Πώς να ακυρώσετε μια ενημέρωση iOS κατά τη λήψη

Μια ενημέρωση iOS είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος. Εάν διαθέτετε iPhone, μπορείτε να λάβετε την επόμενη έκδοση του iOS ως ενημέρωση OTA στο τηλέφωνό σας ή μπορείτε να τη συνδέσετε στην επιφάνεια εργασίας σας και να χρησιμοποιήσετε το iTunes για λήψη της νέας έκδοσης. Εάν χρησιμοποιείτε το iTunes για τη λήψη μιας ενημέρωσης iOS, η ακύρωσή της ενώ συνεχίζεται η λήψη είναι αρκετά εύκολη. Ωστόσο, στο iPhone σας, μόλις ξεκινήσει η λήψη, δεν υπάρχει ούτε παύση ούτε κουμπί ακύρωσης. Δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια ενημέρωση iOS όταν γίνεται λήψη στο iPhone ή το iPad σας.

Ακυρώστε μια ενημέρωση iOS

Ελέγξτε εάν η ενημέρωση iOS γίνεται ήδη λήψη ή όχι. Εάν το τηλέφωνό σας εντόπισε μόνο ότι μια νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη αλλά δεν έχει αρχίσει να τη κατεβάζει, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Εάν η ενημέρωση γίνεται ήδη λήψη, τότε πρέπει να την ακυρώσετε.

  5 λειτουργίες που πρέπει να περιμένουμε στο iOS 9

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Αποθήκευση iPhone. Περιμένετε να φορτώσει τη λίστα με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας. Αυτή η λίστα ταξινομείται ανάλογα με τον χώρο που καταλαμβάνει μια εφαρμογή, επομένως θα πρέπει να δείτε μια καταχώριση iOS, σε αυτήν την περίπτωση είναι το iOS 12, στη λίστα κάπου στην κορυφή.

Πατήστε την καταχώριση iOS και μετά πατήστε το κουμπί Διαγραφή ενημέρωσης. Εφόσον η λήψη είναι σε εξέλιξη, πιθανότατα θα δείτε μια ειδοποίηση στην οθόνη που θα σας ενημερώνει ότι η λήψη απέτυχε ή κάτι αντίστοιχο.

  Πώς να ρυθμίσετε την εστίαση και να προσαρμόσετε την έκθεση στην εφαρμογή κάμερας iOS 8

Για αυτό πρόκειται. Δεδομένου ότι η τρέχουσα σταθερή έκδοση του iOS είναι το iOS 11, γνωρίζετε ότι η ενημέρωση τελικά θα εντοπιστεί ξανά και ενδέχεται να πραγματοποιηθεί λήψη στο παρασκήνιο. Με το iOS 12, μπορείτε να θέσετε σε παύση τις αυτόματες ενημερώσεις, αλλά θα πρέπει πρώτα να το ενημερώσετε.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κατεβάσει την επόμενη ενημέρωση iOS και λαμβάνετε ένα σφάλμα κατά την προσπάθεια εγκατάστασης της, θα πρέπει να διαγράψετε την ενημέρωση από το τηλέφωνό σας από την ίδια οθόνη.

Μια ενημέρωση iOS είναι συνήθως μεταξύ 3-4 GB, επομένως, ανάλογα με το πόσο γρήγορη και σταθερή είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τη λήψη. Φυσικά μερικές φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη λήψη την ημέρα που είναι διαθέσιμη η ενημέρωση, επειδή οι διακομιστές της Apple σύρονται προς τα κάτω. Σε άλλες περιπτώσεις, απλά δεν θέλετε να γίνει λήψη της ενημέρωσης επειδή θα επιβραδύνει το iPhone σας, δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά οι νέες δυνατότητες και σίγουρα δεν θέλετε κάτι σαν ενημέρωση να σας αναγκάσει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα νεότερο μοντέλο iPhone.

  Όλα λάθος με το iOS 8 σε 450 λέξεις ή λιγότερες