Πόσο είναι το Canva Pro και αξίζει την τιμή του;

Το Canva Pro είναι το διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού γραφικών αν ψάχνετε για μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση all-in-one που προσφέρει προηγμένες επιλογές που δεν θα βρείτε στη δωρεάν έκδοση Canva.

Με τα χρόνια, οι δημιουργοί που δημιουργούσαν περιεχόμενο για το YouTube, το Facebook κ.λπ., χρησιμοποίησαν το Canva για να εμπλουτίσουν τη δουλειά τους με απίστευτα εκπληκτικές εικόνες που κατατρόπωσαν τους ιστότοπούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας είμαστε ειλικρινείς; Ποιος δεν θα ερωτευόταν ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε έναν ερασιτέχνη να παραδώσει ένα σχέδιο με πισινό χωρίς απολύτως τίποτα;

Ωστόσο, αν έχετε γίνει ειδικός που γαντζώνεται στο Canva και θέλετε να εμβαθύνετε, θα μπορούσατε να έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα πολλά δωρεάν πρότυπα, εικόνες και γραφικά δεν είναι απλώς αρκετά.

Εισαγάγετε το Canva pro, μια ελκυστική, εύχρηστη και εντελώς ελκυστική επιλογή, και δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να πληρώνετε μια συνδρομή για κάτι που έχετε απολαύσει δωρεάν.

Πολλοί καλλιτέχνες που δεν γνωρίζουν πόσο έχει κολλήσει μια συνδρομή στο Canva Pro και δεν είναι σίγουροι αν μια αναβάθμιση αξίζει τη σχεδιαστική ζωή τους.

Με λειτουργίες όπως αφαίρεση φόντου, απεριόριστους φακέλους, κιτ ταυτότητας επωνυμίας και προσαρμοσμένες επιλογές προτύπων, είναι εύκολο να δείτε πώς η αναβάθμιση θα κάνει τη δημιουργικότητά σας πιο αποτελεσματική.

Θέλετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχα γραφικά, ακόμα κι αν δεν είστε ειδικός αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει την τιμή η αναβάθμιση σε Canvas Pro;

Αυτό το άρθρο θα σας πει πόσο είναι το Canva Pro, εκτός από την εμβάθυνση στα σχέδια τιμολόγησης, τις κορυφαίες δυνατότητες και τα σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του.

Canva Pro: Εισαγωγή

Εάν έχετε συναντήσει μια μαγευτική διαφήμιση στο Facebook ή το Instagram, υπάρχει κάθε πιθανότητα να υποθέσετε ότι ο δημιουργός χρησιμοποίησε ακριβά και περίπλοκα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας όπως το Illustrator ή το Photoshop.

Η αλήθεια είναι – μπορεί να κάνατε λάθος! Το Canva Pro είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν οτιδήποτε, από διαφημίσεις κοινωνικών μέσων μέχρι αφίσες, επαγγελματικές κάρτες και παρουσιάσεις.

Το Canva Pro είναι μια υπερσύγχρονη εναλλακτική λύση του Illustrator και του Photoshop που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οπτικά εντυπωσιακά αποτελέσματα για αρχάριους και επαγγελματίες.

Εάν είστε σχεδιαστής startup που προσπαθεί να βρει τον δρόμο του και να καθιερώσει την επωνυμία σας, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε κοινωνικό περιεχόμενο που θα έχει απήχηση στο κοινό σας με το να είναι οπτικά ελκυστικό.

Εάν έχετε εγγραφεί και είστε ήδη εξοικειωμένοι με το δωρεάν Canva, θα σας πούμε πόσο είναι το Canva Pro, ώστε να έχετε πρόσβαση στις επιπλέον λειτουργίες που χάσατε.

Εάν βρίσκεστε κάθε τόσο μακριά από τον υπολογιστή σας, το Canva Pro διαθέτει διάφορες πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης πρόσβασης μέσω τηλεφώνων και tablet Android και iOS.

