Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony

Γνωστό για την εύρεση συμβατών και στοργικών συντρόφων, το eharmony έχει γίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους γνωριμιών. Το eharmony, που κυκλοφόρησε το 2000, βοήθησε εκατομμύρια να βρουν την αληθινή τους αγάπη και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και σήμερα. Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε εγγραφεί στο eharmony αλλά να μην το χρειάζεστε πια, καθώς μπορεί να έχετε ήδη βρει κάποιον. Τώρα, εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony ή θέλετε να μάθετε για την πολιτική ακύρωσης eharmony, διαβάστε πλήρως αυτό το άρθρο.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony από τον λογαριασμό σας κάνοντας είσοδο στην επιφάνεια εργασίας σας. Και τα βήματα για να κάνετε το ίδιο αναφέρονται περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Αλλά πριν από αυτό, ας μάθουμε περισσότερα για την eharmony και τη συνδρομή που παρέχει στους χρήστες.

Το eharmony προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Όχι, το eharmony δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, καθώς η εγγραφή και η χρήση του eHarmony είναι ήδη δωρεάν. Μπορείτε να δείτε τις βασικές πληροφορίες προφίλ σχετικά με τους αγώνες σας μετά την εγγραφή σας. Αλλά για να δείτε φωτογραφίες και να επικοινωνήσετε με τους αγώνες σας, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή eharmony Premium.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τη λειτουργία κλικ στο μεσαίο κουμπί του ποντικιού/τροχού κύλισης

Αξίζει να πληρώσετε για την eharmony; Χρησιμοποιεί κανείς ακόμα eharmony;

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να βρείτε τον σύντροφό σας σε έναν ιστότοπο γνωριμιών και θέλετε να βγείτε ραντεβού με ένα άτομο με ομοϊδεάτες όπως εσείς, τότε αξίζει τουλάχιστον να δοκιμάσετε την eharmony. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα σου και όπως λένε, χάνεις όλες τις λήψεις που δεν κάνεις. Επίσης, στη σημερινή εποχή, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την eharmony καθώς εξαπλώνεται σε 200 χώρες, φιλοξενώντας 10 εκατομμύρια χρήστες με περίπου 750.000 χρήστες επί πληρωμή.

Η eharmony χρεώνει μηνιαία;

Όχι, το eharmony δεν χρεώνει μηνιαία, καθώς το eharmony για Premium είναι διαθέσιμο μόνο σε πρόγραμμα 6,12 και 24 μηνών.

Γιατί η eharmony είναι τόσο ακριβή;

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αρμονία είναι ακριβή επειδή:

  • Η eharmony υπάρχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχοντας την πλατφόρμα στους ανθρώπους να βρουν την πραγματική αγάπη και να απολαύσουν τη ζωή στο έπακρο με τον σύντροφό τους.
  • Παρέχουν μια ασφαλή, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη κοινότητα όπου μπορείτε πραγματικά να βρείτε έναν συμβατό συνεργάτη για τον εαυτό σας.
  • Αυτοί είναι οι παράγοντες στους οποίους εστιάζει η eharmony και πιστεύει ότι παρέχουν αυτά τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε λογική τιμή, η οποία μπορεί να φαίνεται ακριβή κατά καιρούς. Αλλά επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν δωρεάν το eharmony για να γνωρίσουν καλά την πλατφόρμα πριν αποφασίσουν να μεταβούν στην έκδοση Premium.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Cinnamon And Nemo στο Ubuntu

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης για το eharmony; Τι δηλώνει η πολιτική ακύρωσης eharmony;

Η πολιτική ακύρωσης eharmony αναφέρει ότι μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony ανά πάσα στιγμή αλλά χωρίς επιστροφή χρημάτων. Και η ακύρωση θα ολοκληρωθεί μόνο μετά τη λήξη της περιόδου συνδρομής του λογαριασμού σας. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να τελειώσει η περίοδος συνδρομής, η οποία μπορεί να είναι 6, 12 ή 24 μήνες.

