Πρόσβαση σε Widgets από οποιαδήποτε οθόνη, οποιαδήποτε εφαρμογή στο τηλέφωνό σας [Android]

Τι μπορεί να κάνει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη σας; Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους οι προγραμματιστές κάνουν τις εφαρμογές τους εύκολα προσβάσιμες από οποιαδήποτε και όλες τις οθόνες μιας συσκευής. Το flippr είναι μια εφαρμογή Android που απομακρύνει όλα τα γραφικά στοιχεία σας. Προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί που μπορείτε να σύρετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε widget από άλλες εφαρμογές. Οι εφαρμογές συνεχίζουν να εκτελούνται όταν χρησιμοποιείτε το γραφικό στοιχείο και μπορείτε να το σύρετε και να επιστρέψετε στην εφαρμογή όταν τελειώσετε. Εκτός από την κλήση ενός γραφικού στοιχείου, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε ομάδες γραφικών στοιχείων και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους, όλα από το κουμπί της εφαρμογής.

  Τι είναι οι ενημερώσεις συστήματος Google Play στο Android και είναι σημαντικές;

Εκκινήστε την εφαρμογή και δημιουργήστε την πρώτη σας ομάδα. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε εφαρμογές με βάση τον τύπο των γραφικών στοιχείων που έχετε προσθέσει σε αυτές. Εισαγάγετε ένα όνομα και πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού για να προσθέσετε γραφικά στοιχεία σε αυτό. Η εφαρμογή δεν προσθέτει γραφικά στοιχεία και μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτά που είναι ήδη εγκατεστημένα στο τηλέφωνό σας. Όταν δημιουργήσετε τις ομάδες σας και προσθέσετε γραφικά στοιχεία σε αυτές, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στο επάνω μέρος.

Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην περιοχή ειδοποιήσεων για να υποδείξει ότι η εφαρμογή εκτελείται. Μπορείτε να σταματήσετε την εφαρμογή από την ειδοποίηση. Ένα μπλε κουμπί προστίθεται στα αριστερά της οθόνης. Πατήστε και σύρετέ το για να εμφανιστεί η ομάδα γραφικών στοιχείων στην τρέχουσα ομάδα και να τα χρησιμοποιήσετε όπως θα κάνατε συνήθως από την αρχική σας οθόνη. Όταν σύρετε το κουμπί, εμφανίζεται μια επικάλυψη για να σας πει ποια είναι η ενεργή ομάδα. Για να αλλάξετε ομάδες, η εφαρμογή σάς δίνει οδηγίες να σύρετε το κουμπί οριζόντια, αλλά δεν είχαμε επιτυχία.

  Αποκτήστε την έκδοση Flat UI του Facebook για Android τώρα

Από τις προτιμήσεις της εφαρμογής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή κατά την εκκίνηση και να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση εκτέλεσης της εφαρμογής. Εάν τα γραφικά στοιχεία δεν ταιριάζουν ακριβώς στο πλάτος και το ύψος της οθόνης σας, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τον αριθμό των γραμμών και στηλών που έχουν διαμορφωθεί για το πρόγραμμα εκκίνησης σας από τις προτιμήσεις της εφαρμογής. Το κουμπί της εφαρμογής, δηλαδή η φυσαλίδα μπορεί να επανατοποθετηθεί και να προσαρτηθεί στην αντίθετη πλευρά της οθόνης. Το μέγεθος μπορεί να αυξηθεί και μπορεί να γίνει διαφανές ή λιγότερο αδιαφανές. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα ονόματα ομάδων και γραφικών στοιχείων και να ρυθμίσετε τα γραφικά στοιχεία ώστε να κρύβονται αυτόματα αφού αλληλεπιδράσετε με ένα από αυτά.

  Το Multitasking προσφέρει χρήση με παράθυρο πολλαπλών κοινών εφαρμογών Android

Η εφαρμογή λειτουργεί καλά εφόσον κάνετε εναλλαγή μεταξύ γραφικών στοιχείων μέσα σε μία μόνο ομάδα, αλλά η εναλλαγή μεταξύ ομάδων δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν εργαλεία για αυτήν. Η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί με γραφικά στοιχεία που έχουν αναπτυχθεί και εγκατασταθεί στο σύστημά σας από τον κατασκευαστή της συσκευής σας.

Εγκαταστήστε το flippr από το Google Play Store