Πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat στο Android

Το Snapchat είναι μια δημοφιλής και περιζήτητη εφαρμογή μεταξύ της Gen Z. Με λειτουργίες όπως κάμερα, φίλτρα για φωτογραφίες, φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις και γραπτά μηνύματα, έχει γίνει μια εφαρμογή all-in-one για τους χρήστες. Όχι μόνο αυτό, επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να μένουν συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους και με άλλους συνομιλητές μέσω ενός Streak. Στέλνοντας φωτογραφίες ή βίντεο κάθε μέρα, οι snap chatters διατηρούν ένα Streak που εμφανίζεται με έναν ήχο στη γραμμή ειδοποιήσεων. Αυτός ο συνεχής ήχος μπορεί να είναι ενοχλητικός εάν είστε επίσης ακόλουθος του Streak και μπορεί να σας οδηγήσει να αναρωτηθείτε πώς να αλλάξετε τον ήχο κλήσης Snapchat Android. Εάν είστε κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει με τις μεθόδους αλλαγής του ήχου ειδοποίησης Snapchat στο Android. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αμέσως με τη λίστα με τις χρήσιμες μεθόδους.

Πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat στο Android

Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να αλλάξετε τον ήχο ειδοποιήσεων για το Snapchat στη Samsung. Πολλοί χρήστες Android αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιούνται τι μπορούν να κάνουν για αυτό. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με την πρώτη μέθοδο που μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Vivo 1920.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Μέθοδος 1: Αλλαγή ήχου ειδοποίησης συσκευής

Ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος για να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat στο Android είναι να αλλάξετε εντελώς τον ήχο ειδοποίησης της συσκευής σας. Αυτό μπορεί να γίνει με πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Android σας. Για πιο αναλυτικές οδηγίες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε Ήχος & Δόνηση.

3. Πατήστε στον ήχο κλήσης ειδοποίησης.

4. Επιλέξτε τον προτιμώμενο ήχο κλήσης.

Μόλις τελειώσετε με το βήμα, ο ήχος θα ρυθμιστεί για όλες τις ειδοποιήσεις στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένου του Snapchat. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο κλήσης Snapchat στο Android.

Μέθοδος 2: Αλλαγή ήχου ειδοποίησης εφαρμογής

Μια άλλη μέθοδος για να μάθετε πώς να αλλάξετε τον ήχο κλήσης Snapchat Android είναι με την εναλλαγή του ήχου της ίδιας της εφαρμογής. Αυτή η μέθοδος είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν θέλετε να διαφοροποιήσετε τις ειδοποιήσεις Snapchat από τις άλλες εφαρμογές του τηλεφώνου σας. Επίσης, δεν ενοχλεί τον ήχο ειδοποιήσεων άλλων εφαρμογών. Έτσι, για να το εφαρμόσετε στο Snapchat σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Εφαρμογών στη συσκευή σας Android. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σε εκδόσεις Android 10 ή νεότερες εκδόσεις.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.

2. Πατήστε Εφαρμογές και δικαιώματα.

3. Πατήστε στο App Manager.

4. Πατήστε στο Snapchat.

5. Πατήστε Ειδοποίηση σε αυτό.

6. Πατήστε στην επιλογή Ήχος σε αυτήν και επιλέξτε τον ήχο που προτιμάτε.

Μέθοδος 3: Ενεργοποιήστε τη αθόρυβη λειτουργία

Εάν δεν θέλετε να μπείτε στην ταλαιπωρία της αλλαγής του ήχου της συσκευής ή του ήχου της εφαρμογής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε απευθείας τη συσκευή σας σε αθόρυβη λειτουργία που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat στο Android. Εάν θέλετε πρόσθετη βοήθεια για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο τηλέφωνό σας αθόρυβη, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  Ορίστε την προεπιλεγμένη εκκίνηση, την εφαρμογή SMS και το πρόγραμμα περιήγησης στο Android Lollipop

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο smartphone σας.

2. Πατήστε Ήχος και δόνηση.

3. Ενεργοποιήστε τη Σίγαση.

4. Απενεργοποιήστε την επιλογή Δόνηση όταν είναι αθόρυβο και Δόνηση όταν κουδουνίζει.

