Πώς να αναζητήσετε και να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Viber

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εξελίσσονται καθημερινά. Στην πραγματικότητα, ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα μηνύματα, δηλαδή τις απλές συνομιλίες που βασίζονται σε κείμενο, δεν ισχύει πλέον για τη σύγχρονη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Για παράδειγμα, το Snapchat είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά βασίζεται πολύ λίγο, έως καθόλου, σε μηνύματα που βασίζονται σε κείμενο. Είναι πιο βαριά η εικόνα. Η ανταλλαγή μηνυμάτων έχει εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει άλλους τύπους περιεχομένου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κοινοποιούνται συνήθως μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα τελευταία χρόνια, τα GIF έχουν γίνει δημοφιλή. Τόσο πολύ που κορυφαίες εφαρμογές όπως το Viber και το Whatsapp έχουν προσθέσει υποστήριξη για αυτές. Στο ίδιο πνεύμα, το Viber έχει προσθέσει υποστήριξη για την αναζήτηση YouTube και Spotify. Τώρα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και κοινή χρήση βίντεο YouTube στο Viber. Εάν έχετε Spotify στη χώρα σας, μπορείτε να αναζητήσετε και να μοιραστείτε τραγούδια στο Spotify μέσα από την εφαρμογή Viber.

  Πώς να κατεβάσετε τα δικά σας βίντεο YouTube

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή Viber που προστέθηκε μέσω ενημέρωσης. Πρέπει να εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να κάνετε αναζήτηση και κοινή χρήση βίντεο YouTube στο Viber.

Αναζήτηση και κοινή χρήση

Ανοίξτε το Viber και πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης. Το εικονίδιο αναζήτησης θα αντικαταστήσει το πληκτρολόγιο με ένα συρτάρι που σας δείχνει δημοφιλή βίντεο YouTube στην περιοχή σας. Εάν έχετε Spotify, θα δείτε το εικονίδιό του κάτω από αυτό το συρτάρι. Πατήστε το για να μεταβείτε στο Spotify και να το αναζητήσετε.

Πατήστε το εικονίδιο YouTube για να μείνετε στο συρτάρι του YouTube. Αναζητήστε ένα βίντεο και περιηγηθείτε στα αποτελέσματα μέσα στο συρτάρι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο πατώντας το σε αυτό το συρτάρι. Για να το μοιραστείτε/να το στείλετε, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης δίπλα σε ένα βίντεο.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

Προβολή βίντεο YouTube

Στο iOS, όταν πατάτε ένα βίντεο YouTube για αναπαραγωγή, θα ανοίξει στο Safari. Το Safari μπορεί να σας ανακατευθύνει στην εφαρμογή YouTube εάν είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube μέσα στην εφαρμογή Viber στο iOS. Το ίδιο πιθανότατα ισχύει και στο Android.

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί αν είναι καλύτερο να μοιράζεστε βίντεο YouTube με αυτόν τον τρόπο ή απλώς να τα κοινοποιείτε από την επίσημη εφαρμογή YouTube. Πραγματικά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εάν περιηγείστε στην εφαρμογή YouTube και βρείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο, πιθανότατα θα το μοιραστείτε μέσα από την εφαρμογή YouTube. Αν συνομιλείτε με κάποιον στο Viber και θυμάστε ένα βίντεο YouTube που θέλατε να μοιραστείτε μαζί του, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη επιλογή αναζήτησης YouTube. Στο τέλος της ημέρας, εξαρτάται από το τι κάνατε όταν θέλατε να μοιραστείτε το βίντεο.

  Πώς να παίξετε το YouTube στο παρασκήνιο στο iOS