Τι είναι ο έξυπνος θερμοστάτης Amazon και πώς μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε;

Αυτό το άρθρο καλύπτει μια αναπτυσσόμενη ιστορία. Συνεχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας καθώς θα προσθέσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Ένας έξυπνος θερμοστάτης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε την κατασκευή ενός έξυπνου σπιτιού. Μαζί με τον εύκολο έλεγχο της θέρμανσης και του κλιματισμού του σπιτιού σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Θα εξετάσουμε πιο προσεκτικά μια εξαιρετική επιλογή από ένα έξυπνο σπίτι – τον Έξυπνο Θερμοστάτη Amazon.

Τι είναι ένας Έξυπνος Θερμοστάτης;

Όπως και άλλες έξυπνες τεχνολογίες, ένας έξυπνος θερμοστάτης φέρνει την τεχνολογία σε μια παραδοσιακή οικιακή συσκευή.

Όταν εγκατασταθεί, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Wi-Fi, μπορείτε να ελέγξετε τον έξυπνο θερμοστάτη με μια εφαρμογή smartphone ή έναν διανομέα έξυπνου σπιτιού.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε έξυπνο θερμοστάτη. Αυτό περιλαμβάνει την ευκολία, τον εύκολο προγραμματισμό, ακόμη και τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας στους λογαριασμούς σας.

  Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από το νομισματοκοπείο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν έξυπνο θερμοστάτη ως μέρος μιας μεγαλύτερης εγκατάστασης έξυπνου σπιτιού ως μέρος του αυτοματισμού και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτόματα το κλιματιστικό σας όταν φεύγετε από το σπίτι σας.

Εγκατάσταση του έξυπνου θερμοστάτη Amazon

Έξυπνος θερμοστάτης Amazon

Μάρκα Amazon

Ενσωματώσεις Alexa

Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Εμφάνιση οθόνης αφής

Βάρος 3,9 ουγκιές

Διαστάσεις 3,6 x 3,6 x 0,8 ίντσες

Απαιτούμενος Αρ

Απαιτείται καλώδιο C ή προσαρμογέας Ναι

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τον θερμοστάτη, φροντίστε να εκτελέσετε τον έλεγχο συμβατότητας της Amazon εδώ. Αυτός ο οδηγός θα σας ζητήσει να αφαιρέσετε την πρόσοψη του θερμοστάτη σας και δεν απαιτεί εργαλεία. Σε λίγα μόνο λεπτά, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο θερμοστάτης μπορεί να εγκατασταθεί στο σπίτι σας.

Και προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον έξυπνο θερμοστάτη Amazon, θα πρέπει να τον εγκαταστήσετε καθώς αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο σας. Όποιος έχει μόνο λίγη γνώση DIY θα πρέπει να μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς προβλήματα.

Πίστωση εικόνας: Αμαζόνα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με την εγκατάσταση είναι ένα καλώδιο C. Αυτό απαιτείται για την παροχή ρεύματος πλήρους απασχόλησης στον θερμοστάτη. Αλλά ευτυχώς, εάν δεν έχετε καλώδιο C, η Amazon προσφέρει την επιλογή να αγοράσετε έναν προσαρμογέα C-wire μαζί με τον θερμοστάτη.

  7 εφαρμογές συγκοινωνίας για να ξέρετε πώς να φτάσετε από το Α στο Β

Η εφαρμογή Alexa για iOS ή Android θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon.

Για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί με την εγκατάσταση, ένας τοπικός επαγγελματίας HVAC θα πρέπει να μπορεί να εγκαταστήσει τον θερμοστάτη με χρέωση.

Χρήση του έξυπνου θερμοστάτη Amazon

Πίστωση εικόνας: Αμαζόνα

Ο έξυπνος θερμοστάτης είναι συμβατός μόνο με συσκευές Alexa και Echo. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα επώνυμα έξυπνα οικιακά συστήματα όπως το Apple HomeKit ή το Google Home.

Αλλά οι χρήστες της Alexa έχουν μια πραγματική απόλαυση. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη χρησιμοποιώντας τόσο την εφαρμογή Alexa όσο και μια συσκευή Echo μαζί με την ίδια τη συσκευή. Στον θερμοστάτη, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία και να προσαρμόσετε τη λειτουργία και την προτιμώμενη θερμοκρασία.

Πίστωση εικόνας: Αμαζόνα

Στην εφαρμογή Alexa, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τη χρήση ενέργειας HVAC. Αυτή η δυνατότητα είναι μέρος του Πίνακα εργαλείων ενέργειας που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πώς καταναλώνουν ενέργεια όλες οι έξυπνες οικιακές συσκευές σας. Ο έξυπνος θερμοστάτης χρησιμοποιεί επίσης τα Alexa Hunches που βοηθούν στη διαχείριση του έξυπνου σπιτιού σας. Με λίγη δουλειά στην εφαρμογή Alexa, η Alexa μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τη θερμοκρασία του σπιτιού σας εάν υπάρχει προαίσθηση ότι κοιμάστε ή είστε έξω από το σπίτι.

  Πώς να αλλάξετε το κατακόρυφο ρολόι της οθόνης κλειδώματος σε ένα τηλέφωνο Samsung

Για περισσότερο έλεγχο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προγραμματίσετε ένα πλήρες πρόγραμμα θερμοκρασίας σπιτιού.

Μαζί με την εξοικονόμηση μετρητών με χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας, η Amazon θα σας στείλει email μετά την αγορά του έξυπνου θερμοστάτη, θα σας στείλει email με λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν λεπτομέρειες σχετικά με εκπτώσεις από παρόχους ενέργειας στην περιοχή σας. Αυτά μπορούν πολλές φορές να ακυρώσουν την τιμή του ίδιου του θερμοστάτη.

Έξυπνος θερμοστάτης Amazon: Ένας φθηνός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σπίτι

Εάν είστε αρχάριοι στο έξυπνο σπίτι ή είστε εδραιωμένοι στο οικοσύστημα Alexa, ο Έξυπνος Θερμοστάτης Amazon παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να φέρετε τον εύκολο έλεγχο και περισσότερα στο σύστημα ελέγχου του κλίματος.

Μαζί με τη φθηνή τιμή, ο θερμοστάτης προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για έναν χρήστη Alexa. Απολαύστε την απλότητα του ελέγχου του θερμοστάτη σας με το smartphone ή τη συσκευή Echo.