Χαρακτηριστικά

Από γραφικά ιστολογίου έως λογότυπα επιχειρήσεων, το Canva Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρόνο ενώ σχεδιάζετε μέσα σε λίγα λεπτά στην πλατφόρμα του.

Ως δημιουργοί και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, δεν έχουμε πάντα πολύ χρόνο. Πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στα βασικά πράγματα στις επιχειρήσεις μας και να αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο μας δουλεύοντας σε αυτά. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ένα πρόγραμμα όπως το Canva Pro είναι τόσο βολικό!

  Πώς να μετρήσετε τα βήματα στο iPhone και το Apple Watch

Το Canva Pro σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε τα πάντα για την επιχείρησή σας, από το λογότυπό σας μέχρι τα γραφικά και τις καρφίτσες του ιστολογίου σας, μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτός από την προσφορά χιλιάδων δωρεάν στοκ εικόνων για την εξισορρόπηση των γραφικών σας, η εκμάθηση είναι εύκολη. Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

#1. Κιτ επωνυμίας Canva Pro

Αυτή η δυνατότητα αποθηκεύει τα στοιχεία επωνυμίας σας, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρόνο όταν εργάζεστε σε διαφορετική πλατφόρμα. Το μόνο που κάνετε είναι να σκάσετε το Canva σας και να πιάσετε τα χρώματά σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο Pro Brand Kit στο προφίλ σας και ανεβάζοντας τις αγαπημένες σας γραμματοσειρές, χρώματα και λογότυπα.

Το καλύτερο πράγμα για το κιτ επωνυμίας είναι ότι οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν διαφορετικά κιτ επωνυμίας. Είναι καθοριστικό όταν ξεκινάτε να εργάζεστε με έναν νέο πελάτη, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι να σχεδιάσετε μια νέα καρφίτσα με το λογότυπο και το χρώμα τους.

#2. Επίπεδα

Η λειτουργία στρώσεων στο Canva Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απίστευτα σχέδια και να αλλάξετε τη στρώση. Η χρήση στρώσεων είναι τόσο εύκολη όσο το να τραβήξετε κάτι στη μέση ή να σπρώξετε ένα στοιχείο στο πίσω μέρος οποιουδήποτε σχεδίου. Η δυνατότητα χρησιμοποιεί το Adobe, το οποίο επιτρέπει την επικάλυψη και τη συνένωση στοιχείων.

#3. Τομή

Κάνοντας διπλό κλικ στη λειτουργία αποκοπής, μπορείτε να κόψετε μια εικόνα που σας αρέσει και να την περικόψετε απευθείας στη σελίδα στην οποία εργάζεστε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να κόψετε ένα στοιχείο και να ανοίξετε τον χώρο εργασίας σας.

#4. Αφαίρεση φόντου

Το εργαλείο αφαίρεσης φόντου είναι ίσως το crème de la crème του Canva Pro, καθώς μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την αφαίρεση του φόντου μιας εικόνας.

Σε αντίθεση με το λογισμικό που βασίζεται στην Adobe που διαρκεί ώρες, το Canva Pro ολοκληρώνει την εργασία σε ένα ή δύο λεπτά. Επιπλέον, η λειτουργία έχει πλέον μια πρόσθετη επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε πιο συγκεκριμένο το τεμάχιο εργασίας σας χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για να αφαιρέσετε μέρη που χάσατε ή αυτά που αφαιρέθηκαν εσφαλμένα.

Η δυνατότητα υπερ-σύνδεσης είναι βολική για οποιονδήποτε σχεδιάζει ηλεκτρονικά βιβλία ή έγγραφα PDF, καθώς μπορείτε να συνδέσετε εικόνες εκτός της σελίδας. Μπορείτε να συνδέσετε κείμενα, εικόνες ή γραφικά από τον ιστότοπό σας ή από ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Instagram.

#6. Κοινή χρήση προτύπων

Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε πρότυπα με τους φίλους ή τους πελάτες σας, αρκεί να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς Canva, ενώ διατηρείτε το αρχικό πρότυπο.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα χαλάσει το αρχικό σας σχέδιο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε πάντα να στείλετε ξανά ένα πρότυπο, ειδικά αν πουλάτε πρότυπα.

