσετε τον ήχο από ένα βίντεο YouTube


Η ενσωμάτωση ενός βίντεο YouTube είναι αρκετά εύκολη. Οι επιλογές κοινής χρήσης στο κάτω μέρος ενός βίντεο σάς δίνουν τον κώδικα HTML που χρειάζεστε για να ενσωματώσετε το βίντεο στον ιστότοπό σας. Το YouTube έχει αρκετές επιλογές κοινής χρήσης, αλλά όλες είναι για κοινή χρήση του βίντεο. Αυτό είναι λογικό δεδομένου ότι το YouTube είναι τελικά ένας ιστότοπος φιλοξενίας βίντεο. Τούτου λεχθέντος, πολύ περιεχόμενο στο YouTube είναι απλός ήχος. Πολλά βίντεο είναι όλα ήχος με άσχετες εικόνες για να συμπληρώσετε για το μέρος «βίντεο». Δυστυχώς, το YouTube δεν σας επιτρέπει να μοιράζεστε ή να ενσωματώνετε μόνο τον ήχο ενός βίντεο. Πρέπει να συμπεριλάβετε και το βίντεο. Αν θέλετε να δείτε τις επίσημες επιλογές κοινής χρήσης και ενσωμάτωσης που παρέχονται από το YouTube, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να ενσωματώσετε μόνο τον ήχο ενός βίντεο. Η λύση προέρχεται από τον Amit Agarwal με τη μορφή ενός κομματιού κώδικα που μπορείτε να τροποποιήσετε. Βασίζεται στο YouTube Javascript API που έχει διαθέσει στο Github. Ετσι δουλευει.

  Πώς να κάνετε τα βίντεο YouTube να εμφανίζονται συνεχώς

Βήμα 1: Βρείτε το βίντεο από το οποίο θέλετε να ενσωματώσετε τον ήχο. Σημειώστε το ‘ID’ του βίντεο. Το αναγνωριστικό εμφανίζεται στη διεύθυνση URL του βίντεο μετά το τμήμα ‘v=’ και επισημαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Βήμα 2: Προσθέστε το ακόλουθο απόσπασμα στον κώδικα HTML του ιστότοπού σας και αντικαταστήστε το τμήμα “VIDEO_ID” με το αναγνωριστικό βίντεο που αντιγράψατε στο προηγούμενο βήμα.

div data-video="VIDEO_ID"
data-autoplay="0"
data-loop="1"
id="youtube-audio">
</div>
<script src="https://www.youtube.com/iframe_api"></script>
<script src="https://cdn.rawgit.com/labnol/files/master/yt.js"></script>

Έτσι πρέπει να μοιάζει.

Ο ήχος δεν θα αναπαραχθεί αυτόματα. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή του. Μπορείτε να το κάνετε να παίζει αυτόματα και να κάνει loop κάνοντας μερικές τροποποιήσεις στον κώδικα. Για αυτόματη αναπαραγωγή, ορίστε την τιμή του ‘data-autoplay’ σε 1. Για να αναπαράγετε τον ήχο σε βρόχο, ορίστε το ‘data-loop’ σε 1. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό στον δικό σας ιστότοπο και εσείς περιμένετε πολλή επισκεψιμότητα, είναι καλύτερο να φιλοξενήσετε το σενάριο στον δικό σας διακομιστή. Μπορείτε να λάβετε το σενάριο από τον παρακάτω σύνδεσμο.

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία PIP YouTube σε Android 7 ή παρακάτω

μέσω Digital Inspiration