Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας σε ένα κινούμενο Memoji στο macOS Monterey

Τα memoji είναι μια διασκεδαστική αντικατάσταση για τη χρήση φωτογραφιών ως φωτογραφίες προφίλ. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα για να μοιάζει ακριβώς με εσάς και να το τοποθετήσετε ως εικόνα προφίλ Apple ID και θα συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές σας με αυτό το Apple ID.

Μπορείτε να το κάνετε από τις Ρυθμίσεις συστήματος (ή τις Προτιμήσεις συστήματος) στο Mac σας, εάν χρησιμοποιείτε macOS Monterey ή μεταγενέστερη έκδοση και θα εμφανιστεί στην οθόνη κλειδώματος όταν συνδέεστε στον λογαριασμό χρήστη σας. Εδώ, θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να ορίσετε ένα κινούμενο Memoji.

Ορίστε μια κινούμενη εικόνα προφίλ Memoji στο macOS

Οι παλαιότερες εκδόσεις macOS έχουν την επιλογή προσθήκης Memojis στο τμήμα Users & Groups των Προτιμήσεων συστήματος. Ωστόσο, εάν το Mac σας είναι σε macOS Ventura ή μεταγενέστερο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Memoji χωρίς να συνδεθείτε πρώτα στον λογαριασμό σας Apple. Είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Apple ID στο Mac σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Node Version Manager (NVM) σε Windows και MacOS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προκαθορισμένα Memoji ή να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό Memoji ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στη γραμμή μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
  • Επιλέξτε το όνομα Apple ID σας στο επάνω μέρος.
  • Αναζητήστε την εικόνα του προφίλ σας, όποια κι αν είναι, και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω της.
  • Κάντε κλικ στην Επεξεργασία όταν εμφανιστεί.
  • Αυτό θα πρέπει να ανοίξει ένα υποπαράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή προκαθορισμένων Memoji (βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το Memoji στην πλαϊνή γραμμή).
  • Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο συν (+) στην αρχή της λίστας Memoji για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο Memoji και να επιλέξετε Τέλος.
  • Αφού επιλέξετε το Memoji σας, μπορείτε να επιλέξετε τη πόζα και το στυλ του κάνοντας κλικ στις καρτέλες στο επάνω μέρος του υποπαραθύρου.
  • Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό στην κάτω αριστερή γωνία για να προσαρμόσετε το επίπεδο ζουμ στο οποίο θέλετε να εμφανίζεται το Memoji σας.
  • Κάντε κλικ στην Αποθήκευση όταν τελειώσετε.
  •   Πώς να αποκτήσετε γρήγορα μια κενή επιφάνεια εργασίας [macOS]

    Εάν θέλετε να προβάλετε το Memoji σας χωρίς να αποσυνδεθείτε εντελώς, μπορείτε να κλειδώσετε την οθόνη του Mac σας χρησιμοποιώντας το Control + Cmd + Q ή από το μενού της Apple. Ο μικρός σας φίλος με κινούμενα σχέδια κρατά μόνο τη στάση που επιλέγετε και το μέγεθος που έχετε ορίσει για λίγο πριν επιστρέψει στην προεπιλεγμένη του θέση. Τα memoji, ωστόσο, αντιδρούν στον κέρσορα όταν τα αγγίζετε με αυτόν.

    Εάν δεν σας αρέσουν τα προεπιλεγμένα Memojis που προσφέρονται, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας. Το εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρων είναι αλόγιστα λεπτομερές και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα μαλλιά, τα μάτια, τη μύτη, το στόμα, το χρώμα του δέρματος, τα αξεσουάρ, το ντύσιμο και πολλά άλλα του Memoji. Με τον χρόνο και την έμπνευση, θα μπορούσατε να γεννήσετε μερικές σοβαρά αμφισβητήσιμες δημιουργίες.

      Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά την αναστολή λειτουργίας σε macOS

    Ποιο είναι το νόημα ενός Animated Memoji;

    Τα memoji στο macOS δεν είναι επαναστατικά, αλλά προσθέτουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο στυλ στο λειτουργικό σύστημα. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας ή να δημιουργήσετε τον δικό σας κινούμενο χαρακτήρα. Η επιλογή είναι δική σου.

    Αλλά δεν τελειώνει μόνο στις φωτογραφίες προφίλ του Lock Screen. Τα Memojis μπορούν να αντικαταστήσουν το πρόσωπό σας σε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις χάρη σε ορισμένες δροσερές λειτουργίες κάμερας TrueDepth σε υποστηριζόμενα iPhone και iPad.