Πώς να αλλάξετε τον όγκο ειδοποιήσεων στα AirPods σας

Είτε χρησιμοποιείτε τα τυπικά AirPods, AirPods Pro ή το τεράστιο AirPods Max, τα AirPods της Apple είναι εξαιρετικοί σύντροφοι ήχου. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε μοντέλο με ακύρωση θορύβου, εξακολουθούν να σας κρατούν βυθισμένους στο αγαπημένο σας soundtrack.

Τουλάχιστον, το κάνουν έως ότου μια πολύ δυνατή ειδοποίηση αφήσει τα αυτιά σας να κουδουνίζουν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δείτε ότι λείπουν ειδοποιήσεις επειδή ακούγονται πολύ αθόρυβα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι εύκολο να προσαρμόσετε την ένταση των ειδοποιήσεων στα AirPods σας μέχρι να τα έχετε ακριβώς εκεί που θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου του Siri στα AirPods σας.

Είναι οι ειδοποιήσεις πολύ δυνατές στα AirPods σας;

Τα AirPods υποστηρίζουν δύο τύπους ηχητικών ειδοποιήσεων. Έχετε τις τακτικές ειδοποιήσεις σας για μηνύματα κειμένου, email, κλήσεις κ.λπ.—που παράγονται από το iPhone σας και απλώς δρομολογούνται στα ακουστικά. Επιπλέον, αναπαράγονται ευδιάκριτα ηχητικά εφέ εάν η μπαταρία του AirPods είναι χαμηλή, όταν πατάτε παρατεταμένα το στέλεχος, συνδέετε ή αποσυνδέετε τα ακουστικά, μετακινείτε τις λειτουργίες διαφάνειας και πολλά άλλα. Αυτά παράγονται από τα AirPods σας για να υποδεικνύουν διάφορες καταστάσεις της συσκευής.

  Διορθώστε το πρόβλημα διαχείρισης ενέργειας της Διαχείρισης Συσκευών

Η ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας συνήθως έρχεται από το πουθενά και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυνατή και αρκετά ενοχλητική. Λοιπόν, πώς μπορείτε να μειώσετε την ένταση των ηχητικών εφέ AirPods χωρίς να αλλάξετε την παγκόσμια ένταση ειδοποιήσεων;

Η προσαρμογή της έντασης ήχου των AirPods στο Κέντρο Ελέγχου επηρεάζει μόνο τα μέσα που ακούτε. Ομοίως, η αλλαγή του κανονικού ήχου κλήσης και της έντασης ειδοποίησης στο μενού Sounds & Haptics του iPhone δεν έχει καμία σχέση με την ένταση αυτών των τοπικών ήχων κατάστασης AirPods.

Ευτυχώς, είναι δυνατό να αλλάξετε την ένταση των ηχητικών εφέ που παίζονται από τα AirPods, συμπεριλαμβανομένης της προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας. απλά πρέπει να ψάξεις στο σωστό μέρος.

Πώς να ρυθμίσετε τον όγκο των ειδοποιήσεων που έρχονται στα AirPods σας

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε μόνο να κάνετε τις ειδοποιήσεις συστήματος για κλήσεις, μηνύματα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιο δυνατά ή πιο αθόρυβα στα AirPods σας, προσαρμόζοντας την κύρια ένταση ήχου του iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε το ρυθμιστικό στις Ρυθμίσεις > Ήχοι & Απτικά κάτω από τον Ήχο κλήσης και τις ειδοποιήσεις με κατεύθυνση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε την κύρια ένταση ήχου με τα φυσικά κουμπιά έντασης στο iPhone σας, υποθέτοντας ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει το Change with Buttons στο ίδιο μενού.

  6 τρόποι για να διαγράψετε όλα τα email στο Gmail

Πώς να προσαρμόσετε την ένταση ήχου των ηχητικών εφέ AirPods

Η Apple σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση των αλλαγών λειτουργίας των AirPods (όπως ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ακύρωσης θορύβου) και άλλους ήχους κατάστασης στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, η οποία είναι ξεχωριστή από την κύρια ένταση για τις ειδοποιήσεις συστήματος.

