Πώς να εξαγάγετε συνδρομές YouTube στο OPML

Δεν υπάρχει έλλειψη καναλιών στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε στο YouTube και σίγουρα δεν υπάρχει όριο στο πόσα κανάλια μπορείτε να εγγραφείτε. Οι χρήστες συνήθως εγγράφονται σε μερικά δημοφιλή κανάλια και με την πάροδο του χρόνου, δημιουργούν τη λίστα συνδρομών τους με βάση τα κανάλια που τους αρέσουν. Για ορισμένους, αυτό μπορεί να είναι απλώς μια χούφτα κανάλια, αλλά για άλλους, η λίστα μπορεί να δημιουργήσει έως και πάνω από εκατό κανάλια. Δεν είναι εύκολο να τα συγκεντρώσετε όλα, επομένως είναι καλή ιδέα να τα υποστηρίξετε. Μπορείτε να εξαγάγετε τις συνδρομές YouTube σε ένα αρχείο OPML το οποίο θα πρέπει να κάνει το κόλπο

Εξαγωγή συνδρομών YouTube

Μπορείτε να εξαγάγετε συνδρομές YouTube από τη σελίδα διαχείρισης συνδρομών. Το μόνο πρόβλημα είναι να φτάσετε στη σωστή σελίδα διαχείρισης συνδρομών. Ανάμεσα στους πολλούς επανασχεδιασμούς που έχει υποστεί το YouTube, δεν μπορείτε πάντα να φτάσετε στο σωστό.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

Επισκεφτείτε το YouTube και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι. Στη στήλη στα αριστερά, δείτε τον τίτλο Συνδρομές πάνω από τη λίστα των εγγεγραμμένων καναλιών. Εάν υπάρχει δυνατότητα κλικ, θα πρέπει να μεταφερθείτε στον σωστό διαχειριστή συνδρομών όπου μπορείτε να εξάγετε συνδρομές YouTube. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό, απλά κάντε κλικ εδώ. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο YouTube.

Στη σωστή σελίδα, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή συνδρομών. Αυτό θα αποθηκεύσει όλες τις συνδρομές σας σε ένα αρχείο OPML.

Εισαγάγετε συνδρομές YouTube

Τώρα που έχετε εξαγάγει τις συνδρομές σας στο YouTube, πιθανότατα αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος να τις εισαγάγετε σε διαφορετικό λογαριασμό YouTube. Το αρχείο στο οποίο εξήχθησαν οι συνδρομές σας είναι ένα αρχείο OPML που χρησιμοποιείται με προγράμματα ανάγνωσης RSS. Το YouTube δεν μπορεί να εισαγάγει τίποτα από ένα αρχείο αυτής της μορφής.

  Πώς να αποκρύψετε την προτεινόμενη επικάλυψη βίντεο σε βίντεο YouTube

Εάν θέλετε να εισαγάγετε συνδρομές YouTube από το αρχείο OPML σε διαφορετικό λογαριασμό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε αυτό στο YouTube. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς αυτή η εφαρμογή ονομάζεται Εισαγωγή συνδρομών YouTube. Επιλέξτε το αρχείο OMPL, κάντε κλικ στην Εισαγωγή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube όταν σας ζητηθεί και οι συνδρομές θα εισαχθούν.

Είναι περίεργο που το YouTube δεν διευκολύνει την εγγραφή σε μια ολόκληρη λίστα καναλιών. Οι χρήστες μπορεί να θέλουν να μοιραστούν αυτό που παρακολουθούν με τους φίλους τους. Αν είναι μόνο ένα ή δύο κανάλια, η εγγραφή σε αυτά δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αν μιλάμε για περισσότερα από 50 κανάλια, μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Αυτή η εφαρμογή το κάνει πιο εύκολο και δεν υπάρχουν τόσα πολλά παρόμοια.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV

Το YouTube συνήθως περιορίζει λογαριασμούς που εγγράφονται σε 80 κανάλια με μία κίνηση, αλλά η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι δεν υφίσταται τον περιορισμό, καθώς χρησιμοποιεί το YouTube API.