Πώς μπορείτε να φύγετε από μια συνομιλία GroupMe

Το GroupMe είναι μια κορυφαία εφαρμογή συνομιλίας που χρησιμοποιείται από χρήστες διαφόρων τομέων. Αρέσει πολύ σε φίλους, ανθρώπους και επιχειρήσεις που θέλουν μια φθηνή πλατφόρμα συνεργασίας. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το GroupMe, θα ανακαλύψετε ότι σας ειδοποιεί για τα πάντα. Ενημερώνεστε ακόμα και όταν αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας ή όταν κάποιος σας στέλνει μόνο ένα emoji σε ένα μήνυμα. Ενημερώνεστε όταν κάποιος εγγραφεί επίσης στο GroupMe. Εάν είστε ήδη χρήστης του GroupMe και τώρα θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αφήσετε μια συνομιλία του GroupMe, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Θα μάθετε πώς να κρύβετε τη συνομιλία του GroupMe ή πώς φεύγετε από το GroupMe χωρίς να σας προσέξει κανείς ότι φεύγετε από αυτήν την ομάδα. Επίσης, οι χρήστες του GroupMe που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αποχωρήσουν από το GroupMe στο iPhone θα λάβουν αποτελεσματικές και λειτουργικές απαντήσεις. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς μπορείτε να φύγετε από μια συνομιλία GroupMe

Μπορείτε να αφήσετε μια ομαδική συνομιλία με τη βοήθεια μιας συντόμευσης κειμένου ή την επιλογή αποχώρησης από τις Ρυθμίσεις της εφαρμογής GroupMe. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Είναι αγενές να φύγεις από μια ομαδική συνομιλία;

Εξαρτάται από ποια ομάδα θέλετε να φύγετε χωρίς να ενημερώσετε. Ναι, θεωρείται αγενές αν απλώς αφήσετε μια ομαδική συνομιλία μελών, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς σας, των φίλων ή των συναδέλφων σας στο γραφείο. Ωστόσο, εάν προστέθηκε τυχαία σε μια ομάδα από μια ομάδα προώθησης ή αγνώστους, επιτρέπεται η έξοδος από την ομάδα χωρίς να ενημερώσετε κανέναν. Επίσης, θα είναι λίγο άβολο να φύγετε από μια ομάδα ακόμα κι αν δεν είστε ενεργό μέλος αυτής της ομάδας. Μια καλύτερη επιλογή για να φύγετε από μια ομάδα είναι να τους ενημερώσετε ότι αποχωρείτε με σεβασμό και όχι σιωπηλά χωρίς να τους ενημερώσετε προηγουμένως. Θα εγγυηθεί ότι δεν υπάρχουν μνησικακίες.

  8 Καλύτερο λογισμικό συγκριτικής αξιολόγησης υπολογιστή το 2022

Ποια είναι μια καλή δικαιολογία για να φύγετε από μια ομάδα;

Μπορείτε να ενημερώσετε τα μέλη της ομάδας ότι αποχωρείτε με σεβασμό εάν έχετε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λόγους να πείτε:

  • Η ομάδα δεν σου ανάβει τη διάθεση.
  • Ο τεράστιος αριθμός ειδοποιήσεων σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.
  • Νομίζεις ότι μια ομάδα δεν προσθέτει αξία στη ζωή σου.
  • Δεν πιστεύεις ότι είσαι κατάλληλος για αυτήν την ομάδα.
  • Θέλεις να είσαι περισσότερο κοντά στην πραγματική οικογένεια και τους φίλους σας.

Μπορείτε να δώσετε ευγενικά και με σεβασμό οποιουσδήποτε πραγματικούς λόγους για τους οποίους θέλετε να αποχωρήσετε από αυτήν την ομάδα. Φροντίστε όμως να ειδοποιείτε πάντα τα μέλη της ομάδας ότι θέλετε να φύγετε, επειδή η σιωπηλή αποχώρηση από οποιαδήποτε ομάδα θεωρείται αγενής. Ωστόσο, εάν έχετε προστεθεί σε μια ομάδα από εντελώς άγνωστους, μπορείτε να φύγετε χωρίς να ενημερώσετε.

