Πώς να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας στο Διαδίκτυο

Υπάρχουν περίπου 1,4 δισεκατομμύρια αυτοκίνητα σε χρήση σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με έρευνα για τα μηχανοκίνητα οχήματα. Το αυτοκίνητο είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο βολικούς και άνετους τρόπους οδικής μεταφοράς. Σχεδόν κάθε σπίτι σε μια ανεπτυγμένη οικονομική χώρα έχει αυτοκίνητο. Αυτός ο αριθμός λέγεται ότι θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια λαμβάνοντας υπόψη πόσο χρήσιμο είναι ένα αυτοκίνητο ως μηχανοκίνητο όχημα για τους ανθρώπους. Με την πρόοδο της τεχνολογίας των κινητήρων, τα νέα αυτοκίνητα έχουν προηγμένα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι η ανίχνευση ενός αυτοκινήτου. Ο εντοπισμός της τοποθεσίας του αυτοκινήτου στο διαδίκτυο ή η χρήση ιχνηλατών είναι εύκολος και σας δίνει το πάνω χέρι σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου ή γενικά να παρακολουθείτε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας. Εάν είστε κάποιος που ψάχνει πώς να εντοπίσει το αυτοκίνητό σας, τότε είστε στο σωστό μέρος. Σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας ενημερώσει για διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Έτσι, χωρίς να καθυστερούμε άλλο, ας ξεκινήσουμε με τα οφέλη του εντοπισμού ενός αυτοκινήτου και τις μεθόδους για να το κάνουμε.

Πώς να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας στο Διαδίκτυο

Πριν μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης ενός αυτοκινήτου. Ακολουθούν τα οφέλη του εντοπισμού του αυτοκινήτου.

  • Το πρώτο και κύριο πλεονέκτημα της ανίχνευσης του αυτοκινήτου σας είναι εάν κλαπεί, μπορείτε εύκολα να μάθετε για το πού βρίσκεται, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να το επιστρέψετε με ασφάλεια.
  • Ένα άλλο πλεονέκτημα της ανίχνευσης είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας όταν έχει πάει για σέρβις ή εάν κάποιος άλλος οδηγός χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό σας.
  • Η παρουσία ενός συστήματος παρακολούθησης GPS στο αυτοκίνητο μπορεί επίσης να σας οδηγήσει σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι εταιρείες τείνουν να προσφέρουν πρόσθετες εκπτώσεις σε αυτοκίνητα με σύστημα εντοπισμού, επομένως, εγκαταστήστε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης οχημάτων για το αυτοκίνητό σας για να επιτύχετε τα οφέλη.
  Πώς να προσθέσετε ένα πλαίσιο ελέγχου σε ένα Έγγραφο Google

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, από smartphone μέχρι τον καλύτερο οικονομικό ανιχνευτή αυτοκινήτου, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλές και αβλαβές όταν δεν το οδηγείτε. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές από τις εξέχουσες μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό.

Μέθοδος 1: Μέσω ενσωματωμένου συστήματος παρακολούθησης GPS

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας, τότε ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου συστήματος παρακολούθησης GPS. Τα νέα και προηγμένα αυτοκίνητα διαθέτουν GPS που σας βοηθά να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο. Πολλά αυτοκίνητα διαθέτουν καταπληκτικά συστήματα πλοήγησης, μερικά από αυτά είναι η Nissan, η Honda, η Kia, η Chevrolet, η Ford, η Audi και η Maruti Suzuki. Τα νέα και προηγμένα μοντέλα αυτών των εταιρειών παρέχουν ενσωματωμένες δυνατότητες παρακολούθησης για αυτοκίνητα.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Phone για να εντοπίσετε το αυτοκίνητο

Οι εφαρμογές τηλεφώνου που βοηθούν στον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας είναι μια σωτήρια χάρη. Απλώς χρειάζονται GPS και κυτταρική δραστηριότητα για να ξεκινήσουν τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Μερικές φορές, οι εταιρείες αυτοκινήτων παρέχουν επίσης την εφαρμογή για κινητά της εταιρείας τους σε νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τους βοηθούν να ελέγχουν πάντα το αυτοκίνητό τους. Ας δούμε μερικές εφαρμογές για τηλέφωνα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης οχημάτων:

1. GPS Route Finder: Maps Navigation & Directions- Είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για χρήστες Android για τον εντοπισμό της τοποθεσίας του αυτοκινήτου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο βοηθά στον εντοπισμό του οχήματός σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Για χρήση εκτός σύνδεσης, μπορείτε να κάνετε λήψη χαρτών για να συνεχίσετε με την παρακολούθηση. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

2. GPS Vehicle Tracking – Είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορεί να πιάσει την κίνηση ενός οχήματος από μακριά. Από την ταχύτητα μέχρι την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, τα κάνει όλα. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν στο Play Store.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης για μηνύματα LinkedIn

3. Σύστημα παρακολούθησης οχημάτων TCS – Έρχεται με ένα σύστημα παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, όπως παρακολούθηση μέσω χάρτη GPS, λεπτομέρειες διαδρομής και τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από το Google Play.

4. GPS Tracker– Το GPS Tracker είναι μια εύκολη στη λήψη εφαρμογή για χρήστες Android που σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα τη θέση του αυτοκινήτου σας.

