Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του Yahoo

Ο πάροχος υπηρεσιών Ιστού Yahoo παρέχει υπηρεσίες όπως μια μηχανή αναζήτησης, μια υπηρεσία email, έναν κατάλογο και ένα υποκατάστημα ειδήσεων. Αν και η Yahoo ήταν ευρέως επιτυχημένη, αντιμετώπισε δύο μεγάλες παραβιάσεις δεδομένων το 2013 και το 2014, με 3 δισεκατομμύρια και 500 εκατομμύρια λογαριασμούς να παραβιάζονται, αντίστοιχα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη εάν κάποιος έρθει σε εσάς και ρωτήσει, μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email στο Yahoo ή εάν γνωρίζετε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του Yahoo. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, διαβάστε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για να λάβετε λεπτομερείς απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email του Yahoo

Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με την πλήρη αλλαγή οποιασδήποτε διεύθυνσης email. Συνεχίστε να διαβάζετε εάν μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε τη διεύθυνση email του Yahoo και εάν ναι, πώς μπορεί να γίνει αυτό.

  Πώς να αντικαταστήσετε το χρώμα στο GIMP

Μπορώ να επεξεργαστώ τη διεύθυνση email μου; Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email;

Όχι, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διεύθυνση email σας, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που επισυνάπτονται στο email ανά πάσα στιγμή. Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας δημιουργώντας απλώς έναν νέο λογαριασμό email.

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email μου στο Yahoo;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη διεύθυνση email yahoo δημιουργώντας έναν νέο λογαριασμό Yahoo για τη διεύθυνση email της αρεσκείας σας.

Μπορώ να αλλάξω το όνομα του email μου χωρίς να δημιουργήσω νέο λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του email σας χωρίς να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής ονόματος email στον τρέχοντα λογαριασμό email. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την επιθυμητή διεύθυνση email και όνομα.

Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo; Πώς μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη διεύθυνση email του Yahoo;

Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε εντελώς τη διεύθυνση email, μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε ή να αλλάξετε το όνομά σας στο Yahoo. Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν πώς να αλλάξετε το όνομα της διεύθυνσης email Yahoo.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Τα επόμενα βήματα πραγματοποιήθηκαν στο iPhone XR για λόγους απεικόνισης.

  Τα κορυφαία 5 κλασικά παιχνίδια Co-Op με μοντέρνα ριμέικ

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Yahoo Mail στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε την επιλογή Διαχείριση λογαριασμών.

4. Πατήστε στην επιλογή Πληροφορίες λογαριασμού του λογαριασμού που θέλετε να διαχειριστείτε.

5. Πατήστε στην επιλογή Προσωπικές πληροφορίες.

6. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία από πάνω δεξιά για να επεξεργαστείτε τα πεδία, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Μετά την επεξεργασία, πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Yahoo ή την κύρια διεύθυνση email; Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση email μου στο Yahoo μετά το γάμο;

Για να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας ή για να αλλάξετε το όνομά σας στη διεύθυνση email Yahoo μετά το γάμο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης Yahoo Mail.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Yahoo και κάντε κλικ στο Επόμενο για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

3. Από την επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο όνομα προφίλ σας > Πληροφορίες λογαριασμού.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία.

5. Αφού επεξεργαστείτε τα πεδία που θέλετε, κάντε κλικ στο Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς email Yahoo;

Ναι, μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς email Yahoo ταυτόχρονα. Μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εκείνη τη στιγμή και να αποσυνδεθείτε μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας ή θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλον λογαριασμό Yahoo. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιονδήποτε λογαριασμό ως τον κύριο λογαριασμό για την αποστολή email.

  Πώς να δημιουργήσετε πρότυπα στα Έγγραφα Google

Πώς μπορώ να αλλάξω το κύριο email μου στο Yahoo;

Μπορείτε να αλλάξετε την κύρια ή την προεπιλεγμένη διεύθυνση αποστολής στο Yahoo με τη βοήθεια των επόμενων βημάτων.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης Yahoo Mail.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Yahoo και κάντε κλικ στο Επόμενο για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από πάνω δεξιά.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες ρυθμίσεις.

5. Από το αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Γράψιμο email.

6. Τώρα, στην ενότητα Προεπιλεγμένη διεύθυνση αποστολής, επιλέξτε τον επιθυμητό λογαριασμό email Yahoo για να τον κάνετε κύριο.

Πώς μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν λογαριασμό σε άλλο;

Για να μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο, θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Yahoo Mail για να συνθέσετε και να μεταφέρετε την αλληλογραφία. Μπορείτε να μεταφέρετε τα email σε άλλο λογαριασμό με τον ακόλουθο τρόπο:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης Yahoo Mail.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Yahoo και κάντε κλικ στο Επόμενο για να ολοκληρώσετε τη σύνδεση.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Compose από πάνω αριστερά.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email παραλήπτη στην ενότητα Προς και γράψτε Θέμα της αλληλογραφίας σας.

5. Γράψτε το σώμα της αλληλογραφίας που περιέχει τις επιθυμητές πληροφορίες στο παρακάτω πλαίσιο.

6. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή για να μεταφέρετε την αλληλογραφία στον προβλεπόμενο λογαριασμό.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αλλάζετε τη διεύθυνση email του Yahoo από το πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές και την εφαρμογή για κινητά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.