Πώς να διορθώσετε τη συντριβή της ενημέρωσης του Apex Legends 1.84

Το Apex Legends λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις. Είναι το είδος του παιχνιδιού που θα μείνει μπαγιάτικο και θα χάσει παίκτες εάν δεν προστίθενται τακτικά νέες προκλήσεις, εκδηλώσεις, skins κ.λπ. Το Apex Legends, ενώ είναι διαδικτυακό παιχνίδι, έχει τεράστιες ενημερώσεις όταν προστίθενται νέα στοιχεία στο παιχνίδι και ως εκ τούτου, μια μεγάλη ενημέρωση σημαίνει ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα κάτι να πάει στραβά.

Η ενημέρωση του Apex Legends 1.84 καταρρέει

Η ενημέρωση Apex Legends 1.84 ήταν μια επιδιόρθωση κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την προσθήκη νέων στοιχείων και την πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών ή βελτιώσεων στο παιχνίδι, διόρθωσε και μερικά πράγματα. Οι διορθώσεις κυμαίνονται από συγκεκριμένες επιδιορθώσεις χαρακτήρα έως γενικές διορθώσεις που επηρέασαν τη συνολική μηχανική του παιχνιδιού. Μπορείτε να ρδιαβάστε τις επίσημες σημειώσεις έκδοσης εδώ.

Η ενημέρωση του Apex Legends 1.84 ήταν σταθερή ως επί το πλείστον, αλλά ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το παιχνίδι κολλάει είτε κατά την εκκίνηση είτε όταν βρίσκονται στη μέση ενός αγώνα. Εάν το παιχνίδι κολλάει συνεχώς ή κατά διαστήματα ενώ παίζετε, δοκιμάστε αυτές τις επιδιορθώσεις.

  6 καλύτερα παράγωγα του Ubuntu για να δείτε

Κλείστε άλλες εφαρμογές/προγράμματα

Η ενημέρωση του παιχνιδιού μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά ή ορισμένες από τις εφαρμογές που εκτελούνται στο σύστημά σας μπορεί να δεσμεύουν τους πόρους του συστήματος σε σημείο που το παιχνίδι να μην μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, κλείστε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, ειδικά τις εφαρμογές που χρειάζονται RAM όπως το Chrome. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περιττές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τη GPU ή την CPU ενώ παίζετε. Η συντριβή μπορεί απλώς να προκληθεί από το ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αντλήσει την ισχύ που χρειάζεται από την CPU.

Ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή

Το Apex Legends είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι και αυτό σημαίνει ότι συνδέεστε σε έναν διαδικτυακό διακομιστή για να το παίξετε. Οι διακομιστές, ανεξάρτητα από το πόσο καλά διαχειρίζονται, μπορεί να αποτύχουν ή να βγουν εκτός σύνδεσης. Εάν το παιχνίδι κολλάει ξαφνικά, ελέγξτε την κατάσταση του διακομιστή. Δεν υπάρχει επίσημη σελίδα κατάστασης διακομιστή για το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλά τρίτων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Apex Legends Statuείναι ένα καλό μέρος για να πάτε.

  Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο iCalendar στο Ημερολόγιο του Outlook

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση του διακομιστή σε βάση ανά πλατφόρμα και να δείτε ποιες περιοχές του παιχνιδιού επηρεάζονται από μια διακοπή λειτουργίας διακομιστή, καθώς και τις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Με προβλήματα διακομιστή, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα από το να περιμένετε να το λύσουν οι προγραμματιστές του παιχνιδιού.

Επιδιόρθωση αρχείων παιχνιδιού

Είναι πιθανό ορισμένα αρχεία παιχνιδιού να ήταν κατεστραμμένα κατά την ενημέρωση. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν η ενημέρωση διακόπηκε ή φύγετε από το Steam απροσδόκητα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε μια επιτόπια επιδιόρθωση και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι.

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Κάντε δεξί κλικ στο Apex Legends στη στήλη στα αριστερά και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος.
Μεταβείτε στην καρτέλα Τοπικά αρχεία.
Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση ακεραιότητας αρχείων παιχνιδιών.
Επιτρέψτε στο Steam να ελέγχει και να επιδιορθώνει αρχεία.

Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Μια ενημέρωση παιχνιδιού ενδέχεται να απαιτεί νεότερα προγράμματα οδήγησης στο σύστημά σας. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Το Apex Legends είναι γενικά πλούσιο σε πόρους, επομένως μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης GPU για να μπορέσετε να παίξετε το ενημερωμένο παιχνίδι.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα ως PDF στον Microsoft Edge

Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών.
Αναπτύξτε τους Προσαρμογείς οθόνης.
Κάντε δεξί κλικ στη GPU και επιλέξτε Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης από το μενού περιβάλλοντος.
Αναζητήστε online ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και εγκαταστήστε αυτές που είναι διαθέσιμες.

Σημείωση: Οι ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης ενδέχεται να καθυστερήσουν να φτάσουν μέσω του Windows Update. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Nvidia GeForce Experience ή την εφαρμογή εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης AMD Radeon Graphics για λήψη ενημερώσεων απευθείας από τον κατασκευαστή της GPU.

Εγκαταστήστε ξανά το παιχνίδι

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι καινούριο. Δεν είναι η πιο γρήγορη λύση δεδομένου ότι το μέγεθος του παιχνιδιού είναι μεγάλο, αλλά λειτουργεί όταν τίποτα άλλο δεν κάνει.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε Apex Legends και κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall.
Μόλις απεγκατασταθεί το παιχνίδι, κατεβάστε το ξανά στο Steam.

συμπέρασμα

Οι ενημερώσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Όσο μεγαλύτερη είναι η ενημέρωση και μεγαλύτερη η αλλαγή που κάνει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα κάτι να πάει στραβά. Οι ενημερώσεις του Apex Legends είναι συνήθως σταθερές, αλλά πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Τα καλά νέα είναι ότι καμία ενημέρωση δεν πρόκειται ξαφνικά να καταστήσει το σύστημά σας ξεπερασμένο ή ανίκανο να τρέξει το παιχνίδι, δηλαδή, οι βασικές απαιτήσεις υλικού δεν αλλάζουν. Είναι μόνο θέμα να διορθώσετε μερικά πράγματα και ό,τι προβλήματα αντιμετωπίζετε στο παιχνίδι θα εξαφανιστούν.