Τι συμβαίνει όταν αποκρύπτετε μια συνομιλία GroupMe;

Το GroupMe έχει μια δυνατότητα που σας βοηθά να αποκρύψετε συνομιλίες από μια συγκεκριμένη ομάδα ή επαφή.

Τι συμβαίνει όταν τερματίζετε ένα GroupMe;

Εάν είστε ο διαχειριστής μιας ομάδας στο GroupMe και διαγράψετε αυτήν την ομάδα, η συγκεκριμένη ομάδα θα εξαφανιστεί από τις συνομιλίες κάθε μέλους της ομάδας και όλα τα μέλη της ομάδας θα γνωρίζουν ότι έχετε διαγράψει αυτήν την ομάδα. Λάβετε, λοιπόν, υπόψη σας ότι πριν διαγράψετε την ομάδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταβιβάσει την ιδιοκτησία αυτής της ομάδας σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της ομάδας, ώστε αν αποχωρήσετε από μια συνομιλία του GroupMe, δεν θα εξαφανιστεί ή διαγράφηκε οριστικά. Επίσης, εάν είστε μέλος της ομάδας, δεν θα μπορείτε να τερματίσετε αυτήν την ομάδα.

Μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο GroupMe;

Οχι δεν μπορείς ανακτήστε τη διαγραμμένη ομάδα GroupMe. Στο GroupMe, η διαγραφή μιας ομάδας αφαιρεί όλα τα μέλη της ομάδας από αυτήν. Επίσης, τυχόν μηνύματα και συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν σε αυτήν την ομάδα θα διαγραφούν. Εάν είστε ο διαχειριστής μιας ομάδας και τερματίσετε ή αποχωρήσετε από αυτήν, η ομάδα θα εξαφανιστεί και όλες οι συνομιλίες θα διαγραφούν οριστικά. Επομένως, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε αυτήν τη διαγραμμένη ομάδα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι πριν διαγράψετε την ομάδα, μεταβιβάστε την ιδιοκτησία της ομάδας σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της ομάδας.

  Κατεβάστε τα αρχεία απευθείας στο iPhone σας και δείτε τα σε μια βιβλιοθήκη [Paid]

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τις συνομιλίες του GroupMe;

Ακολουθεί ο οδηγός για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τις συνομιλίες του GroupMe.

Σημείωση: Εάν είστε ο διαχειριστής μιας ομάδας, πρέπει να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία της ομάδας σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της ομάδας πριν αποχωρήσετε από την ομάδα. Έτσι, εάν αποχωρήσετε ή τερματίσετε την ομάδα, δεν θα εξαφανιστεί και όλες οι συνομιλίες δεν θα διαγραφούν οριστικά.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση κειμένου

1. Εκκινήστε την εφαρμογή GroupMe στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

2. Τώρα, πατήστε στην επιθυμητή ομάδα από την οποία θέλετε να αποχωρήσετε ή να αφαιρέσετε τον εαυτό σας.

3. Για να συνθέσετε ένα μήνυμα κειμένου, πατήστε στο πλαίσιο Αποστολή μηνύματος….

4. Πληκτρολογήστε #exit στο πλαίσιο μηνύματος και πατήστε στο εικονίδιο αποστολής για να βγείτε τελικά από αυτήν την ομάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα #exit δεν θα σταλεί στην ομάδα όπως μια κανονική συνομιλία κειμένου.

Παρακάτω είναι μια άλλη μέθοδος για να φύγετε από μια συνομιλία GroupMe.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αποχώρηση από την ομάδα από τις Ρυθμίσεις

1. Ανοίξτε την εφαρμογή GroupMe στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην ομάδα που θέλετε για να την ανοίξετε.

3. Πατήστε στο όνομα της ομάδας από το επάνω μέρος της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Τώρα, πατήστε Ρυθμίσεις.

5. Σύρετε μέχρι τέρμα προς τα κάτω και πατήστε Αποχώρηση από την ομάδα.