5. Trano Vehicle Tracking – Εντοπίζει τη θέση του αυτοκινήτου και φροντίζει επίσης να μην υπερβείτε την ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής από το Google Play Store στη συσκευή σας Android.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε τη συσκευή εντοπισμού αυτοκινήτου GPS

Μια άλλη μέθοδος για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας είναι η εγκατάσταση μιας συσκευής GPS στο αυτοκίνητό σας. Υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορείτε να βρείτε στην αγορά που είναι προσιτές καθώς και πολύ χρήσιμες στη διαδικασία εντοπισμού του αυτοκινήτου σας. Εάν χάνετε το GPS για το αυτοκίνητό σας και θέλετε τον καλύτερο οικονομικό ανιχνευτή αυτοκινήτου, τότε σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα στην πόλη:

1. Onelap Micro– Το Onelap Micro είναι ένα αδιάβροχο σύστημα εντοπισμού GPS που είναι ένα από τα καλύτερα για να κρατάτε μια καρτέλα στο αυτοκίνητό σας. Αυτή η μικρή και διακριτική συσκευή διαθέτει κάρτα SIM που σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα το αυτοκίνητό σας.

2. AutoWiz OBD– Το GPS car tracker είναι μια άλλη διάσημη συσκευή που είναι εξειδικευμένη για αυτοκίνητα. Το AutoWiz OBD έρχεται επίσης με κάρτα SIM και ενημερώνει συχνά την τοποθεσία. Με αυτό, όχι μόνο εσείς, αλλά η οικογένειά σας ή οι φίλοι σας μπορείτε επίσης να εντοπίσετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου στο διαδίκτυο.

3. Acumen Tracker UC 900– Το Acumen Tracker UC 900 είναι το επόμενο στη λίστα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοκίνητα και ποδήλατα και έχει επίσης αντικλεπτικό συναγερμό ως πρόσθετο χαρακτηριστικό.

4. Lamrod Supreme Google Link GT02A– Lamrod Supreme Google Link GT02A μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά αυτοκίνητα και βοηθά στον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά.

5. Akari GT02A– Μια συσκευή GPS που είναι ακόμα ένας καλύτερος οικονομικός ιχνηλάτης αυτοκινήτου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα αυτοκίνητα. Το Akari GT02A σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του αυτοκινήτου σας και για προηγούμενους μήνες.

  Τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών επιβραδύνουν το iPhone σας

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να εντοπίσω το αυτοκίνητό μου χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο;

Απ. Για να εντοπίσετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα τηλέφωνο, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή ανίχνευσης αυτοκινήτου. Συνδέστε την εφαρμογή στο σύστημα παρακολούθησης GPS του αυτοκινήτου σας και είστε έτοιμοι να πλοηγηθείτε στη δραστηριότητα του αυτοκινήτου σας.

Ε2. Μπορώ να παρακολουθήσω το αυτοκίνητο άλλου ατόμου;

Απ. Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές παρακολούθησης GPS σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε το αυτοκίνητο των φίλων σας ή του οικογενειακού σας ατόμου. Άρα, ναι, είναι δυνατό να παρακολουθήσετε το αυτοκίνητο άλλου ατόμου.

Ε3. Μπορώ να παρακολουθήσω ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με τη βοήθεια ενός VIN;

Απ. Ναι, το VIN είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις κλοπής. Ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος σας βοηθά να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας και να το βρείτε σε περίπτωση κλοπής ή με άλλο τρόπο.

Q4. Είναι δυνατόν να παρακολουθείται το αυτοκίνητό μου χωρίς να το γνωρίζω;

Απ. Ναι, είναι σίγουρα πιθανό ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να εντοπιστεί χωρίς να το γνωρίζετε. Είναι δυνατό με τη βοήθεια συσκευών εντοπισμού GPS που είναι διακριτικές και σχεδόν αόρατες στο μάτι. Ωστόσο, είναι έγκλημα να παρακολουθείτε το αυτοκίνητο κάποιου χωρίς να το γνωρίζουν.

Q5. Έχουν όλα τα αυτοκίνητα συστήματα εντοπισμού GPS;

Απ. Όχι, δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα εγκατεστημένα συστήματα εντοπισμού GPS. Τα παλιά μοντέλα αυτοκινήτων έχουν βασικές βοηθητικές υπηρεσίες, ενώ τα νέα και προηγμένα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένο GPS.

Ε6. Μπορώ να παρακολουθώ το αυτοκίνητό μου δωρεάν;

Απ. Ναι, η δωρεάν παρακολούθηση αυτοκινήτου είναι δυνατή με εφαρμογές ιχνηλάτησης που είναι δωρεάν στη χρήση. Το Google Tracker είναι ένα από αυτά που επιτρέπει μια δωρεάν και αβίαστη εμπειρία παρακολούθησης.

***

Είναι πράγματι σωστό να πούμε ότι η σύγχρονη τεχνολογία βοηθάει πολύ όταν πρόκειται για κοινωνικά ζητήματα όπως η κλοπή. Η κλοπή αυτοκινήτου δεν είναι καινούργια και τα συστήματα εντοπισμού GPS ήταν ένα όφελος για τη διατήρηση τους υπό έλεγχο. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν μια μεγάλη βοήθεια για εσάς και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας. Πείτε μας ποια από τις μεθόδους σας βοήθησε στην επίλυση αυτής της ερώτησης. Επίσης, εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με το θέμα ή πολύτιμες προτάσεις, ενημερώστε μας για αυτές στην παρακάτω ενότητα σχολίων, θα χαρούμε να απαντήσουμε.