#7. Αλλαγή μεγέθους

Εάν θέλετε να αναπαράγετε ένα σχέδιο στο οποίο εργάζεστε για διαφορετικές πλατφόρμες, για παράδειγμα, Twitter, Instagram ή Facebook, η λειτουργία αλλαγής μεγέθους του Canva pro είναι το μόνο που χρειάζεστε. Μόλις κάνετε κλικ στο “Αλλαγή μεγέθους”, θα επιλέξετε εύκολα τη μορφή που θέλετε, θα προσαρμόσετε τα στοιχεία και είστε έτοιμοι.

#8. Γραμματοσειρές

Με το Canva Pro, δεν περιορίζεστε σε μερικές βαρετές γραμματοσειρές. μπορείτε εύκολα να παίξετε με τις διαθέσιμες γραμματοσειρές εκτός από τη δυνατότητα προσθήκης άλλων, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η καμπυλότητα, η σκιά ή το περίγραμμα των γραμματοσειρών. Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεστε πλέον την Adobe για να προσθέσετε ένα δημιουργικό στοιχείο στην επιχείρησή σας.

  Τα 10 καλύτερα έξυπνα ξυπνητήρια για ευχάριστο πρωινό ξύπνημα

#9. Content Planner και Scheduler

Το Canva Pro έχει προσθέσει αυτήν τη νέα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στα προγράμματα πληρωμής Canva Pro, Canva Enterprise και Canva Nonprofits. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων ή σε οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους απευθείας από το Canva σας.

Το Content Planner and Scheduler υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή ιστότοπους όπως το Twitter, το Pinterest, η LinkedIn Page, το LinkedIn Profile, οι Facebook Pages, οι Facebook Groups, το Slack, το Tumblr και το Instagram.

Canva Pro εναντίον Canva Δωρεάν

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Canva Pro είναι επί του παρόντος το τσιτάτο για το σχεδιασμό περιεχομένου και υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό. Αυτή η εξαιρετικά διαισθητική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα τόσο σε ειδικούς όσο και σε αρχάριους να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Ωστόσο, για τους χρήστες που εξακολουθούν να ρωτούν πόσο είναι το Canva Pro και αν χρειάζονται αναβάθμιση, θα το συγκρίνουμε με τη δωρεάν έκδοση του Canva. Ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον δωρεάν λογαριασμό, θέλουμε να δείξουμε γιατί η αναβάθμιση σε Canva Pro θα ήταν μια καλή απόφαση.

Τι προσφέρει ο δωρεάν λογαριασμός Canva;

Ο δωρεάν λογαριασμός Canva συνοδεύεται από μια αξιοπρεπή προσφορά σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες σχεδιασμού των οποίων οι δωρεάν επιλογές είναι εξαιρετικά περιοριστικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αναβαθμίσετε. Ο δωρεάν λογαριασμός Canva προσφέρει στους χρήστες τα εξής:

  • Πρόσβαση σε περισσότερα από 250.000 πρότυπα
  • Πάνω από 57.000 γραφικά στοιχεία
  • Τουλάχιστον 200.000 φωτογραφίες
  • Αποθηκευτικός χώρος 5 GB για τα στοιχεία σας

Το οπλοστάσιο των δωρεάν πόρων που προσφέρει ο δωρεάν λογαριασμός Canva είναι υπεραρκετό για οποιονδήποτε να ξεκινήσει το σχεδιαστικό του ταξίδι και να δημιουργήσει χιλιάδες επαγγελματικά σχέδια. Επιπλέον, ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης είναι αρκετός για τη δημιουργία πολλών φακέλων για την οργάνωση των σχεδίων σας.

Τι προσφέρει ο λογαριασμός Canva Pro;

Εάν έχετε συνηθίσει τα άλλα περιοριστικά προγράμματα δωρεάν σχεδίασης, θα μπορούσατε εύκολα να μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε ότι με τον δωρεάν λογαριασμό Canva, δεν χρειάζεστε αναβάθμιση.