6. Πατήστε στην επιλογή Αποχώρηση από την ομάδα από το αναδυόμενο μήνυμα ειδοποίησης για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Υπάρχει τρόπος να φύγετε σιωπηλά από ένα GroupMe;

Όχι, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα στην εφαρμογή GroupMe που να σας επιτρέπει να αποχωρείτε σιωπηλά από μια ομάδα στο GroupMe χωρίς να ενημερώνετε άλλα μέλη της ομάδας. Το GroupMe σίγουρα θα στείλει ειδοποιήσεις σε όλα τα μέλη της ομάδας σχετικά με την αποχώρησή σας από την ομάδα. Ωστόσο, ορισμένα από τα μέλη της ομάδας ενδέχεται να χάσουν αυτήν την ειδοποίηση εάν έχουν θέσει σε σίγαση την ομάδα. Επίσης, οι περισσότεροι χρήστες ενδέχεται να παραβλέψουν την ειδοποίηση αποχώρησης εάν υπάρχουν ήδη τόνοι άλλων κειμένων στην ομάδα.

  Πώς να παίξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με την Alexa

Πώς να φύγετε από το GroupMe χωρίς να το παρατηρήσει κανείς;

Δεν υπάρχει τρόπος να φύγετε σιωπηλά από μια ομάδα GroupMe. Όταν αποχωρείτε από την ομάδα GroupMe, αποστέλλεται μια ειδοποίηση στα μέλη της ομάδας σχετικά, η οποία δεν μπορεί να αποφευχθεί. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να χάσουν την ειδοποίησή σας μόνο εάν έχουν θέσει σε σίγαση τη συγκεκριμένη ομάδα ή εάν η ομάδα έχει πολλές συσσωρεύτηκαν μηνύματα κειμένου, κρύβοντας την ειδοποίησή σας ανάμεσά τους. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τη συνομιλία GroupMe για να αποφύγετε ορισμένες ομάδες εντελώς χωρίς να αποχωρήσετε από την ομάδα.

Πώς μπορείτε να αφήσετε ένα κείμενο GroupMe;

Για να αποχωρήσετε από μια συνομιλία ή κείμενο στο GroupMe, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το εκτελέσετε με επιτυχία στην εφαρμογή GroupMe.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή GroupMe και πατήστε στην επιθυμητή ομάδα για να την ανοίξετε.

2. Πατήστε στο όνομα της ομάδας > Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Αποχώρηση από την ομάδα.

4. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Αποχώρηση από την ομάδα από το αναδυόμενο μήνυμα ειδοποίησης για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Γιατί δεν μπορείτε να φύγετε από μια ομάδα GroupMe;

Εάν είστε διαχειριστής μιας ομάδας, δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από αυτήν την ομάδα GroupMe, επειδή εάν αποχωρήσετε από αυτήν την ομάδα χωρίς να ορίσετε νέο διαχειριστή, θα διαγραφεί οριστικά. Επίσης, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε ξανά τις συνομιλίες ή αυτήν την ομάδα.

Πώς μπορείτε να αφήσετε ένα GroupMe στο iPhone;

Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από το GroupMe και είστε χρήστης iPhone, εδώ είναι ένας οδηγός σχετικά με την αποχώρηση από το GroupMe σε iPhone.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή GroupMe στη συσκευή σας iPhone και πατήστε στην επιθυμητή ομάδα από τη λίστα, όπως απεικονίζεται.

2. Πατήστε στο πλαίσιο Αποστολή μηνύματος… και πληκτρολογήστε #exit σε αυτό.

3. Τέλος, πατήστε στο εικονίδιο αποστολής για να αποχωρήσετε αμέσως από αυτήν την ομάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα #exit δεν θα σταλεί στην ομάδα όπως μια κανονική συνομιλία κειμένου.

Έτσι μπορείτε να φύγετε από το GroupMe στο iPhone.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να αφήσετε μια συνομιλία στο GroupMe και να αφήσετε το GroupMe στο iPhone με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.