Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android

Η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας εύκολη. Τώρα, δεν χρειάζεται να γράψετε κάθε μικρό πράγμα, να περιμένετε μέρες για να λάβετε ένα χειρόγραφο γράμμα από τον φίλο σας ή να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες στον εγκέφαλό σας. Ο λόγος για αυτό είναι εάν η τεχνολογία. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στον φίλο σας και να κρατήσετε ένα χαριτωμένο μήνυμα από τον φίλο σας για πάντα. Τι γίνεται όμως αν αυτό το χαριτωμένο μήνυμα από τον φίλο σας διαγραφεί μια μέρα κατά λάθος; Χαλαρώστε και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτή την κατάσταση γιατί η τεχνολογία έχει δώσει μια λύση και για αυτό. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android χωρίς αντίγραφο ασφαλείας, πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα κείμενα στη Samsung και πολλά άλλα πράγματα σχετικά με τα διαγραμμένα μηνύματα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πού αποθηκεύονται τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλύσει πολλά ερωτήματα που μπορεί να έχετε. Θα ξεκινήσουμε με το πού αποθηκεύονται τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android.

Πού αποθηκεύονται τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android;

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα στο Android, δεν διαγράφεται οριστικά. Έτσι, είναι ακόμα εκεί στο τηλέφωνό σας. Αλλά το πρόβλημα είναι ο εντοπισμός των δεδομένων που δημιουργεί πρόβλημα στην ανάκτηση των δεδομένων. Επιπλέον, εάν έχετε ενημερώσει τη συσκευή σας και τώρα θέλετε να ανακτήσετε τα μηνύματα, τότε ο εντοπισμός των μηνυμάτων γίνεται ακόμη πιο περίπλοκος καθώς η τοποθεσία όπου αποθηκεύτηκαν τα μηνύματα ενδέχεται να έχει αλλάξει. Επομένως, είναι δύσκολο να πούμε πού αποθηκεύονται αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα. Νωρίτερα, υπήρχε μια επιλογή κάδου ή κάδου ανακύκλωσης στην εφαρμογή μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να διαγράφετε μηνύματα στο Android, αλλά τώρα αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει πια. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να το μάθετε.

  Πώς να δείτε προηγούμενες ειδοποιήσεις στο Android

Μπορώ να ανακτήσω τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου Android Free;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου Android δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους που παρέχονται σε αυτό το άρθρο για αυτό.

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα κείμενα στη Samsung

Λοιπόν, μπορείτε να ανακτήσετε το διαγραμμένο κείμενο στη Samsung. Εάν αναρωτιέστε πώς, τότε θα σας παρέχουμε τρόπους για να το κάνετε αυτό.

Σημείωση: Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω πραγματοποιήθηκαν στο Samsung Galaxy S21 5G. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και έχει ήδη ενεργοποιημένη τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για μηνύματα όταν εκτελείτε αυτήν τη μέθοδο.

Επιλογή I: Μέσω Samsung Cloud

Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα κείμενα χρησιμοποιώντας το Samsung Cloud όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Εκκινήστε την επιλογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

2. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Λογαριασμοί και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

3. Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά δεδομένων κάτω από την επιλογή Samsung cloud.

4. Εδώ, πατήστε στο όνομα της συσκευής σας.

5. Επιλέξτε το εικονίδιο Μηνύματα.

6. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Επαναφορά.

Επιλογή II: Μέσω του Google Drive

Μια άλλη μέθοδος για την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο Android είναι η χρήση Google Drive όπως φαίνεται παρακάτω.

1. Αναζητήστε τις Ρυθμίσεις στο συρτάρι εφαρμογών και βρείτε το Google (Υπηρεσίες & προτιμήσεις) στην κυλιόμενη λίστα.

2. Επιλέξτε το και πατήστε στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

3. Ενεργοποιήστε την επιλογή Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Google Drive.

4. Απλώς, προσθέστε έναν λογαριασμό για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων και των αρχείων σας.

5. Τώρα, επιλέξτε τη συχνότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η καθημερινή Το διάστημα είναι συνήθως καλό για τους περισσότερους χρήστες, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε Ωριαία για καλύτερη ασφάλεια.

6. Μόλις γίνει αυτό, επιλέξτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΤΩΡΑ.

  Πρόσβαση σε Widgets από οποιαδήποτε οθόνη, οποιαδήποτε εφαρμογή στο τηλέφωνό σας [Android]

7. Για να είστε σίγουροι, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Προβολή αντιγράφων ασφαλείας σύροντας προς τα έξω το αριστερό μενού και να δείτε εάν λειτουργεί σωστά.

8. Πατήστε το Restore σε περίπτωση που χρειαστεί να ανακτήσετε τα μηνύματα.