Γιατί λοιπόν πρέπει ακόμα να σκεφτείτε πόσο είναι το Canva Pro και να προχωρήσετε στην αναβάθμιση; Εξετάστε τις ακόλουθες πρόσθετες λειτουργίες που θα χρησιμοποιήσετε με το Canva Pro πέρα ​​από όλες τις δυνατότητες που έχετε με τον δωρεάν λογαριασμό:

  • Πάνω από 450.000 πρότυπα
  • Περισσότερες από 75 εκατομμύρια εικόνες, βίντεο και ήχος
  • Μια επιλογή από πάνω από 3.000 διαφορετικές γραμματοσειρές
  • Έως 100 GB αποθηκευτικού χώρου

Εάν πιστεύατε ότι αυτό είναι το μόνο που υπάρχει να προσφέρουμε, τι γίνεται με τις ακόλουθες πρόσθετες λειτουργίες; Το Canva pro προσφέρει άλλες επιλογές επεξεργασίας εικόνας, το εργαλείο αφαίρεσης φόντου και τη δυνατότητα δημιουργίας τουλάχιστον 100 διαφορετικών κιτ επωνυμίας.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε διαφορετικά αρχεία επωνυμίας για τυχόν νέα σχέδια που δημιουργείτε, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε πάντα στην επωνυμία σας. Ο χώρος αποθήκευσης που προσφέρεται είναι επαρκής για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε όσους φακέλους χρειάζεστε για να οργανώσετε τα σχέδιά σας με δεξιοτεχνία.

Μοντέλο τιμολόγησης

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν πόσο είναι το Canva Pro μπορούν να είναι σίγουροι ότι το μοντέλο τιμολόγησης είναι απλό. Ενώ γενικά υπάρχει ένα πρόγραμμα ιδιότητας μέλους για μεμονωμένα άτομα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ συνδρομής για ολόκληρο το έτος ή μηνιαία.

Η δομή συνδρομής από μήνα σε μήνα κοστίζει 12,99 $, ενώ το μοντέλο ετήσιας συνδρομής κοστίζει 9,99 $ μηνιαίως, που χρεώνεται ετησίως στα 119,99 $. Ενώ και τα δύο προγράμματα είναι προσιτά, είναι λογικό η ετήσια συνδρομή να προσφέρει καλύτερη προσφορά όσον αφορά το κόστος.

  Προστατέψτε το διαδικτυακό σας απόρρητο με το Swiss ProtonVPN [Hands-On Testing and Review]

Η πληρωμή για την ετήσια πληρωμή θα σας εξοικονομήσει 35,89 $ – η συμφωνία έχει νόημα εάν η σχεδίασή σας σας προσφέρει επαρκή απόδοση για να διαρκέσει 12 μήνες. Ωστόσο, το μηνιαίο πρόγραμμα θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει καλά εάν δεν είστε σίγουροι πόσα αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε ή απλώς εργάζεστε σε ένα σύντομο δημιουργικό έργο.

Η Canva παρουσίασε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα και πρόγραμμα πληρωμών αφιερωμένο σε ομάδες. Οι ομάδες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις όπου μπορείτε να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και σε καθεμία μπορεί να ανατεθεί ένας ρόλος διαχειριστή.

Το πρόγραμμα Canva Teams Pro συνοδεύεται από πρόσθετες αποκλειστικές λειτουργίες που επιτρέπουν τη συνδρομή πολλαπλών θέσεων που ήταν διαθέσιμη μόνο στο πρόγραμμα Canva Enterprise. Αυτά περιλαμβάνουν έλεγχο επωνυμίας, κλείδωμα προτύπου, εγκρίσεις σχεδίασης, μεμονωμένη σύνδεση και στοιχεία ελέγχου διαχειριστή.

Ενώ εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία Canva for Teams με το δωρεάν πρόγραμμα και να προσθέτετε έως και 3.000 μέλη, περιορίζεστε μόνο σε δωρεάν λειτουργίες, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως Brand Kit, Magic Resize, Content Planner κ.λπ. Είστε καλύτερα με το πρόγραμμα Canva Pro Enterprise εάν έχετε μεγάλη ομάδα.

