Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon

Το Amazon είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους διαδικτυακών αγορών, με αξιόπιστα προϊόντα να αναφέρονται σε αυτόν. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αγοράσει δισεκατομμύρια πράγματα από αυτήν την πλατφόρμα μέχρι τώρα. Αλλά μερικές φορές, οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται ή να θέλουν να αποκρύψουν μια συγκεκριμένη παραγγελία από τον λογαριασμό τους στο Amazon για κάποιο λόγο. Και αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κατά νου την ερώτηση πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες της Amazon, χαίρομαι που είστε εδώ! Αυτό το άρθρο θα σας δώσει την απάντηση στο πώς να αποκρύψετε τις παραγγελίες στην ερώτηση της εφαρμογής Amazon και σε άλλες σχετικές ερωτήσεις επίσης.

Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon

Μπορείτε να αποκρύψετε τις προηγούμενες παραγγελίες Amazon στον λογαριασμό σας στο Amazon, αλλά με έναν όρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε την κατάσταση και τα βήματα για να το κάνετε επίσης.

Μπορείτε να αποκρύψετε τις παραγγελίες στο Amazon; Μπορείτε να αποκρύψετε μια παραγγελία στην εφαρμογή Amazon;

Ναι, μπορείτε να αποκρύψετε παραγγελίες στον ιστότοπο της Amazon, αλλά όχι μέσω της εφαρμογής Android ή iOS. Μπορείτε να το κάνετε μόνο από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού από το τηλέφωνο Android ή iOS ή φορητό υπολογιστή/υπολογιστή. Εάν θέλετε να αποκρύψετε παραγγελίες Amazon μέσω του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου σας, μην ξεχάσετε να ορίσετε τη σελίδα ως ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς είναι ο μόνος τρόπος που θα δείτε την επιλογή αρχειοθέτησης για να κρύψετε τις παραγγελίες σας.

  Πώς να προσθέσετε τοπικά αρχεία στο Spotify

Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon;

Είναι δυνατή η αρχειοθέτηση παραγγελιών amazon αρχειοθετώντας τες, καθώς μετακινεί το ιστορικό παραγγελιών στην ενότητα αρχειοθέτησης από την κανονική ενότητα ιστορικού παραγγελιών. Αλλά είναι είναι δυνατή μόνο μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού σε λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να αρχειοθετήσετε παραγγελίες στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται στην εφαρμογή προγράμματος περιήγησης Android Google Chrome. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις της σελίδας του προγράμματος περιήγησης έχουν ρυθμιστεί ανάλογα πριν εκτελέσετε τα βήματα.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας και επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης στο Amazon.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon με email ή αριθμό τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης.

3. Αφού συνδεθείτε, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο πρόγραμμα περιήγησής σας από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Επιλέξτε την τοποθεσία Desktop για να δείτε την τοποθεσία Amazon σε λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

5. Τώρα, πατήστε Επιστροφές & Παραγγελίες από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

6. Εντοπίστε την επιθυμητή προηγούμενη παραγγελία και πατήστε την επιλογή Αρχειοθέτηση παραγγελίας για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

7. Πατήστε ξανά στο Archive order για επιβεβαίωση του αναδυόμενου παραθύρου.

Πώς μπορώ να κρύψω μια παραγγελία στην εφαρμογή Amazon; Πώς μπορώ να κρύψω μια συγκεκριμένη παραγγελία στο Amazon;

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε μια συγκεκριμένη παραγγελία στον λογαριασμό σας στο Amazon μέσω του ιστότοπου για υπολογιστές. Διαβάστε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε το ίδιο.

  Πώς να αποκτήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο iPhone SE 3

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας και μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης στο Amazon στο τηλέφωνό σας.

2. Εισαγάγετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

3. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες από την επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας του προγράμματος περιήγησής σας.

4. Πατήστε στην επιλογή Τοποθεσία επιφάνειας εργασίας για να δείτε τη σελίδα σε λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

5. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Επιστροφές & Παραγγελίες > Αρχειοθέτηση παραγγελίας για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

6. Τέλος, πατήστε στο Archive order για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αρχειοθέτησης.

Υπάρχει τρόπος απόκρυψης ή διαγραφής παραγγελιών του Amazon;

Ναι, αλλά μπορείτε μόνο να αποκρύψετε/αρχειοθετήσετε την παραγγελία σας, όχι να τη διαγράψετε. Μπορείτε να αποκρύψετε την παραγγελία σας αρχειοθετώντας την στον λογαριασμό σας στο Amazon. Θα κρύψει τη συγκεκριμένη παραγγελία από τη συνηθισμένη σελίδα ιστορικού παραγγελιών. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε τη μέθοδο αρχειοθέτησης παραγγελιών. Εάν θέλετε να δείτε την κρυφή/αρχειοθετημένη παραγγελία, θα πρέπει να επιστρέψετε στην αρχειοθετημένη ενότητα για να δείτε ή ακόμα και να καταργήσετε την αρχειοθέτηση της παραγγελίας.

Πώς μπορώ να αποκρύψω το ιστορικό παραγγελιών στην εφαρμογή Amazon;

Δεν μπορείτε να αποκρύψετε συγκεκριμένα το ιστορικό παραγγελιών στον λογαριασμό σας στο Amazon, καθώς η αποκλειστική επιλογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην εφαρμογή. Αλλά υπάρχει μια λύση. Η Amazon παρέχει την επιλογή παραγγελίας Αρχείο για καθεμία από τις προηγούμενες παραγγελίες σας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αρχειοθετήσετε την παραγγελία στον λογαριασμό σας στο Amazon και να τη μετακινήσετε από τη σελίδα ιστορικού παραγγελιών. Μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε να αρχειοθετείτε παραγγελίες.

  Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Πώς μπορώ να αποκρύψω τις παραγγελίες του Amazon στο Echo;

Δεν μπορείτε να αποκρύψετε τις παραγγελίες της Amazon από την Echo/Alexa. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να αποκρύψετε/αρχειοθετήσετε παραγγελίες είναι να τις αρχειοθετήσετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω του ιστότοπου της Amazon. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση παραγγελιών Amazon στο Echo/Alexa ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa στη συσκευή smartphone σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Περισσότερα από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε στην επιλογή Ειδοποιήσεις.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Amazon Shopping.

6. Τώρα, απενεργοποιήστε την επιλογή Για είδη σε ενημερώσεις παράδοσης στην ενότητα Αφήστε την Alexa να λέει ή να εμφανίζει τίτλους για προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

Πώς να κρύψετε τις παραγγελίες στο Amazon στο iPhone;

Υπάρχει μόνο ένας και ο ίδιος τρόπος για να κρύψετε τις παραγγελίες σας τόσο σε iPhone όσο και σε τηλέφωνα Android. Και στους δύο τύπους συσκευών, θα πρέπει να αρχειοθετήσετε τις παραγγελίες από τον ιστότοπο του Amazon για υπολογιστές. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να αποκρύψετε παραγγελίες στις συσκευές iPhone σας μέσω του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου.

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε μια παραγγελία της Amazon πριν αποσταλεί;

Ναι, μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις παραγγελίες σας στο Amazon πριν αποσταλεί. Θα αφαιρέσει τις παραγγελίες σας από τη λίστα κανονικών παραγγελιών σας και θα τις αποκρύψει στην ενότητα Αρχειοθετημένες παραγγελίες.

Έχει το Amazon Private Mode;

Όχι, η ίδια η Amazon δεν έχει επιλογή ιδιωτικής λειτουργίας. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο του Amazon. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης/να ανοίξετε μια νέα καρτέλα ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες από την επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες της Amazon. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.