Τώρα το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει καθαρή περιήγηση στο Web σε Android με υποστήριξη Flash

Δεν υπάρχει έλλειψη προγραμμάτων περιήγησης ιστού στο Google Play Store. Το Google Chrome, για παράδειγμα, είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε ταχύτητα, εντυπωσιακή διεπαφή χρήστη και πολλές δυνατότητες. Οι Opera, Maxthon, Mercury και Next κ.λπ. είναι επίσης εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για την προσφορά μετοχών, καθεμία από τις οποίες έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για μια ματιά στα καλύτερα από τη δέσμη, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συλλογή εφαρμογών προγράμματος περιήγησης που καλύψαμε το 2013. Τώρα το πρόγραμμα περιήγησης είναι το νέο παιδί στο μπλοκ που παρέχει μια γρήγορη εμπειρία περιήγησης στον ιστό όπως το Chrome, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει είναι εξαιρετικά ελαφρύς σχεδιασμός, που ζυγίζει μόνο μερικά kilobyte. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

  Πώς να προσθέσετε έναν διακόπτη Μην ενοχλείτε στα στοιχεία ελέγχου έντασης στο Android 7

Η διεπαφή χρήστη του Now Browser περιλαμβάνει μια γραμμή καρτελών που μοιάζει με Mercury με καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση και ένα πεδίο διεύθυνσης παρακάτω με ένα μικρό κουμπί με το γρανάζι στα δεξιά για πρόσβαση στο μενού του. Υποστηρίζει αναπαραγωγή Flash, επιτρέπει τη δημιουργία σελιδοδεικτών και την ιδιωτική περιήγηση.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης διάφορους τύπους χειρονομιών για πλοήγηση. Για παράδειγμα, η σάρωση από αριστερά προς τα δεξιά σάς οδηγεί προς τα εμπρός ενώ το αντίθετο πλοηγείται στην προηγούμενη σελίδα στην ίδια καρτέλα. Το διπλό πάτημα οπουδήποτε μέσα σε μια σελίδα αλλάζει το επίπεδο ζουμ για να ταιριάζει η σελίδα στην οθόνη, ενώ πατώντας παρατεταμένα μια καρτέλα την κλείνει. Μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί πίσω στη συσκευή σας για έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης.

  Πώς να ορίσετε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM στο Android

Πατώντας το κουμπί του μικρού γραναζιού που ανέφερα νωρίτερα, έχετε πρόσβαση στο Ιστορικό, τους Σελιδοδείκτες και την κοινή χρήση εντός εφαρμογής. Από την ίδια οθόνη, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα περίοδο λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης (ιδιωτική περιήγηση), να προσθέσετε την τρέχουσα σελίδα σε σελιδοδείκτες και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Η οθόνη ρυθμίσεων φιλοξενεί μια δέσμη ρυθμίσεων που μπορείτε να τροποποιήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις περιήγησής σας. Για παράδειγμα, ο παράγοντας χρήστη μπορεί να αλλάξει από προεπιλογή σε επιτραπέζιο υπολογιστή, κινητό ή προσαρμοσμένο, η πρόσβαση στην τοποθεσία, η λειτουργία πλήρους οθόνης και η υποστήριξη του Flash Player μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Εκτός από αυτό, μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, να καθορίσετε τη διεύθυνση URL της αρχικής σελίδας και πολλά άλλα από τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

  Πώς να στείλετε μηνύματα από την επιφάνεια εργασίας σας στο τηλέφωνό σας Android

Το Now Browser διαθέτει επίσης μια έκδοση Pro που προσφέρει επιπλέον προνόμια, όπως X Connectionsave Mode που εξοικονομεί κίνηση 3G, επιτάχυνση JavaScript και πολλά άλλα. Προσθέσαμε συνδέσμους Play Store και στις δύο εκδόσεις παρακάτω.

Εγκαταστήστε το Now Browser από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Now Browser Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)