Υπάρχει ακόμα το Myspace;

Το Myspace είναι ένας αμερικανικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν από το Facebook. Το Myspace κυκλοφόρησε το 2003 και ήταν ο πρώτος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που προσέγγισε παγκόσμιο κοινό. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με φίλους στο διαδίκτυο τότε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο στην καθημερινή τους ζωή. Το Myspace υπάρχει ακόμα, αλλά δεν είναι πλέον ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, μοιάζει περισσότερο με ιστότοπο με μουσική ή ψυχαγωγία. Αν παλαιότερα είχατε λογαριασμό Myspace και τώρα θέλετε να μάθετε αν το myspace εξακολουθεί να υπάρχει, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν ο παλιός σας λογαριασμός Myspace είναι ακόμα ενεργός ή όχι, πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Myspace και επίσης πώς να αναβιώσετε τον λογαριασμό σας στο Myspace.

Υπάρχει ακόμα το Myspace;

Σχεδόν όλοι είναι στο Myspace, μοιράζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους στο διαδίκτυο και συνομιλούν με φίλους. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Myspace ήταν 13 χρόνια, έτσι πολλοί έφηβοι άρχισαν να χρησιμοποιούν το Myspace και έγινε δημοφιλές μεταξύ 2005 και 2008. Ωστόσο, μετά από αυτό οι χρήστες άρχισαν να στρέφονται προς το Facebook και λόγω ορισμένων προβλημάτων διαγραφής βάσης δεδομένων, το Myspace έχασε τους χρήστες. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν το Myspace υπάρχει πραγματικά και τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Διορθώστε το σφάλμα MM6 που δεν επιτρέπεται στο τηλέφωνο

Πόσο κράτησε το Myspace;

Το Myspace διήρκεσε σχεδόν πέντε χρόνια. Κυκλοφόρησε το 2003 όταν κανείς δεν ήταν στην αγορά για να ανταγωνιστεί, καθώς το Myspace ήταν μόνο ο βασιλιάς εκείνη την εποχή. Η δημοτικότητα του Myspace άρχισε να αυξάνεται το έτος 2005 και διήρκεσε έως το 2008. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Myspace ήταν μόνο 13 χρόνια, έτσι αρκετοί νέοι άρχισαν να δημιουργούν τους λογαριασμούς τους σε αυτήν την πλατφόρμα. Κυρίως άτομα ηλικίας από 15 έως 22 ετών μπορούν να βρεθούν στο Myspace.

Οι παλιοί λογαριασμοί Myspace είναι ακόμα ενεργοί;

Ναι, οι παλιοί λογαριασμοί Myspace είναι ακόμα ενεργοί. Εάν επιστρέφετε στο Myspace νομίζοντας ότι είναι το ίδιο όπως ήταν στα μέσα του 2000, μπορεί να απογοητευτείτε επειδή το Myspace δεν είναι πλέον κοινωνικός ιστότοπος. Τώρα, έχει γίνει περισσότερο ένας ιστότοπος προσανατολισμένος στη μουσική.

Υπάρχουν ακόμα παλιά προφίλ Myspace;

Ναι, υπάρχουν ακόμα παλιά προφίλ Myspace. Αν και ο ιστότοπος έκλεισε το 2009, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας χρησιμοποιώντας ένα αρχείο. Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, μπορεί να επισκεφτεί το προφίλ σας. Το προφίλ σας θα είναι ορατό σε άλλους εάν είναι δημόσιο, αλλά όχι εάν το προφίλ είναι ιδιωτικό. Μόνο η εικόνα προφίλ και το όνομα θα είναι ορατά εάν το προφίλ είναι δημόσιο.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό σας στο Myspace;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό Myspace, απλώς ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Myspace στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Sign in.

3. Εισαγάγετε το EMAIL Ή ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ και τον Κωδικό Πρόσβασής σας.