Η εταιρική έκδοση του προγράμματος Canva Pro είναι ιδανική για μεγάλες εταιρείες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση πολλών χρηστών με αυστηρούς ελέγχους στην επωνυμία. Η τιμολόγηση εξαρτάται από το μέγεθος της ομάδας σας και μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε τα ακόλουθα ποσά:

Αριθμός θέσεων Μηνιαία χρέωση Ετήσια χρέωση 5$14,99$149,9010$87,49$874,9020$232,49$2,324,9050$642,49$6,424,90100$1,242,49,49$12.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παραπάνω αριθμοί δεν είναι σκυρόδεμα, καθώς το σχέδιο Canva for Teams προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής για έναν προσαρμοσμένο αριθμό θέσεων ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας σας.

Πλατφόρμες

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την αναβάθμιση σε Canva Pro είναι ότι ανοίγει πολλά χαρακτηριστικά σχεδιασμού που λειτουργούν για μεγάλες εταιρείες και απλούς επιχειρηματίες.

Εκτός από το ότι είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 γλώσσες, είναι πλέον εύκολο για οποιονδήποτε οπουδήποτε να έχει πρόσβαση στα υπέροχα γραφικά του εργαλείου χρησιμοποιώντας διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Canva Pro μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού ή μιας εφαρμογής με δυνατότητα λήψης χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα Ιστού:

  • Μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για Mac
  • Windows για τον υπολογιστή ή το Chromebook σας
  • Android ή iOS

Αυτή η ευελιξία έχει κάνει το εργαλείο σχεδιασμού δημοφιλές μεταξύ των δημιουργών. Ως εκ τούτου, διαθέτει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως σε περισσότερες από 190 χώρες.

Υπέρ και κατά

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης αυτού του εργαλείου.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ φιλικό προς το χρήστη, εύκολο στη χρήση και πλοήγηση ακόμη και για άτομα χωρίς εμπειρία γραφικού σχεδιασμού
  • Μεγάλη ποικιλία εικόνων και προτύπων για να διαλέξετε
  • Μια μοναδική σχεδιαστική λύση που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και λειτουργιών

Μειονεκτήματα

  • Υπάρχει λίγη μάθηση για τους πρώτους χρήστες
  • Ο πειρασμός να δημιουργήσετε αντιεπαγγελματικά σχέδια

Συνολικά, το Canva pro προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που προσφέρει μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών που κάνουν τη δημιουργία σχεδίων υψηλής ποιότητας εύκολη και ελκυστική.

Canva Pro Τιμή Αξίας

Έχουμε απαντήσει στην ερώτηση “πόσο είναι το Canva Pro;” Η απάντηση στην επόμενη προφανή ερώτηση – αν αξίζει το τίμημα – μπορεί να είναι μια σταθερή, ηχηρή «Ναι».

Εάν έχετε φτάσει τόσο μακριά και εξακολουθείτε να αναζητάτε μια μεγαλύτερη απάντηση, πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό. Έχετε μια προσφορά από χιλιάδες στοκ φωτογραφίες, ήχο και βίντεο, 3.000+ γραμματοσειρές και πάνω από 100 GB αποθηκευτικού χώρου.

Τελικές Λέξεις

Το Canva pro παραμένει ένα απίστευτα εύχρηστο εργαλείο σχεδίασης με χιλιάδες πιστούς χρήστες. Είτε έχετε καλλιτεχνική τάση είτε όχι, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από τα χιλιάδες διαθέσιμα πρότυπα για να δημιουργήσετε τα υψηλότερης ποιότητας αποτελέσματα στην πιο προσιτή τιμή.

Επομένως, με το Canva Pro, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα εργαλείο σχεδίασης, καθιστώντας το να αξίζει κάθε δεκάρα που ξοδεύετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε πώς να επεξεργάζεστε φωτογραφίες/εικόνες χρησιμοποιώντας το Canva.