Πόσο δύσκολο είναι να ακυρώσεις την eharmony;

Δεν είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα είναι χρονοβόρο να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony του λογαριασμού σας.

  • Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony, αλλά δεν θα ακυρώσει τη συνδρομή αμέσως.
  • Θα πρέπει επίσης να στείλετε ένα email ή επιστολή στην eharmony ζητώντας ακύρωση.
  • Θα πρέπει να περιμένετε να περάσει η περίοδος της συνδρομής, δηλαδή 6,12 ή 24 μήνες, ενώ δεν θα σας επιστραφούν τα χρήματα της συνδρομής σας.

Μπορώ να ακυρώσω το eHarmony ανά πάσα στιγμή; Τι είναι η περίοδος ακύρωσης eharmony;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το eHarmony ανά πάσα στιγμή, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης και στέλνοντας ένα αίτημα ακύρωσης email. Ωστόσο, θα συνεχίσετε να χρεώνεστε για το υπόλοιπο της διάρκειας της συνδρομής σας, που είναι είτε 6,12 είτε 24 μήνες.

Μπορείτε να ακυρώσετε νωρίς την eharmony;

Όχι, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony νωρίτερα από ό,τι και αν είναι η διάρκεια του προγράμματος σας, δηλαδή από τους 6,12 ή τους 24 μήνες. Ακόμα κι αν διακόψετε τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης από τον λογαριασμό σας, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός μέχρι τη λήξη του προγράμματος συνδρομής, χωρίς επιλογή επιστροφής χρημάτων.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φορητών και εγκατεστημένων εφαρμογών;

Μπορώ να ακυρώσω την eharmony μετά από 3 ημέρες; Μπορώ να ακυρώσω την eharmony εντός 14 ημερών;

Όχι, δεν μπορείτε να ακυρώσετε το eHarmony μετά από 3 ημέρες, καθώς το eharmony προσφέρει προγράμματα 6,12 και 24 μηνών. Επομένως, η αγορά οποιουδήποτε από αυτά τα προγράμματα θα σήμαινε πληρωμή για τις υπηρεσίες του για ολόκληρη τη διάρκεια, ακόμη και μετά την ακύρωση της συνδρομής.

Πώς να αγοράσετε 1 μήνα eharmony; Μπορείτε να ακυρώσετε την eharmony μετά από 1 μήνα;

Το eharmony διατίθεται μόνο σε προγράμματα 6, 12 και 24 μηνών και δεν είναι δυνατή η αγορά μόνο προγράμματος 1 μηνός. Επίσης, δεν μπορείτε να ακυρώσετε το eharmony μετά από 1 μήνα σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης eharmony.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony;

Για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony του λογαριασμού σας, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

1. Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της eharmony και εισαγάγετε το Email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στην επιλογή Δεδομένα & Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση προφίλ.

4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ακύρωση της συνδρομής μου και δώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες μέσω επιστολής ή email για να ακυρώσετε τη συνδρομή για τον λογαριασμό σας.

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων eharmony;

Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων eharmony μετά την ακύρωση της συνδρομής, πρέπει να φροντίσετε να ακυρώσετε νωρίς το eharmony, δηλαδή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την αγορά. Ακολουθήστε τους επόμενους τρόπους:

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο [email protected]

1. Πρέπει να γράψετε μια επιστολή που να αναφέρει ότι εσείς, ο συνδρομητής, ακυρώνετε αυτήν τη συμφωνία ή λέξεις παρόμοιου αποτελέσματος.

2. Συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας eharmony σε αυτήν την ειδοποίηση.

3. Στείλτε αυτήν την επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

eharmony, Inc.

Προσοχή: Ακυρώσεις

Τ.Θ. 241810

Λος Άντζελες, CA 90024

ΗΠΑ

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να ακυρώνετε τη συνδρομή eharmony με τα παραπάνω βήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Και πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.