  Πώς να διορθώσετε το μήνυμα της μπαταρίας υπηρεσίας σε MacBook

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Είσοδος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Myspace.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Myspace που υπάρχει ακόμα.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό λογαριασμό σας στο Myspace χωρίς email;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό σας λογαριασμό myspace χωρίς email, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Myspace και κάντε κλικ στο Είσοδος, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το EMAIL Ή ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ και τον Κωδικό πρόσβασης στα αντίστοιχα πεδία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Myspace.

Εάν δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Τι συμβαίνει με το Myspace;

Το Myspace ήταν ένας δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ 2005 και 2008, αλλά το 2009 έκλεισε ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, έχει επιμεληθεί περισσότερο ως μια μουσική πλατφόρμα. Ο λόγος αυτής της μετάβασης είναι ότι οι χρήστες του εγκατέλειπαν το myspace και μετατοπίζονταν στο Facebook. Επί του παρόντος, το Myspace αναγνωρίζεται μόνο ως ιστότοπος για μουσικούς, καλλιτέχνες και επωνυμίες. Επίσης, το Myspace τώρα αγωνίζεται να αποκτήσει τους χρήστες και να διατηρήσει τους χρήστες που έχουν. Το 2019, κατά τη μετάβαση σε μια νεότερη βάση δεδομένων, τα δεδομένα περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ανθρώπων χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας για αυτά τα δεδομένα και αυτό το περιστατικό ήταν ένα τεράστιο μειονέκτημα για το τρέχον Myspace. Αλλά, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Myspace εξακολουθεί να υπάρχει και οι παλιοί λογαριασμοί Myspace εξακολουθούν να είναι ενεργοί.

Τι σκότωσε το Myspace;

Το Myspace σκοτώθηκε για τους ακόλουθους λόγους:

  • Ανταγωνισμός: Λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού με νέους ανταγωνιστές όπως το Facebook, το SoundCloud και το Twitter, όπου οι χρήστες αυξάνονται ραγδαία. Το Myspace πάλευε να καταλάβει την αγορά ακόμη και με επερχόμενες επενδύσεις.

  • Ποιότητα: Το Myspace εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί την ίδια παλιά διεπαφή χρήστη, κάτι που θα ήταν εντάξει αν δεν εισέρχονταν στην αρένα άλλοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης. Σε σύγκριση με το Facebook και το Twitter, το Myspace UI υστερεί και οι νέοι χρήστες δυσκολεύονται να περάσουν το χρόνο τους κατανοώντας και να το χρησιμοποιήσουν.

Πώς μπορείτε να αναβιώσετε το Myspace;

Για να αναβιώσετε τον λογαριασμό Myspace, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Επιλογή I: Με διαπιστευτήρια σύνδεσης

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Myspace στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Είσοδος και πληκτρολογήστε το EMAIL Ή ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ και τον Κωδικό πρόσβασης στα διαθέσιμα πεδία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Είσοδος για να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Myspace.

Επιλογή II: Χωρίς διαπιστευτήρια σύνδεσης

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα εισόδου στο Myspace για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Myspace που υπάρχει ακόμα.

2. Κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πληκτρολογήστε ΤΟ EMAIL ΣΑΣ, επαληθεύστε το reCAPTCHA και κάντε κλικ στο Submit.

4. Τώρα, θα λάβετε ένα email με ένα σύνολο οδηγιών, το οποίο περιέχει και το όνομα χρήστη σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να επαναφέρετε με επιτυχία τον κωδικό πρόσβασής σας.

5. Επιστρέψτε στο Σελίδα εισόδου στο Myspace και Συνδεθείτε με τα νέα διαπιστευτήρια.

Θα επιστρέψει το Myspace;

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Myspace εάν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε όπως είναι. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως π.χ Facebook, Ίνσταγκραμ, Κελάδημακαι πολλά άλλα.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε εάν το Myspace εξακολουθεί να υπάρχει και τους τρόπους πρόσβασης στον παλιό λογαριασμό Myspace και αναβίωσης του Myspace με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.