5. Ρυθμίστε τα κουμπιά έντασης ήχου στο χαμηλό για Ειδοποίηση.

Μέθοδος 4: Απενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Ένας άλλος χρήσιμος τρόπος για τους χρήστες Android που αναρωτιούνται πώς να αλλάξουν τον ήχο ειδοποιήσεων για το Snapchat στη Samsung είναι να απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις εφαρμογών στη συσκευή. Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε όποτε θέλετε. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Samsung.

2. Πατήστε Εφαρμογές.

3. Εντοπίστε το Snapchat και ανοίξτε το.

4. Πατήστε Ειδοποιήσεις.

5. Επιλέξτε Για προχωρημένους.

6. Πατήστε Ήχος και επιλέξτε Κανένα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί δεν μπορώ να ακούσω τον ήχο ειδοποίησης στο τηλέφωνό μου Android;

Απ. Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο ειδοποίησης στο Android σας, πιθανότατα οφείλεται σε αθόρυβη λειτουργία. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ήχου στη συσκευή σας και δείτε εάν η αθόρυβη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, εάν συμβαίνει αυτό, απενεργοποιήστε την για να επιτρέψετε ξανά τους ήχους ειδοποιήσεων στο τηλέφωνό σας.

Ε2. Μπορώ να προσαρμόσω ήχο για ειδοποιήσεις Snapchat στη συσκευή μου;

Απ. Ναι, είναι δυνατό να προσθέσετε προσαρμοσμένο ήχο στη συσκευή σας. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου της μουσικής που θέλετε να προσθέσετε για την ειδοποίηση Snapchat και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων εφαρμογής για να το ρυθμίσετε για το Snapchat.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη του iPhone ή του Android χρησιμοποιώντας το Skype

Ε3. Γιατί η ειδοποίηση ήχου Snapchat δεν λειτουργεί;

Απ. Εάν δεν μπορείτε να λάβετε ηχητική ειδοποίηση για το Snapchat στη συσκευή σας ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας είναι σε γενική λειτουργία, μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα με την εφαρμογή. Επομένως, δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat ή ελέγξτε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής για να δείτε εάν ο ήχος για την εφαρμογή είναι ενεργοποιημένος.

Ε4. Μπορώ να διαχειριστώ τον ήχο Snapchat από την εφαρμογή;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat από την εφαρμογή. Για αυτό, πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ήχου για την εφαρμογή στη συσκευή σας.

Q5. Πώς μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις Snapchat στο τηλέφωνό μου;

Απ. Οι ειδοποιήσεις Snapchat είναι πολύ χρήσιμες για να σας κρατούν ενήμερους με τους φίλους της εφαρμογής σας. Εάν θέλετε να τα λάβετε στο τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για το Snapchat στις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Ε6. Μπορώ να ορίσω διαφορετικούς ήχους ειδοποιήσεων για διαφορετικές εφαρμογές στο τηλέφωνό μου;

Απ. Ναι, είναι δυνατοί ήχοι παραλλαγής ρυθμίσεων για διαφορετικές ειδοποιήσεις εφαρμογών. Μπορείτε να το κάνετε ανοίγοντας εφαρμογές στη συσκευή σας και αποκτώντας πρόσβαση στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεών τους για να ενεργοποιήσετε τον ήχο.

***

Το Snapchat είναι χωρίς αμφιβολία μια δημοφιλής και αναπτυσσόμενη πλατφόρμα, ειδικά για τους νέους που αγαπούν να διατηρούν επαφή με τους συνομηλίκους τους ανά πάσα στιγμή. Κάθε φορά που ένας συνομιλητής λαμβάνει μια ειδοποίηση στη συσκευή του, ενθουσιάζεται πολύ με αυτό. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει εθισμός και μερικές φορές απογοητευτικό να ακούτε ξανά και ξανά τον προεπιλεγμένο ήχο του Snapchat. Επομένως, είναι σημαντικό είτε να το απενεργοποιήσετε είτε να αλλάξετε τον ήχο ειδοποίησης Snapchat στο Android. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός μας σας βοήθησε με το ίδιο. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα για εσάς και εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.