Με τα AirPods στα αυτιά σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > AirPods. Μόλις φτάσετε εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε ένα ρυθμιστικό έντασης κάτω από την ενότητα Ένταση τόνου. Αν και το όνομα είναι κάπως συγκεχυμένο, αυτό το ρυθμιστικό ελέγχει την ένταση ήχου των ήχων κατάστασης AirPods.

Η διαδικασία είναι διαφορετική στο watchOS και στο tvOS καθώς φαίνεται διαφορετική, αν και θα βρείτε το ρυθμιστικό έντασης στο ίδιο μενού. Με τα AirPods σας φορεμένα και συνδεδεμένα στο Apple Watch ή το Apple TV, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > AirPods στη συσκευή και προσαρμόστε την Ένταση ήχου.

Βεβαιωθείτε ότι φοράτε τα AirPods σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στη συσκευή σας, διαφορετικά μπορεί να μην βλέπετε την απαιτούμενη ρύθμιση. Εάν είναι απαραίτητο, παίξτε λίγη μουσική για να ξυπνήσετε τα AirPods σας από τον ύπνο.

Τα βήματα είναι κάπως διαφορετικά για Mac που εκτελούν macOS Ventura και μεταγενέστερα. Με τα AirPods σας φορεμένα και συνδεδεμένα στον υπολογιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος > Προσβασιμότητα και κάντε κλικ στην επιλογή Ήχος στην ενότητα Ακοή. Τώρα μπορείτε να σύρετε το ρυθμιστικό έντασης ήχου κάτω από την ενότητα AirPods.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Family Safety

Και πάλι, η ρύθμιση Έντασης Ήχου είναι ξεχωριστή από την κύρια ένταση για ειδοποιήσεις στο μενού Ήχοι και Απτικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή της έντασης του τόνου κατάστασης των AirPods που επηρεάζει την ένταση των ειδοποιήσεών σας οπουδήποτε αλλού και αντίστροφα.

Πώς να ρυθμίσετε την ένταση ήχου του Siri στα AirPods σας

Ακόμα κι αν οι ειδοποιήσεις και οι ήχοι κατάστασης ακούγονται καλά στα AirPods σας, μπορεί να βρείτε το Siri πολύ δυνατό ή αθόρυβο. Ευτυχώς, η ρύθμιση της έντασης του Siri στα AirPods σας είναι εύκολη. Με τα AirPods σας συνδεδεμένα στο iPhone σας, πείτε “Hey Siri” ή πατήστε δύο φορές ένα από τα AirPod (1ης γενιάς) για να ενεργοποιήσετε το Siri. Στη συνέχεια, πείτε “Μίλα πιο δυνατά” ή “Μίλα χαμηλότερα”.

Θα πρέπει να υπάρχει μια αισθητή αλλαγή στην ένταση της φωνής της Siri, αλλά σημειώστε ότι υπάρχει ένα μειονέκτημα. Αυτή η μέθοδος αλλάζει επίσης την ένταση του ήχου του Siri σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth. Ωστόσο, δεν επηρεάζει την ένταση του ήχου του Siri στο iPhone σας, αλλά μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά έντασης ήχου του iPhone ενώ μιλάει το Siri για να το προσαρμόσετε.

Τα AirPods δεν είναι τόσο προσαρμόσιμα όσο φαίνονται

Τα AirPods της Apple εξακολουθούν να μην είναι τόσο προσαρμόσιμα όσο θα ήθελε κανείς να είναι. Προς άμυνα της Apple, έχει προσθέσει δυνατότητες και ρυθμίσεις λογισμικού στα ακουστικά με τακτικές ενημερώσεις. Η αδυναμία αλλαγής του όγκου ειδοποιήσεων μόνο για τα AirPods είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την Apple.