Για να μάθετε σχετικά με άλλες μεθόδους, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με 6 τρόπους ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο Android.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android χωρίς υπολογιστή

Για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα χωρίς υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Samsung cloud ή Google Drive. Μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων που έχουμε παράσχει. Συνεχίστε να διαβάζετε για να το μάθετε.

Εδώ, δείξαμε πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android χρησιμοποιώντας Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SMS εφαρμογή.

Σε αυτήν την εφαρμογή, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή επαναφοράς εάν θέλετε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο τηλέφωνό σας. Έχουμε παραθέσει τις μεθόδους από τη διαδικασία εγκατάστασης. Ακολουθήστε τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

1. Εκκινήστε το Play Store στη συσκευή σας.

2. Τώρα, αναζητήστε Backups & Restore SMS και πατήστε στην επιλογή Install.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρύθμιση αντιγράφου ασφαλείας.

4. Τώρα, ενεργοποιήστε την επιλογή Μηνύματα για να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας του.

Σημείωση: Η παρακάτω εικόνα έχει ενεργοποιήσει μόνο τα μηνύματα, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή και στην επιλογή αρχείων καταγραφής κλήσεων.

5. Τώρα, πατήστε στην επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ.

6. Μετά από αυτό, αποφασίστε πού θέλετε να αποθηκεύσετε τα μηνύματά σας και πατήστε στην επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ.

7. Πατήστε στην επιλογή ημερήσια/εβδομαδιαία/ωριαία όπως σας βολεύει και πατήστε στην επιλογή ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΤΩΡΑ.

8. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές.

9. Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά.

10. Πατήστε στην τοποθεσία όπου θέλετε να ανακτήσετε τα μηνύματα.

Σημείωση: Στην εικόνα που απεικονίζεται παρακάτω επιλέχθηκε η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ.

11. Τώρα, αποφασίστε τι θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε στην επιλογή ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

Σημείωση: Η εικόνα που απεικονίζεται δείχνει τα διαγραμμένα μηνύματα που ανακτώνται μόνο για μηνύματα.

  Τώρα το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει καθαρή περιήγηση στο Web σε Android με υποστήριξη Flash

12. Πατήστε στην επιλογή OK.

13. Τώρα, πατήστε στην εφαρμογή Ορισμός ως προεπιλογής.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Android χωρίς αντίγραφο ασφαλείας

Μπορείτε να αναπτύξετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Android χωρίς αντίγραφο ασφαλείας και αυτές οι εφαρμογές είναι-

1. DroidKit

DroidKit είναι ένα λογισμικό με το οποίο μπορείτε να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες, μηνύματα και πολλά άλλα πράγματα.

2. PhoneRescue

PhoneRescue είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα.

3. Ανάκτηση δεδομένων Android

Ανάκτηση δεδομένων Android σας επιτρέπει να ανακτήσετε κατεστραμμένα και διαγραμμένα αρχεία στη συσκευή σας. Υποστηρίζει όλες τις συσκευές Android.

4. FonePaw

Με τη χρήση FonePaw λογισμικό που μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα στο Android.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να ανακτήσω τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου από τη Samsung;

Απ. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στη Samsung ακολουθώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο.

Ε2. Πού αποθηκεύονται τα μηνύματα στο Android;

Απ. Τα μηνύματα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων. Αυτή η βάση δεδομένων βρίσκεται στον φάκελο της εσωτερικής μνήμης κάτω από την εφαρμογή αρχείων.

Ε3. Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία μέσω κειμένου;

Απ. Εάν διαγράψετε ένα μήνυμα κειμένου από την εφαρμογή μηνυμάτων σας, τότε δεν θα είναι πλέον προσβάσιμο από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ε4. Μπορούν να ανακτηθούν τα μηνύματα κειμένου όταν διαγράφονται;

Απ. Ναι, είναι δυνατή η ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου.

Q5. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android;

Απ. Ναι, είναι δυνατό να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου στο Android ακολουθώντας τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Ε6. Πού πηγαίνουν τα διαγραμμένα κείμενα;

Απ. Ανατρέξτε στο παραπάνω άρθρο για να το μάθετε.

Ε7. Το τηλέφωνό σας αποθηκεύει διαγραμμένα μηνύματα κειμένου;

Απ. Ναι, το τηλέφωνο αποθηκεύει τα διαγραμμένα μηνύματα, αλλά είναι δύσκολο να εντοπίσετε πού αποθηκεύονται αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα. Μόλις ενημερώσετε το τηλέφωνό σας, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να εντοπίσετε πού βρίσκονται τα διαγραμμένα μηνύματα. Επομένως, ναι, το κατάστημα του τηλεφώνου σας διέγραψε μηνύματα κειμένου.

***

Ελπίζουμε ότι οι μέθοδοι που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο σας βοήθησαν να επιλύσετε το ερώτημά σας σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης των διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο Android. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες ή προτάσεις, παρακαλούμε σχολιάστε στην παρακάτω ενότητα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.